![]() ![]() |
| Dranzer_g |
Mar 11 2007, 00:11
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga |
![]() nu sis man ar taadu mazu nokaveesanos - kaa nekaa jaamaacaas man arii bija un gariigais nevienmeer ir tik labs kaa gribeetos... nu kaa jums patiik sitas stilins???? nu vismaz man liekas, ka progress mazliet juutams un mazliet kvalitaati pabojaaja tas, ka man to ziimeejumu naacaas ar telefonu fotografeet, jo draugs ar savu digitaalo jau bija maajaas, kad es kojaas seedeedams pabeidzu ziimeet protams vienu lieta gan man piemirsaas - vinjam engelja spaarnus uzziimeet -------------------- |
| kahi |
Mar 11 2007, 12:28
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth |
wow, konans sācis lasīt grāmatas? ja godīgi, labāk patika iepriekšējie. ja kas, fascinē sejas izteiksme. nepatīk, ka apakšdaļā viņš izskatās manāmi resnāks nekā augšdaļā, bet grāmata i labi sanākusi, power-arms arī, bet visumā labi.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
| Dranzer_g |
Mar 11 2007, 14:38
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga |
![]() sito es tikko 1 stundas laikaa uzziimeeju - nu nezinuk aa jums liekas, protams, ka vareeja buut labaak, bet nekas labaaks galvaa uz aatro neienaaca -------------------- |
| metaphor |
Mar 11 2007, 16:36
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 |
ir jau smuki, bet vareeja labaak
-------------------- what does it mean?
![]() |
| Dranzer_g |
Mar 11 2007, 17:45
|
ir jau smuki, bet vareeja labaak nu patiesiibaa gaidiju gan nu luuk uztaisiju veel vienu mazu darbinju ![]() ievertejiet so -------------------- |
| kahi |
Mar 11 2007, 18:12
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth |
ja tu piestrādāsi (notpietni!!!) pie saviem darbiem rūpīgāk, neatstājot iespaidu, ka tas uzmālēts 3 sek. pat, ja taisīts 5 h, tad viss būs ok.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
| Bika6 |
Mar 11 2007, 18:25
|
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 1-January 07 |
Pat pirmais ir vislabākais, pārējie ir tādi kādi ir
|
| metaphor |
Mar 11 2007, 20:10
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 |
xD necieshu, kad kaads uz mani taa skataas
QUOTE nu patiesiibaa gaidiju gan nu labi. es nedomaaju nevienu aizvainot, bet ari negribu melot. vnk citreiz pacenties vairaak un viss buus ok. -------------------- what does it mean?
![]() |
| Dranzer_g |
Mar 11 2007, 20:53
|
![]() vo - vairaak sito bildi diezvai es tirdiisu - nu tagad tocna labaak izskataas... ko domaajat? -------------------- |
| Cilveeks |
Mar 12 2007, 15:58
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 |
vo - vairaak sito bildi diezvai es tirdiisu - nu tagad tocna labaak izskataas... ko domaajat? pēc feisa vecu veceni atgaadina.... un acis kaa tunelji... -------------------- |
| Dranzer_g |
Mar 12 2007, 17:47
|
nemsu veeraa, kad ziimeesu naakamo ziimejumu
-------------------- |
| Cowkiller |
Mar 12 2007, 23:55
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... |
neizskataas ka taa maita(vaardu piu nevareeja rakstiit...) to zokji var celt...
This post has been edited by Cowkiller: Mar 12 2007, 23:56 -------------------- |
| Saint_one |
Mar 13 2007, 00:47
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 |
Tā sīkā ar zobenu labi sanākusi, ja vien būtu pie sejas vairāk piestrādāts!
This post has been edited by Saint_one: Mar 13 2007, 01:27 -------------------- -> truth about me... |
| Dranzer_g |
Mar 13 2007, 01:57
|
Tā sīkā ar zobenu labi sanākusi, ja vien būtu pie sejas vairāk piestrādāts! jaa seja takaa kaadam zombijam - cerams izdosies man to maitu uzziimeet darbiibaa vnk beernu sejas pirms tam nebiju ziimeejis - kautkaa tizli iznaaca un par to zobena noruteesanu - kaa juus domaajat FF7 Klauds savu dzelzss gabalu tik veikli speej vicinaat, lai gan izskataas, ka vinjam zobens kaadas 3 reizes smagaaks par pasu - pietam vins bez probleemaam to notur vienaa rokaaa -------------------- |
| Dranzer_g |
Mar 20 2007, 11:38
|
![]() ![]() nu kaa jums patiiks saads stils? bljaaaviens - nevaru nekur dabuut savu darbu uz skenera noskeneet - ar telefonu fotografeet pavisam struntiigi izskataas - viss kopaa sapluust - un tad nu jaadomaa, kaa to visu uz kompja izlabot. centiisos kautko labaaku uzmeistarot turpmaakajaas dienaas ... -------------------- |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1 December 2025 - 02:25 |