![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Probleema tachu ir vienkaarsha - Narutardi atradiis forumu, izstaastiis draugiem un saaks te spamot. Piedaavaaju globaalu, nee, universaalu risinaajumu probleemai: izveidot apakshsadalju Naruto, kuru peec tam linkot uz citu forumu un peec tam klusiiteem izdzeest. Gjeniaali!
Probleema nr.2: Narutardu invaazija Latvijas sabiedriibaa liks ljaudiim saakt domaat, ka anime kaa jau multfilmaam pienaakas ir siikalju stuff. Gluzhi preteeji pashreizeejam viedoklim, ak nee, ak vaimanaa! Probleema nr.3. Anime kaa taadas beernu gala stuff popularizeeshanaas Eiropaa var novest pie pastiprinaatas pieveershanaas shim zhanram Japaanaa. Liidz ar to studijas, kas vareetu nodoties skataama gabala radiishanai, vairaak laiku vareetu ziedot nevis babelaid un baybleed, bet beyblade taisiishanai. Te nu nav cita risinaajuma kaa meeslu dakshas rokaa un visi kaapjam autobusos uz televiizijas studiju eekaam, vajag parunaaties ar dazhu labu par dziivi. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
![]() episodē kur Naruto nejauši noskūpsta Sasuki, skūpsts ir izgriests, palikusi tikkai skaņa episodē kur Naruto pārvērtās par Sasuki un brīdī kad viņam piemetās caureja, puse no poda ainas ir izgriesta sērijā kur viņi dodas izpildīt savu pirmo misiju, Naruto tiek saindēts un pārējie saka, ka viņiem būs jāatgriešas ciemā, lai aizvestu Naruto pie ārsta, viss gabals kur Naruto iedur rokā kunai, lai atbrīvotos no indes ir izgriests, atstāts tas ko viņš teica pirms tam un pēc tam nāk gabals kur Kakashi saitē viņa roku. Bija vēl kaut kas, pavisam noteikti bija, bet es vairs neatceros, saigraizījuši viņi ir diezgan pamatīgi. -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tur ir ko cenzēt vai tad? Ja nu vienīgi varētu izcenzēt slavenos fillerus, tas būtu prāta darbs. Tad gan seriāls dikti īss sanāktu.. mha, nu pienemot kaadai publikai tas ir domaats, man shkiet ka izcenzeetas tiks visas iespeejamaas vardarbiibas sceenas, kas nav pienemamas ameerikas beernu praatiem, pec as pashas amerikas valdiibas viedokla.. Naruto pirdienus izcenzēs for sure, such a loss... ![]() Shaman King viņi diezgan nikni cenzē, cik esmu dzirdējis. Bet tā kā ar šo šovu neesmu pazīstams, neņemos spriest cik un kā... -------------------- Press any key to continue
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Man liekas, ka notiek progress, ja jau Latvijā sāk interesēties par Naruto. Tā pamazām sāks rādīt labākas anime, un cilvēki sāks interesēties par citām anime. Varbūt... Un sāks paši vilkt un skatīties citas anime. Kas man liekas pozitīva īpašība. Bet no tā visa protams, iespējami negatīvi blakusefekti, kurus pieminēja edg. Bet varbūt arī otrādi:
Problēma nr3. pozitīvs atrisinājums: Cilvēkus vajag pakāpeniski pieradināt pie Japānas skatāmiem gabaliem. No sākuma bija pokemoni, tagad Naruto, pēc tam kaut kas labāks, pēc tam mazliet ecchi, pēc tam mazliet vairāk ecchi... Nu, t.i., es domāju...Pēc tam FMA, FMP un Kanon, Air veidīgus (kuri laikam skaitās visskatāmākie gabali kvalitātes ziņā). Līdz ar to studijas turpinās veidot skatāmus gabalus, cerams. Līdz ar to atrisināsies Problēma nr.2: bērnu paaudze izaugs un turpinās skatīties jēdzīgāku anime, un ļaužu domāšana "par anime kā par multfilmām ir sīkaļu stuffs" izmirs. ... Un viss tuvosies kā Japānā.... ![]() Problēma nr.1 - tā jau ir vairāk tehniska problēma. Ar savu forumu mēs varbūt labāk ietekmēsim uz Narutardiem, un viņi sāks skatīties citas anime. Tikai ar cenzēšanu tā ir kā ir. Laikam pa TV vēl ļoti ilgi nevarēs normāli paskatīties anime, ja nedzīvo Japānā. Tad nekas cits neatliek kā turpināt vilkt pa netu un skatīties original stuff. Japānā anime jau gadus 50-60 attīstās. Amerikā tikai labi ja kādus 10. Principā tikai pēc 2000. gada sāka strauji izplatīties pa Ameriku. Latvijā principā varētu teikt vēl nekā nav. Vienkārši jāpagaida... Būšu optimists. Tad jau vēlāk redzēs kas būs. This post has been edited by Hikaru: Feb 20 2007, 12:55 |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Deja Vu! Nepamet sajuuta, ka shaadai topika teemai jau esam gaajushi cauri un skaidri zinu, ka ne pie kaada objektiiva viedoklja te neviens arii nenonaaks, jo nevienam nav ne laika, ne veeleeshanaas kaut ko vilkt kopaa. Shitaas teemas vienmeer noved pie kaarteejaa paaudzhu konflikta (taa shkjiet bija vecaa teema). Tomeer arii es esmu spiests iejaukties, jo uzskatu, ka konkreeti muus intereseejoshaa probleema ir taadu Narutardu skaita pieaugums, kas var sev pieshjirt neadekvaatu vietu sabiedriibaa un uzmesties shinii forumaa par lietprateejiem visaas jomaas un piesaarnjot muusu forumu ar taada veida "intelektuaalu" domu apmainju kaadu juus jau pamaniijaaties nodemonstreet (Yume, ir teikumi, kurus labaak atstaat neizteiktus) Ceru, ka nedusmosieties par to, ka esmu dusmiigs uz jums un par to, ka man nav globaala probleemas raksturojuma un risinaajuma, jo shaadu probleemu mums neizbeegt, atliek sakost zobus un gaidiit, kad paaries, nesaodusi asinis jautajums- kaapeec tu meegini so topiku paveerst taa, itaa te buutu prblema un to ciitiigi meeginaatu atrisinaat, jo taa liekas vareetu nvest liidz pasaules galam. Miilum,taa tas nemaz nav. Es biju vienkaarshi paarsteigta, un nolemu padaliities ar sho amizanto faktu ar paareejiem. Bet viss paareejas te ir vienkaarshi miermiiliiga diskusija par un ap. Neviens neko te nenosoda vai neveertee.. Bet par to naivo ceriibu, anime attistiibai Latvijaa. Miilie draugi, muus gaida ameerikanizaacija sajaa zinjaa. Un tas nenovediis ne pie kadiem iipashi pozetiiviem rezultaatiem, principaa buus taa - tie kas agraak fanoja par visaadiem crap'iem ko raadiija Jetix, tipa Marvel seriaal, peecaak paaries uz animeem, bet uztveres liimenis nemainiisies, a tas savukaart noziimee, a nekaadas japanizaacijas or what so ever mums nespiid. Man izskataas ka tas ir vieniigais celsh ko piedaavaa Latvijai nakotne. Jo piemeeram Vaacijaa anime un mangas industrija ir milziig un labi sena, tachu no turienes netika paarnemts nekas, nedz egmonts izdotaas mangas, nedz kaadi seriaali..tas pats ir ar Angliju-Franciju-Spaaniju, tachu liidz Latvijai tass viss vienkarshi nenonaak. Ne sudba znachet. -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Yume, Vācijā animi un mangas PĒRK.
Pie mums animi un mangas reāli ieka4a no neta 4evā! Līdz ar to neviens te nekad neko īpaši netirgos. Nu mazliet animefestos ko piedāvās un viss. Dažus Mijadzaki megahitus, kurus tāpat visi jau sen novilkuši, varbūt. That's it. Redzēju grāmatu par mangas zīmēšanu - virs 20Ls. Kurš pirks? Un beigās mazs jautājums modiem - ja Shumins kādu nosauc par pensi, viņa posti paliek, manējie - kur es izrēķinu, ka viņš ir zīdainis, ja jau 25+ gadīgie viņam ir pensionāri - pazūd. Dubultmorāle? -------------------- Press any key to continue
|
Rociel |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 17-February 07 ![]() |
Mazs offtopics (tapat topiks sevi izsmeela lidz ar pirmo lappusi)
japazuud manuprat buutu abiem postiem, nevis tikai no vienas puses rakstitajiem. vismaz es taa parasti kad esmu moders daru - ja kaads saak kasiities, tad sodu abus, nevis tikai vienu (jo nav jau atkariigs no taa, kas saaka kasiities, jo otram bija iespeeja vinju vienkarshi ignoreet) -------------------- Dzēsto nicku kapsēta.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hmm, es Takas postu nemaz neredzeeju. Manupraat gan nebuutu jaadzeesh, nedz Shumina nedz Takas posti. Shii ir offtopic sadalja- here you come to have fun, ja tas nav iisti ne flame ne spam, tad lai tak dziivo.
btw- Yumei nav 25+.. Yumei ir 20 ^__________^ un Stasei ir 21..hehe.. iistais pensijas vecums.. bet morali laikam mees visi esam jau piedzimushi par pensionaariem.. -------------------- ![]() |
Rociel |
![]()
|
Faktiski taa ir shii posta probleema - krasaa atshkjiriiba star to paaudzi, kurai pashlaik ir 17-25 un to, kurai ir 10-16 t.i. to kaa vinji ir augushi un kaadaa vecumaa ko ir dariijushi un kaadas stulbiibas ir naakushas galvaa pokemona laikos
-------------------- Dzēsto nicku kapsēta.
|
Yume |
![]()
|
mha, ;pokemona laikos' saki.. bet miilum, kad tad tie laiki bija? temins 'pokemons' naaca apgroziiba paaris gadus ieprieksh, ja tieshaak 3-4 gadus ieprieksh, un pat tad to lietooja tikai notiktu intereshu kopdomataaji.. principaa.. man visvairaak ar sho terminu naacaas sastapties kurbijkurnee..
taapeec, vaardu salikums 'pokemonu laki' man liekas augstaaka meeraa amizants.. btw- man vienkaarsh palika interesani- Rociel, cik tev gadu? -------------------- ![]() |
Rociel |
![]()
|
Nu tas nav atkariigs no taa, kad tas termins ir radies. Nebuutu taada termina, es vareetu arii teikt, piemeeram, laiki, kad mees visi uzvedaamies kaa aitas, bet taa kaa taads termins tomer ir ienaacis apgroziibaa, man uz doto briidi ir eertaak un jums saprotamaak, ja es lietoshu to
![]() Neteikshu ![]() -------------------- Dzēsto nicku kapsēta.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Kā jūs no mušas izpūtāt ziloņu koloniju... Sēžat un priecājaties, ka animes aiziet masās, nevis bubinat.. Hehe.
Un pa anime un mangu ienāšanu ikdienas apritē..Tas nav neiespējams. Pēc eksperimentiem un novērojumiem ar maniem darbabiedriem, viņu interese par mangām ir ļoti augsta tieši estētiskā ziņā - bija vēlme izlasīt un iepazīties ar tām, jo vizuāli, mākslinieciski, tās esot pietiekami saistošas. So - jesho ne vsjo poterjano. Ja Latvijā sāks tirgot mangas, kuras ne tikai sižetiski, bet arī vizuāli ir baudāmas, tad tām viennozīmīgi būs sava publika un savas mērķauditorija, kas gatava maksāt. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() episodē kur Naruto nejauši noskūpsta Sasuki, skūpsts ir izgriests, palikusi tikkai skaņa episodē kur Naruto pārvērtās par Sasuki un brīdī kad viņam piemetās caureja, puse no poda ainas ir izgriesta sērijā kur viņi dodas izpildīt savu pirmo misiju, Naruto tiek saindēts un pārējie saka, ka viņiem būs jāatgriešas ciemā, lai aizvestu Naruto pie ārsta, viss gabals kur Naruto iedur rokā kunai, lai atbrīvotos no indes ir izgriests, atstāts tas ko viņš teica pirms tam un pēc tam nāk gabals kur Kakashi saitē viņa roku. Bija vēl kaut kas, pavisam noteikti bija, bet es vairs neatceros, saigraizījuši viņi ir diezgan pamatīgi. Un Naruto pārvēršanās par pliku skuķi nav izcenzēta? Well damn. Āa nu bet vairāk par tēmu, lai tak nāk, mums ta' gabals nenokritīs. No narutardiem atbrīvosimies tāpat, kā mēs atbrīvojamies no Jurģiem un viss jau atkal būs cool. |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Vidusmēra latvietis ar vārdu pokemons saprot multene. Un ar Naruto arī sapratīs multene. Jāpaiet daudziem jo daudziem gadiem, lai publikas lielākā daļa spētu nodefinēt atšķirību starp piemēram, Cartoon Network un anime, vai tad ne? Un, vidusmēra latvietim skaidrojot anime definīciju, pielietojot vārdus "japāņu multene" atbilde ir vienkārši "multene, kurā tēliem ir lielas acis".
Tātad - reti kurš to uztvers kā "anime ienākšanu Latvijā". Visiem pārējiem tā būs vienkārši kārtējā multene. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Rociel |
![]()
|
Nez, man saviem vecakiem izdevas diezgan viegli izskaidrot, kaada ir atshkjiriba starp padomju laiku multenem un anime
![]() Da i vispar esmu parliecinats, ka ja tas tieshaam saks tik plashi izplatiities arii Latvijaa, tad noteikti tam sekos vairaakas...hmm... reportaazhas ( ? ) dokumentaalajos raidiijumos par to, kas tad iisti ir anime ar ko tie atshkjiras no parastajaam beernu multenem un piemetinaas klaat, ka japaanaa jau ilgu laicinju pastav tadi otaku. Bet nu vienalga taa buus taada kaa pokemonu lieta (es to jau ilgaku laicinju veroju, ka pie anime pieliip daudzi pokemoni). Kaa jau es teicu - taa bija ar pankiem, taa bija ar gotiem, taa ir ar emo un taa buus ar anime. Aamen muzhigajam modes mainiigumam. Johaidi, es jau palieku kaa juus, visu laiku malju vienu un to pashu, tikai ar dazhadiem teikumiem ![]() This post has been edited by Rociel: Feb 22 2007, 01:15 -------------------- Dzēsto nicku kapsēta.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:16 |