![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
ieteiktu nelietot liiniju lapas (ruutinju arii ne)... un ja baigi gribaas skolaa ziimeet vnk nopeerc kladi ar baltaam lapaam...
![]() -------------------- ![]() |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
lapas izbeidzas?
![]() ![]() This post has been edited by metaphor: Mar 27 2007, 20:10 -------------------- what does it mean?
![]() |
rupuc1s |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 31-January 07 ![]() |
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ņam,ņam gandrīz aizrijos.Sarkano bildi apēdu un bija garšīga.
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
tikko paskatījos Govju kāvēja topikā un pamanīju vnk neiedomājamu līdzību. Pēdējais Cowkiller zīmējums ir neticami līdzīgs šim te čalītim. Vai arī man tā manāmi gļuko? Šaubos. Bet visp ir labi. ![]() Runājot par šo līdzības tēmu..šis te zīmējums. aplūkojiet parakstu ( tiem kas labāk pazīst Cowkiller vajadzētu saprast) un aizdomīgi ir arī tas, ka šis ir vienīgais zīmējums, kuram ir paraksts. man diezgan labs liekas priekšpēdējais zīmējums,(sarkanais) diezgan labā kvalitātē, bet man nepatīk sejas forma, un lūpas biš netajā vietā, bet tā ir ok!~ -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
rupuc1s |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 31-January 07 ![]() |
Lidziba ir zimejumos, parakstaa ari.
Meitenei ir 10 gadu un es centos vinu uzziimet sezot!!! |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
tev labi sanāk priekš tāda cilvēka kas vēl mācās
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:15 |