IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> jauna mode, jaunaakaa paaudze
kahi
post Feb 19 2007, 20:00
Post #16

Hakushaku

Group: Chuunin
From: cradle of filth

un, kur palika diženie un visulaiku eksistējošie digimonmāni??? jus, ko, domājiet, viņiem jūtu nav?

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
edg
post Feb 19 2007, 20:16
Post #17

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Pokemoni=digimoni=yugio. Tas viss notika tik strauji...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Yume
post Feb 19 2007, 22:02
Post #18

challenger

QUOTE(Taka @ Feb 19 2007, 18:59) *

Pēc teorijas pa vidu starp pokemoniem un narutardiem bija jābūt dragonballz'istiem smile.gif
Un pirms metālistiem bija Fancy un Laskovij Maj fani smile.gif

mha, nu 'Laskovij maj' 'nana' utt fani manupraat veelarvien tiek saukti vienaa skaistaa latviskaa vaardaa - Saldie.

bet par DBZ kaa starpslaani- tas tk nav pashlaik iespeejams, jo Latvijaa tas neika raadiits sabidriski piejamaa televiizijaa, taatad tas netika popularizeets skoleenu starpaa.. kaa tas notiek/notika ar augstaak mineetajiem.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Shumins
post Feb 19 2007, 23:03
Post #19

Unregistered

Gadījumā jūsu vārdos nesaklausu skaudību?
Šādas sarunas vairāk atgādina bārdainu programmētāju diskusiju. Atceries kā mēs toreiz Jelgavas jeb Rīgas skaitļošanas centrā programmējām datorus. Toreiz katrs tiem netika klāt. Vajadzēja rakstīt diktātus programmas valodās. Un mēs toreiz izredzētie bijām kaut kas, bez kompilatora rakstījām garas un nekam vairs mūsdienās nevajadzīgas programmas. Taču tagad dators ir katram un katrs cilvēks iztēlojas sevi par programmētājiem. Jā, kādreiz bija labāk.
Smieklīgi ne? Anime nav tika dažu izredzēto cilvēku hobijs. Un ar laiku Animes rādīs aizvien vairāk. Jo tas ir labs izklaides materiāls, kas labi pārdodas. Un tagad vairs nav tās sajūtas, ka būtu kas īpašs? Zūd dzīves jēga? Es ieteiktu otaku +Chibi+, Taka, Yume un Church ielikt vienā grupā - Otaku pensionāri laugh.gif
Nez man gan patīk, ka Animes skatās daudzi, nevis tikai mājās iesprūduši Nerd un Otaku.
Ir citi ar kuriem parunāties un apspriest interesantas lietas. Dažreiz pats aizmirstu, ka ne visi skatās Animes un ieminos – mājās tik bieži beidzas paika un gribas ēst, ka vajadzēs nopirkt Menchi, lai ir Emergency food. Blakus esošiem acis lielas. WTF ir Menchi ?!
Bet nekas būs daudz pokemonu un, cerams, nebūs sajūta kā Alienam. Un Naruto nav no tiem sliktākiem, ko varēja rādīt. Sporta Animes un bulciņu seriāli ir vēl briesmīgāki.

Un tiem, kas neredz pozitīvā - kāds pamanījis Naruto Hentai pieaugumu?

IPB Image

+Quote Post
Yume
post Feb 19 2007, 23:46
Post #20

challenger

Ja man spiid pensionaara liktenis, tad mani interesee ikmeenesha izsniegtaas pensijas kvantitaate un kvalitaate, un veel viens strateegiski svariigs jautaajums - kura valdiiba man maksaas augstak mineeto vecuma pabalstu? Baidos ka ja taa buus Latvijas, tad maaksies mirt badaa zem kaada no daudzajiem Temzas tiltiem.

Starp citu... ja es izklausiijos peec saudiiga puppy, luugums mani atvainot, taa es to nebiju domaajusi.. iemesls shii topika radiishanai bija mans tiirais paarsteigums un affekts no taa.

BTW-tu neesi vieniigais kam bijushas sarunas ar programeetaajiem, virtuvee, par 'vecajiem labajiem laikiem'. Muuzham atcereeshos to mainju 'Evor'aa', kad ar diviem koleegiem izdzeeru pa 0,5 un seedeeju liidz riitam virtuvee uz griidas iegrimstot atminjaas par to kas kaadreiz bija un kas vareetu buut...

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Taka
post Feb 19 2007, 23:50
Post #21

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Un es savukārt Shuminu ieteiktu ielikt grupā "zobi spiež..."
Kad tu reiz izbeigsi pļerināt bezsakara komentus un izlikties par gudrāku nekā esi? Līdz ar kapiem? Elitārists tu mūsu, es arī uz VEF čumodāniem esmu asemblerā progas tehnikuma ieskaitēm taisījis, tad kad tu vēl biksēs čurāji, nu un tad? smile.gif

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Yume
post Feb 19 2007, 23:53
Post #22

challenger

nunu.. mees atrodamies demokraatiskaa digitaalaa telpaa.
Katram ir tiesiibas uz savu subjektiivo viedokli.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Taka
post Feb 19 2007, 23:57
Post #23

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Tieši tā. Un man ir tiesības izteikt savu subjektīvo viedokli par Shuminu tieši tāpat kā viņam par mani, jeb nē?
Un cik un ko viņš pīpē, kamēr ir izpīpējis ka anime ir kaut kas elitārs?
Ja ar kaut ko nodarbojas 10 cilvēki, tad tas ir elitārs, bet ja 10000 tad nē? smile.gif
Iesaku mazliet papētīt pašizglītošanās nolūkos, lai zinātu, kas ir elitārs un kas nē, anime pie elitārām lietām nepieder. Tas ir tikai hobijs, bet katram jau gribas savu hobiju pasludināt par kaut ko īpašu un agrāk nebijušu, kas paceļ pāri masām... Kas gan to pašnovērtējumu cels, ja ne pats smile.gif

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Shumins
post Feb 20 2007, 00:24
Post #24

Unregistered

QUOTE(Yume @ Feb 19 2007, 22:46) *

Ja man spiid pensionaara liktenis, tad mani interesee ikmeenesha izsniegtaas pensijas kvantitaate un kvalitaate, un veel viens strateegiski svariigs jautaajums - kura valdiiba man maksaas augstak mineeto vecuma pabalstu? Baidos ka ja taa buus Latvijas, tad maaksies mirt badaa zem kaada no daudzajiem Temzas tiltiem.

Taksh par tiem pensionaariem tas bija tikai taads stulbs joks laugh.gif
Ik pa laikam dzirdadamas ironiskas un mazliet kaitinoshas sarunas no vecaakiem cilveekiem. Kaa mums toreiz beerniibaa gaaja un tagad nekaa taada vairs nav. Itkaa meegjinaatu pieraadiit, ka laiks kuraa tie dziivoja kaadreiz - esot bijis labaaks un mees mazie nekad ko taadu nepiedziivosim. Un tad taa vien gribas spiedosho zobu kaites vadiitam ko iemest pa vidu. Vot vecie, bet tagad mums ir taa un nav niideet par pagaajusho beerniibu...

Bet par to pensiju tad ir jaaveido "Otaku pensiju fonds", lai mazie ziedo savu kabatas naudu. Kameer mammas tiem to dod, bet tiem, kas jau pieaugushi un mammas naudas nedod - ir ispeeja izdziivot laugh.gif
Vaiga arii paruupeeties par lieliem beerniem.

Ehh aizspamojos... Taalaak lai spamo lielie onkulji cool.gif
+Quote Post
Yume
post Feb 20 2007, 00:57
Post #25

challenger

QUOTE(Shumins @ Feb 19 2007, 23:24) *

Ehh aizspamojos... Taalaak lai spamo lielie onkulji cool.gif

apvainojies, aizgaji stuuriitii paaudat?

Starp itu,mani zinkaare nomaac, cik tad Jetix ir izcenzeejis no originaal-seriaala Naruto.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
anti
post Feb 20 2007, 01:32
Post #26

Draņķītis

From: Latvija, Rīga

QUOTE(Yume @ Feb 20 2007, 01:57) *

Starp itu,mani zinkaare nomaac, cik tad Jetix ir izcenzeejis no originaal-seriaala Naruto.

Tur ir ko cenzēt vai tad? Ja nu vienīgi varētu izcenzēt slavenos fillerus, tas būtu prāta darbs. Tad gan seriāls dikti īss sanāktu..

--------------------
ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU
AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE
+Quote Post
Yume
post Feb 20 2007, 01:43
Post #27

challenger

QUOTE(anti @ Feb 20 2007, 00:32) *

Tur ir ko cenzēt vai tad? Ja nu vienīgi varētu izcenzēt slavenos fillerus, tas būtu prāta darbs. Tad gan seriāls dikti īss sanāktu..

mha, nu pienemot kaadai publikai tas ir domaats, man shkiet ka izcenzeetas tiks visas iespeejamaas vardarbiibas sceenas, kas nav pienemamas ameerikas beernu praatiem, pec as pashas amerikas valdiibas viedokla..

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Church
post Feb 20 2007, 02:05
Post #28

sewer rat

From: latvia / riga

nezkaapeec gardi noreecos pameegjinot iedomaaties, ja lokalizaatori buutu 4kids. eg. aplajojot cenzu kas bij OP pie naruto .. mmm, kur reti rulleejosh komisma zinjaa contents paliktu ;>
+Quote Post
edg
post Feb 20 2007, 02:33
Post #29

limpene grauž aknas

From: PM

Ja cenzeet var Initial D, tad noteikti arii Naruto. Visu var izcenzeet, pat Ocha ken.

Shumins, viena lieta ir piemineet pagaatni ar labu, meegjinot sev iestaastiit, ka tad bija labaak, bet apzinoties preteejo. Tad, jaa, taa buutu skaudiiba. Bet domaaju, vairums tic, ka kaadreiz tieshaam bija labaak, un tur nav nekaa slikta. Varbuut tieshaam bija labaak. Tam cilveekam. Es, piemeeram, ticu, ka uz ZX Spectrum graiziit speeles rullee, jo neizdzeeshamas ir sajuutas, kaadas ir braucot uz Riigu pirkt lielaas disketes ar jaunaam speeleem, uzrakstot savu pirmo speeli u.t.t. Un es buutu speejiigs vaavuljot par to ar domubiedriem, bet arii apzinos, ka muusdienaas pirkt speeles Melnajaa tirguu buutu smiekliigi. Kaadreizeejie pirmie interneta "iekarotaaji" tachu arii atceras vecos labos laikus, kad maz ljauzhu bija, un ne jau taapeec, ka tagad internets pieejams visiem, bet taapeec, ka tagad internets pieejams mudakiem. Tas ir egoistiskais faktors, kas uztraucas par Narutardu invaaziju (man buus sliktaak), ne jau domaashana par citiem (citam buus labaak). Vismaz man izprotamos gadiijumos.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Klokjvaarpsta
post Feb 20 2007, 02:51
Post #30

Danshaku

From: Riiga

Deja Vu! Nepamet sajuuta, ka shaadai topika teemai jau esam gaajushi cauri un skaidri zinu, ka ne pie kaada objektiiva viedoklja te neviens arii nenonaaks, jo nevienam nav ne laika, ne veeleeshanaas kaut ko vilkt kopaa. Shitaas teemas vienmeer noved pie kaarteejaa paaudzhu konflikta (taa shkjiet bija vecaa teema).

Tomeer arii es esmu spiests iejaukties, jo uzskatu, ka konkreeti muus intereseejoshaa probleema ir taadu Narutardu skaita pieaugums, kas var sev pieshjirt neadekvaatu vietu sabiedriibaa un uzmesties shinii forumaa par lietprateejiem visaas jomaas un piesaarnjot muusu forumu ar taada veida "intelektuaalu" domu apmainju kaadu juus jau pamaniijaaties nodemonstreet (Yume, ir teikumi, kurus labaak atstaat neizteiktus)

Ceru, ka nedusmosieties par to, ka esmu dusmiigs uz jums un par to, ka man nav globaala probleemas raksturojuma un risinaajuma, jo shaadu probleemu mums neizbeegt, atliek sakost zobus un gaidiit, kad paaries, nesaodusi asinis

This post has been edited by Klokjvaarpsta: Feb 20 2007, 02:52

--------------------

There are two kinds of people, those who finish what they start and so on.
-Robert Byrne
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26 July 2025 - 14:18