![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
nu ko tu piekasies cilveekam?
![]() nee shitais jau ir labs tikai ( vieniigaiskur es atljaushos piekasiities ![]() -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
tas nekas, ka neviens te neko nekomentē, es neņemu pierē un spītīgi turpinu ākstīties tālāk. Piemēram šorīt paņēmu vienu no pirmajiem zīmējumiem manā galerijā un provēju izkrāsot pēc sākotnējās ieceres. Nu nesanāca nekāds Legolass - pie ausīm aplauzos, tāpēc tās nolēmu apmatot atšķirībā no oriģinālā zīmējuma: ![]() Te man japiekrīt Shatoko, matiem švaks ēnojums + nekad, nekad matos nebūs blakus 3 vienāda toņu škipsnas gribu mazliet pakomenteet darbu ar sievieti uz ruutonju papiira . labaa roka !!STIPRI!! pa resnu stipri par resnu nav, bet drusku ir gan ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Tenma niekojas ar Zbrush:
![]() Tenma niekojas ar fotoaparātu: ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Debesis skaistas, bet ar to Zbrush laikam skaidrāks apgaismojums jāuzstāda vai kē- nevar īsti saprast
-------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
ietaugot tās bildes ar debesīm uzreiz atcerējos Solu.......bet pick labās
-------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
...Zbrush laikam skaidrāks apgaismojums jāuzstāda vai kē- nevar īsti saprast speciāli FuschichO, lai var saprast: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
a kas tas ir? Lionels Ri4ijs?
-------------------- |
thearnis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 18-March 07 ![]() |
atļaušos trešo bildi sev uz desktopa uzstādīt..! nuuu saulrietu, ne sarkano cilvēk-galvu...
![]() This post has been edited by thearnis: Aug 22 2008, 00:07 -------------------- ![]() Never met a wise man, if so it's a woman |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
|
Tenma |
![]()
|
aha. tonakt vnk līdz tam laikam nīku pie datora un tad pacēlu acis... vesela sekojošu bilžu sērija, no kā izlasīju pēc tam atbilstošakās noskaņai.
QUOTE atļaušos trešo bildi sev uz desktopa uzstādīt..! nuuu saulrietu, ne sarkano cilvēk-galvu... ![]() ja kas, vari priv padiņģēt visu lielo bildi... Edit: pāris 4dienas nedarbu - varavīksne: ![]() ![]() turpat blakus ![]() ![]() This post has been edited by Tenma: Aug 23 2008, 00:40 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
lauma |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 10-October 08 ![]() |
Pirmaa bilde, kur cilveeks ar lietussargu, man patiik visvairaak, tomeer tur ir aciimredzami shkjiibs horizonts, un mana saliidzinoshi dziivaa izteele liek iedomaaties, kaa vinja divritenis atmuguriski izripo aaraa.
Peedeejaa bildee man eermiigi liekaas tas, ka vienai no mashiinaam nogriezts stuuris. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
No fotogrāfijas tur nekā nav, bet skats gan smuks, aye~.
|
Tenma |
![]()
|
vēl viena paveca:
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Saku jau iepriekš, ka nevēlos aizvainot, bet šādas bildes nav vērts likt, ja tu gribi, lai tās uztver nopietni - kā tavu ''garadarbu/mākslasdarbu/kālaivelnosauc''
Bildei ir jābūt ar kādu odziņu un domu, skaistiem krāsu salikumiem, kontrastiem. Dabas skati ir jau diezgan noiets etaps, reti izdodas kaut ko eyecatching iemūžināt. Un šajā bildītē - zāles/nezāles un koks. hmh, neder. :/ Protams, ja fotogrāfēsi regulāri, tad piešausies arī saskatīt tos `fotogēniskākos` skatus. Vēl fotogrāfijas vari papildināt ar fotōšopu etc, kko pielikt & atņemt & uzlabot, padarīt interesantāku. Novēlu tev turpināt un būs arvien labāk. ^^ [ceru, ka mans sakāmais bija kaut cik noderīgs, nekā aizskarošs. x.x] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:06 |