![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
brumm-zumzumm
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man patiik Janimaru skats uz pasauli... Totally awsome
![]() P.S. Smiekliigi vai nee, bet tas nav joks. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Janimaru-kun |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 9-January 07 ![]() |
ok, ok, man nav platekaraana monitors un ziemaa gar logu nebraukaa traktori ![]() p.s. Hiraganas: 1. BAKA!!! 2. Itadakimasu! ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Haltuura! Pirmie triis gan man patiik. Un es ieveeroju referenci uz manu maakslu
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Janimaru-kun |
![]()
|
Haltuura - mans miiljaakais darba paveids
![]() p.s. referenci uz tavu maakslu apskatiijos tik peec tam, kad biju jau uzziimeejis, es domaaju, tas deelj ekstensiivaas MS paint ziimuliisha lietoshanas ![]() -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ko juus dirshaties?!
![]() taapat shpikojat no manis! -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
CowKiller, tu jau nu esi īstais no kā špikot.
Janimaru-kun diena tīri interesanta, bet, teikšu godīgi, vairākās bildītēs grūti saprast darbību. Un, nu jā.. -------------------- |
Janimaru-kun |
![]()
|
Un, nu jaa?
-------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
edg komikss paari visam!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mm, no comment. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Njaa, var redzeet, ka tev ir grafiskaa planshete (*lielum liela skaudiiba), bet kaa jau visos krutajos komiksos mazais miiljais blakusvaronis, tavaa gadiijumaa kakjis, ir pats labaakais (beigas vienkaarshi uuber)
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Šitais apmēram. Kaut kā.
-------------------- |
edg |
![]()
|
Kikyou kakjim ir liibieshu dialekts. Vai tik nav no ventinjiem, ko?
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
eee forshi Sushi es ar tajaa vienaa bildiitee esmu?
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
es šaubos, ka liibieshu un ventinju akcents ir the same, bet nu labi.
un, sushi, gribētos zināt, vai tu tiešām vannas istabā tupi aptuveni trīs stundas?? -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 02:10 |