![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
mmm. kaut kas eksotisks. ![]() ![]() ![]() Par krītošiem augļiem no debesīm?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bet jā lūdzu kritizējiet!!! ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Haruka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 16-March 07 ![]() |
Tas ar augļiem tāc jocīgs, jo kautkā dīvaini augli krīt no debesīm, bet ideja laba.!
![]() Aaa un man tīk tas 1. ar makaroniem. ![]() -------------------- ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Tas ar augļiem tāc jocīgs, jo kautkā dīvaini augli krīt no debesīm, bet ideja laba.! ![]() Aaa un man tīk tas 1. ar makaroniem. ![]() Es jau vienreiz teicu...Tas ir parasts fons!Fonam nav jābūt obligāti tādm kā dabā! ![]() ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
kas, jūs, galīgi esat? tas ir kleidoskops, bet kāpēc acs vietā? lai dzīve būtu krāsināka?? fanoju par zaķīšu svārciņiem (cute!)
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Haruka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 16-March 07 ![]() |
Tas ar augļiem tāc jocīgs, jo kautkā dīvaini augli krīt no debesīm, bet ideja laba.! ![]() Aaa un man tīk tas 1. ar makaroniem. ![]() Es jau vienreiz teicu...Tas ir parasts fons!Fonam nav jābūt obligāti tādm kā dabā! ![]() ![]() Uuu sorry nebiju pamanījusi.! Bet ideja patiešām laba.! ![]() -------------------- ![]() |
Shatako |
![]()
|
kas, jūs, galīgi esat? tas ir kleidoskops, bet kāpēc acs vietā? lai dzīve būtu krāsināka?? fanoju par zaķīšu svārciņiem (cute!) Kleidoskops?! XD ![]() ![]() ![]() Tas ir LAIMS!!! ![]() ![]() Tencinu par svārciņiem! ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Piekriitu Sushi, ka rokas izskataas bez tacinjainas
![]() Bet taa ir tiiri ok...man patiik tie laimi.. Un viss ir ok taa tik turpini.. ![]() |
Shatako |
![]()
|
Piekriitu Sushi, ka rokas izskataas bez tacinjainas ![]() Bet taa ir tiiri ok...man patiik tie laimi.. Un viss ir ok taa tik turpini.. ![]() Miki bez tacinjainas?! ![]() Manuprāt Sushi teica bez tauciņiem! lol! ![]() ![]() ![]() bet nu tik un tā..Tnx par laimiem utt! ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
XD es pat neievēroju, ka tā uzrakstīju, bet katram jau var gadīties..XD
(smejos par sevi) |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ou, šis darbs man ļoti patīk. Būtu roka uzzīmēta nedaudz labāk, un man nebūtu kur piesieties.:3
Prieks, ka darbos ieguldi centību. ^^ Gaidu nākošos darbus! |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
mmmm šis man patīk, tiešām jauks. Tie svārciņi ir uuber, un citronīši,..... nu labi, laimi ir kewl, ļoti smuki ^^
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Shatako |
![]()
|
Ouu!.. Paldies Tomo un Misa!
![]() Nezinu itkā jav ir viens darbs ieskanēts, bet nez kompī izskatās tāds padīvains!.. ![]() Gaidat būs! ![]() ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Dranzer_g |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
nu tavi ziimeejumi ir uuber orginaali - man loti taa citronu meitene un makaronu puisis patika
![]() ![]() ![]() taa tik tureet, visjau kautkas jauks un interesants tev drizumaa naaks galvaa ![]() -------------------- |
Shatako |
![]()
|
Hey hey!.. Tnx Dranzer_g!
![]() Mjā strādāju pie viena cita darba tagad!Pēc kāda laiciņa būs iepostots! ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Shatako |
![]()
|
Sen neesmu neko postojusi.. :S
Nu te ir viens darbiņš.. :3 SKANERIS SŪDS!!! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Shatako: Apr 21 2007, 12:45 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:05 |