![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
kas, tu pie cigām neesi ticis?? un lielākai pilnībai iesaku trīz dienu neskūtus bārdas rugājus un lielākus riņķus zem acīm.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
labi darbi
![]() ![]() ![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
rupuc1s |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 31-January 07 ![]() |
|
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
mmm ... kopskats tīri jauks...tikai izskatās itkā kakla nebūtu un labā rociņa nedauz par tievu.... bet kājas ir smukas un tērps arī ir labs. ^.^
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Negribu atkaartoties vai izpluust kljuudu izklaastaa taapeec noraadiishu tikai uz vienu atbaidoshu kljuudu - vnjai nav gurnu.. taa vismaz shkjiet, shkjiet, ak vinjai buutu kaajas veederaa ietriektas vai kaa taa
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
vai arī viņa aizrāvusies ar liposkopiju, vai liposukciju, ore vatever, ko tur dara dullie, kauriem viss par resnu.
seja - vnk primitīvi, mati arī. nemaz negribu zināt, kur tu tādus tērpus saskatījies. un ķēdīte nekam neder. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
voooow kahi don`t get so hard on him,
![]() cuz not all beginners can be such big artists as you... veeljoprojaam neesmu redzeejis tavu galeriju, tev taada ir? *klusums* NEEE! ![]() -------------------- |
rupuc1s |
![]()
|
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
es tev jau ieprieksh esmu teicis(laikam) ka zods ir par spicu...
![]() ![]() -------------------- |
metaphor |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
labs zimeejums. piekrritu cowkilleram. bet patiik ziimeejums un ideja ziimeejumam ari ir laba
![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
rupuc1s |
![]()
|
|
Saint_one |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 ![]() |
uzspicini vairāk zīmuli un pastrādā ar dzēseni lai kontūrlīnijas nebūtu tik briesmīgi sašvīkātas!
Bet visā visumā man patīk pēdējais ![]() This post has been edited by Saint_one: Mar 27 2007, 17:38 -------------------- ![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
man bikit atgadina dzeku no kiss
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
man personīgi patīk tikai 1. bet tam pašam proporcijas klibo. man patīk ka jau pirmajos zīmējumos jau tu sāc ēnot. tā turpini, un pēc kāda laika paskatīsim progresu. tāds būs!~
This post has been edited by Asuka: Mar 27 2007, 18:57 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
Jā, ideja par spicāku zīmuli un dzēšgumiju tiešām laba. Iesaku. ^^
-------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:18 |