![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
vecums... 16
dzimums... Hermafrodīts... Nā, sievišķis. 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? Jā 2. vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) Jā, tādā veidā, kā pagadās. 3. vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? Nē, bet, ja kāds gribētu vairāk pastāstīt, es nespārdītos. 4. vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime sriaalus un filmas ? Nē. Laiku pa laikam vajag arī atpūtu no visa šitā, tam man ir televizors, ja tur sāktu nonstopā animes laist, būtu galīgi garām. 5. vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? Šķiet, ka jā? 6. vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) noteik anime festivaals ? Jā, esmu bijusi uz visiem līdz šim brīdim rīkotajiem. 7. vai jums ir interese apmeklee shaadus festivaalus ? Jā, bet lielākoties tikai tāpēc, lai satiktu cilvēkus. This post has been edited by Kikyou: Mar 1 2007, 16:39 |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
vecums...13
dzimums...siev. 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? Jā. 2. vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) Jā, novelku no interneta, izmantojot torrentus. 3. vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? Jā. 4. vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime sriaalus un filmas ? Jā, japāņu valodā ar latviešu subtitriem, bez cenzūras, vislabāk vismaz vienu anime kanālu, kur katra anime būtu piemērotā laikā - gantzi desmitos vakarā, ecchi pusnaktī, hentai trijos naktī, un tamlīdzīgi. 5. vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? Jā, katru dienu. 6. vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) noteik anime festivaals ? Jā. 7. vai jums ir interese apmeklee shaadus festivaalus ? Nē. -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
vecums... 19 gadi
dzimums... sieviete 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? Jā. 2. vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) Jā, skatos, internets, tv, dvd 3. vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? Jā ^^ 4. vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime sriaalus un filmas ? Jā, noteikti! 5. vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? Jā. 6. vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) noteik anime festivaals ? Jā, esmu informēta. 7. vai jums ir interese apmeklee shaadus festivaalus ? Jā, un kā vēl! -------------------- |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
vecums... 11
dzimums... s 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? Jā. sava veda japaanju mulkjiki. 2. vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) Jā, skatos, internets, tv 3. vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? nezinu. ne ipashi da intresee (nee) 4. vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime sriaalus un filmas ? Jā. protams. tikaj lai es to zinaatu. ![]() 5. vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? kaa kuro reizi. ...jaa 6. vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) noteik anime festivaals ? Jā, bet tiaj par peedeejiem 2viem 7. vai jums ir interese apmeklee shaadus festivaalus ? Ja. ![]() This post has been edited by Catgirl: Mar 7 2007, 18:58 -------------------- ![]() |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
vecums.. 17
dzimums...S 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? Jā, manupraat zinu pietiekami. 2. vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) jaa, Internets. 3. vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? visu, ko gribu zināt, jau zinu, bet ja radiisies veeleeshanaas uzzinaat ko vairaak, mekleeshu informaaciju internetaa. 4. vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime sriaalus un filmas ? jau raada, bet es skatiitos tikai tad, ja raadiitu ko labaaku. 5. vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? nee, tikai tad, kad ienaku šai forumaa. 6. vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) noteik anime festivaals ? jaa, es esmu informeeta. 7. vai jums ir interese apmekleet shaadus festivaalus ? jaa... -------------------- |
Gawnis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 12-March 06 From: Salaspils ![]() |
vecums: 20
dzimums: v 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? Jaa. 2. Vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) Jaa; internets (torrenti). 3. Vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? Jaa; jau zinu ko gribu zinaat un zinu kur ieguut datus (googles tante?), tachu neiebildiishu, ja tu man meegjinaasi ko iemaaciit =p 4. Vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime seriaalus un filmas ? Jaa; neskatoties uz to, ka es TV neskatos, uz to ka jau raada (slikti noformuleets ZPD jautaajums), un to, ka TV ir zinaama cenzuura. 5. Vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? Jaa. 6. Vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) notiek anime festivaals ? Jaa. 7. Vai jums ir interese apmekleet shaadus festivaalus ? Jaa. |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
17M 1.-7. ( jā ) izņemot 3. ( nē )
This post has been edited by Faplo: Mar 3 2007, 13:48 |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
vecums...14
dzimums...v 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? Jā, gan skatos, gan esmu gatavojis projektu. 2. vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) Jā, CD, TV 3. vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? Nē, esmu uzzinājis pietiekoši daudz, gan par vēsturi, gan par veidiem utt, gatavojot projektu. 4. vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime sriaalus un filmas ? Jā, šādi Latvija varētu iepazīties ar anime 5. vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? Jā, internetā ljoti bieži 6. vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) noteik anime festivaals ? Jā, otaku.lv 7. vai jums ir interese apmeklee shaadus festivaalus ? Jā, bet pagaidām nav sanācis. -------------------- ![]() |
dreamer |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 27-February 06 From: kastē un betonā ![]() |
vecums... 28
dzimums... S 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? jā. 2. vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) dažreiz. internets (torrenti). 3. vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? ja rodas vēlēšanās, tad tepat internetā varu sameklēt. 4. vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime sriaalus un filmas ? jā. lai gan TV neskatos. 5. vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? visai maz. 6. vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) noteik anime festivaals ? jā. 7. vai jums ir interese apmeklee shaadus festivaalus ? jā, bet nekad nav sanācis, laika trūkuma dēļ. -------------------- Vēlēšanās pārāk bieži kļūst par realitāti.
![]() "Dreamers can die, but dream is eternal." © Ryan Matthews |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
briniskjiigs veidz kaa tikt galaa ar aptauju:
http://www.resort.com/~banshee/Misc/8ball/ ievadaam jautaakumu un spiezham "ask bob" EDIT: vai arii veel briiniskjiigaaka programma: CODE if (rnd() % 2) print "Jā"; else print="Nē"; This post has been edited by ETM: Mar 7 2007, 18:35 -------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tiem, kas neuzticas C randomam/kompilerim, var meegjinaat uz linux kastes laist shito:
CODE perl -e 'print ord(`head -c 1 /dev/urandom`) & 1' -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
hrm. ja sheit ne tikai statistiski puse no mirstiigajiem saak figureet/jandaleet/iranizeet, bet arii jounini .. klapeeju ciet.
maajaazha Bokas jaunk-dzes bulcinjas jau nospertas un turpmaakaa psihologjiskaa uzbrukuma KPD pamazs .. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:21 |