![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Dranzer_g |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
![]() nu sis man ar taadu mazu nokaveesanos - kaa nekaa jaamaacaas man arii bija un gariigais nevienmeer ir tik labs kaa gribeetos... nu kaa jums patiik sitas stilins???? nu vismaz man liekas, ka progress mazliet juutams ![]() un mazliet kvalitaati pabojaaja tas, ka man to ziimeejumu naacaas ar telefonu fotografeet, jo draugs ar savu digitaalo jau bija maajaas, kad es kojaas seedeedams pabeidzu ziimeet ![]() protams vienu lieta gan man piemirsaas - vinjam engelja spaarnus uzziimeet ![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
wow, konans sācis lasīt grāmatas? ja godīgi, labāk patika iepriekšējie. ja kas, fascinē sejas izteiksme. nepatīk, ka apakšdaļā viņš izskatās manāmi resnāks nekā augšdaļā, bet grāmata i labi sanākusi, power-arms arī, bet visumā labi.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Dranzer_g |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
![]() sito es tikko 1 stundas laikaa uzziimeeju - nu nezinuk aa jums liekas, protams, ka vareeja buut labaak, bet nekas labaaks galvaa uz aatro neienaaca ![]() -------------------- |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
ir jau smuki, bet vareeja labaak
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
Dranzer_g |
![]() ![]()
|
ir jau smuki, bet vareeja labaak ![]() ![]() ![]() ![]() nu patiesiibaa gaidiju gan ![]() nu luuk uztaisiju veel vienu mazu darbinju ![]() ![]() ![]() ![]() ievertejiet so ![]() ![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
ja tu piestrādāsi (notpietni!!!) pie saviem darbiem rūpīgāk, neatstājot iespaidu, ka tas uzmālēts 3 sek. pat, ja taisīts 5 h, tad viss būs ok.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Bika6 |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 1-January 07 ![]() |
Pat pirmais ir vislabākais, pārējie ir tādi kādi ir
![]() |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
xD necieshu, kad kaads uz mani taa skataas
![]() ![]() QUOTE nu patiesiibaa gaidiju gan nu labi. es nedomaaju nevienu aizvainot, bet ari negribu melot. vnk citreiz pacenties vairaak un viss buus ok. ![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
Dranzer_g |
![]() ![]()
|
![]() vo - vairaak sito bildi diezvai es tirdiisu - nu tagad tocna labaak izskataas... ko domaajat? -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
vo - vairaak sito bildi diezvai es tirdiisu - nu tagad tocna labaak izskataas... ko domaajat? pēc feisa vecu veceni atgaadina.... un acis kaa tunelji... ![]() -------------------- ![]() |
Dranzer_g |
![]()
|
nemsu veeraa, kad ziimeesu naakamo ziimejumu
![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
neizskataas ka taa maita(vaardu piu nevareeja rakstiit...) to zokji var celt...
![]() This post has been edited by Cowkiller: Mar 12 2007, 23:56 -------------------- |
Saint_one |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 ![]() |
Tā sīkā ar zobenu labi sanākusi, ja vien būtu pie sejas vairāk piestrādāts!
![]() This post has been edited by Saint_one: Mar 13 2007, 01:27 -------------------- ![]() |
Dranzer_g |
![]()
|
Tā sīkā ar zobenu labi sanākusi, ja vien būtu pie sejas vairāk piestrādāts! ![]() jaa seja takaa kaadam zombijam - cerams izdosies man to maitu uzziimeet darbiibaa ![]() ![]() vnk beernu sejas pirms tam nebiju ziimeejis - kautkaa tizli iznaaca ![]() un par to zobena noruteesanu - kaa juus domaajat FF7 Klauds savu dzelzss gabalu tik veikli speej vicinaat, lai gan izskataas, ka vinjam zobens kaadas 3 reizes smagaaks par pasu - pietam vins bez probleemaam to notur vienaa rokaaa ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Dranzer_g |
![]()
|
![]() ![]() nu kaa jums patiiks saads stils? bljaaaviens - nevaru nekur dabuut savu darbu uz skenera noskeneet - ar telefonu fotografeet pavisam struntiigi izskataas - viss kopaa sapluust - un tad nu jaadomaa, kaa to visu uz kompja izlabot. centiisos kautko labaaku uzmeistarot turpmaakajaas dienaas ... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 20:25 |