![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
es šaubos, ka liibieshu un ventinju akcents ir the same, bet nu labi. Meegjinu atrast iemeslu, kaapeec daudzas ziemeljrietumvidzemnieku runas detaljas tik ljoti liidzinaas venstpilnieku. Vieniigais, ko atceros, ir veesturisks fakts, ka abos rajonos zivis zvejoja kaut kaadi liibieshi. Taa nu radaas mans izdomaajums. Ir kaadam labaakas idejas? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Mm, no comment. Kikyou - mums gadiijumaa nav viens un tas pats kakjis? ;DD mua rutiina: ps. brilles neuzziimeeju pps. man zem gultas dziivo nezinaami objekti ppps. ainu ar kakji, kas celj 6 no riita neziimeeju, jo to ljoti labi paraadiija Kikyou ;D -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
-------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
aiz pareiz, jāliek komats, jo bērniņ ir uzruna.
spogulis ir neizteikts. man vajadzēja apmēram minūti, kamēr es izdomāju, ka tas ir sejas atspīdums. līdz tam mana ideja bija par milzīgu tanti ar ļoti lielu dibenu, kas guļ uz vēdera tavā gultā. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
man gan patīk .... tā ideja par tanti ir fun man patiik. Lai es saprastu kas tur notiek man vajadzēja lasīt no otras puses, kad izlasīju pēdējos sapratu ,kas bija domāts pirmajos XD Jā mūsu ome ar salīdzinājumiem par zaķīšiem ir kewl.....
![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
un, sushi, gribētos zināt, vai tu tiešām vannas istabā tupi aptuveni trīs stundas?? Protams, dārgā.. Es tak te neatēnoju VISU, ko es daru.. tikai kkādus punktus. Miki, jā, tā tur, blakus Mo, esi tu! :3 Tigra, psihā čolka rullz! -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Beidzot noziedoju taas dazhas minuutes, lai paraadiitu manu gjeniaalo shiibriizha 5 solju 4 komponentu dienas programmu
This post has been edited by Klokjvaarpsta: Feb 27 2007, 00:46 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
RTU? Inženiers busi?
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Neesmu iisti paarliecinaats vai pabeigshu, taapeec nevaru konkreeti atbildeet, bet uz to pusi jau iet
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
mans dienas ritms.:
![]() This post has been edited by metaphor: Mar 9 2007, 09:01 -------------------- what does it mean?
![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
mine.Piilnīga garlaicība,rutīna...Bet te kkas ko neieziimeeju meedzu arii eest un iet uz tualeti!...
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Shatako: Mar 17 2007, 20:22 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
metaphor |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
man tas viss ir komplektaa ar guleeshanu un skolu
![]() ![]() ![]() This post has been edited by metaphor: Mar 9 2007, 09:04 -------------------- what does it mean?
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
vai tu guli ''toletē'' , vai arī tajā brauc uz skolu? labi, stulbs jautājums. ja kas, arī es sēžu hauzītī diezgan ilgi. un kas ir sīkais?
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
metaphor |
![]()
|
QUOTE un kas ir sīkais? ja intresee..mans little sister ![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
Dranzer_g |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
mana dienaskaartiiba -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 August 2025 - 12:35 |