![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
Sāksim ar to, ka filmas nosaukums ir Byousoku 5 Centimeter, kas vismaz agrāk tika tulkots kā 5 cm/s jeb "Pieci centimetri sekundē". Vēl divdomīgāk ![]() nevajag bu tik perversam tad nebus tik divdomigi zinu bet nevajag tev ar i visu tik preversi uztvert es saprotu kad "5 centimeters" var loti parprast bet to obligati nevajadzetu Bet tev nevajag visu tik ļoti ņemt pie sirds ![]() Mana perversijas pakāpe ir un paliek mana personīgā darīšana. bet Jūs neesat ievērojuši , ka vienmēr visās animēs - vīriešu pārstāvji pārsvarā neatkarīgi no situācijas prasa vienu un to pašu frāzi - kas ir? (do shta- nemāku shito uzrakstiit , jo neesmu jap. valodas lietpratējs!) neatkarīgi vai viņš meitenei uzmācās vai samīļo viņu - nez vismaz man tā liekas ! Un vissbeidzot 5 cm sekundee- tāds mazliet savdabīgs nosaukums ar perverzuma piegaršu- tas ir mans subjektīvais viedoklis! This post has been edited by Seto: Mar 19 2007, 17:04 -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ok, laikam neesmu vēl tik samaitāts. Pirms izlasīju šīs jūsu diskusijas, nebija prātā ne ienākusi doma, ka nosaukumu arī kaut kā perversi var saprast. Bet nu ok, ja aizdomājas, tad var visu ko izfantazēt
![]() Par šo anime pirmoreiz uzzināju, noskatoties trailer. Tad tur rādija lēni krītošas ķiršu ziedlapiņas.. uzreiz skaidrs, kas domāts ar 5cm/s -------------------- |
bullmatari |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 29-March 07 ![]() |
vienaa ainaa es sev pateicu- shiit, tik labi uzziimeets. taa bij aina kur skolas kabinets, ielseedzas lampas un paraadiiti skolas soli. baigi tuvu fotograafijai kvalitaate bija.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:31 |