![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Ladykiller |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 11-April 04 From: Majas, milas majas ![]() |
Nevar but nonjemts, parasi sigfam vinjs man vinju kaukad tad kacaja vel leja !
Pilniba piekritu, ka serials bija ipas, del savam beigam, kas man visamz bija negaiditas kauka. Es biju iztelojies, tas savdakas. Bet tas ir tads serials, kur ir jaredz katra serija, jo katra satur mazu detalu, kuru vaig, lai dabutu beigas to pilno bildi un filingu, un, lai atkal paraditu bibeli no cita lenka. Sarunas man liekas visvairak, kas lika pieverst uzmanibu, jo tas viss ko teica bija ar pamatu, un jaatdzist man vinjas likas sarezgitas, kas padarija visu veljo intersantaku, lai kostu valja pec tam "par ko iet runa isti ? ". Kas bija galvenais seriala, bija laikam, ko vis saka, tas bija beigas, kas nebija, izpuskotas parbriesmigi, vinjam bija tik parasta, visa ta aina uztaisita, kas atlava vairak izjust neka detalizet kaukadus sikumus. -------------------- You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright. You do the kind of stuff that Prince would only sing about. Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..." |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu, paslaik, iznjemot dc un varbuut muuli, nekur citur pilnu seriaalu atrast nevarees.
Bear with it. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu bet manā skatījumā uber laba...godīgi..neviens nenožēlos, ja noskatīsies, jo nu kruta patiešām!...un pēdējā epa vnk tik skumja, ka es viņu noskatījos kādas 3 reizes,,,,jo tik aizkustinoša, ka asaras arī pilēja!...Man ļoti patika šī anime!!
![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Vispar... Tas anime ari gaja pa TV kanala "muz tv" [tas krievu muzikas kanals]. Kad noskatijos 3. seriju [1. un 2. pat neskatijos-likas biku garlaiciga], ieveroju, ka maybe ir verts paskatities... Un ta tas anime mani ievilka sava vara. Man pat nekas nebija pret religiju, jo tas viss ieklavas sizheta... Protams... Pedeja serija... Es jau zinaju, ka ta bus ar nelaimigam beigam, bet kad TIIK nelaimigam gan necereju. Nemaz nebutu domajusi, ka kads anime mani tik loti aizraus, ka varetu pat vinju delj asarinju nolaist...
Iesaku visiem noskatities, lai parbauditu vai jus esat jutigi cilveki vai ne... -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(MIMI @ Jan 2 2006, 21:21) ... ... Es jau zinaju, ka ta bus ar nelaimigam beigam, bet kad TIIK nelaimigam gan necereju. Nemaz nebutu domajusi, ka kads anime mani tik loti aizraus, ka varetu pat vinju delj asarinju nolaist... Iesaku visiem noskatities, lai parbauditu vai jus esat jutigi cilveki vai ne... btw, veel viens selling point, kas man patiik animees. - nau tik biezhi shkjebinoshi salda holivuudiska/disnejiska happy endinga. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Skatos tagad 2. reizi šo anime, šoreiz KAA relīzi super kvalitātē.
Šī laikam ir vienīgā anime, kur man patīk pilnīgi visas sērijas (nav nevienas garlaicīgas vai neinteresantas kādā citā veidā). |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Man ari patik Chrno Crusade. Tikai beigas gan ir neparedzamas. Lai nu ko bet tadas beigas pat nevareju iedomaties. Un jums ka bij kad noskatijaties.
![]() -------------------- |
silk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 5-January 06 ![]() |
Chrno Crusade ir viens no maniem mīļākajiem anime... Man patika tas, ka reliģija nebija tāda uzbāzta, šo seriālu mierīgi var skatīties arī cilvēki ar savādākiem uzskatiem. Beigas bija skaistas....man it īpaši patika vieta, kur Asmaria nolika ziedus pie Rosettes kapa. Es neraudāju, bet beigas bija burtiskā nozīmē graujošas...beidzu skatīties un bija tāda dīvaina sajūta...
|
Ichtaa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 27-November 05 From: Don't ask me, I'm lost too ![]() |
I love Chrno Crusade. It is one of the most..hmm.. special animes I've ever seen. It ends so sad.
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
beidzot noskatiijos, mans iespaids - garlaiciibas kalnagals....
-------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Weeei, es esmu kaut kur pie padsmitās sērijas. Jāatzīst, sākumā skatījos ar tādu mazu piespiešanos, bet aizgāja - kopumā nevaru atrast, kur piesieties no animācijas stila viedokļa, sižets ir arī O-kei (hmmm, man jau bija nojauta, ka skumjš, bet labi, skatīsimies, redzēsim). Tēli man ir vairāk vai mazāk tīkami (ja neskaita ņaudošo Azmariju un Satellu), kādu laiku gan nevarēju pierast pie tā, ka Chrno tērps tāāāds, dunno, un-cool
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
es ieraudziju ka iet pa muz-tv kautkur no 10. lidz 15. serijas un tad skatijos visas iespejamas serijas. Manas domas- kruta mult.
![]() es nezinu kuru vietu dot shai animei 2. vai 4. vai 3. ![]() dubultposts!! Nu katraa zinaa skatiities patieshaam bija veerts. Beigas tieshaam speej piespiest kaadu asaru nobirdinaat. Nebiju veel nekad redzeejis filmu/anime, vai veel kaut ko citu skataamu/lasaamu, kas vareetu izraisiit taadas emocijas. Ja sekojot liidzi sizetam un noskatoties peedeejo seeriju cilveeks neko neizjuut, tad vinsh nav cilveeks. Pēdējā sērijā asaru nenolaidu jo es cenšos asaras nelaist no filmām un animēm, kamolas kaklā bija gigantisks. Esmu nolēmusi dot 2. vietu. 1. vietu ieņem Kamikaze Kaitou Jeanne Jā nemainīšu vietas kamēr neredzēšu animi kas spētu ieņemtu 1. vai 2. vietu manās mīļākajās animēs Kad es pirmo reizi ieraudziju Chrono Cruside tad es brīnijusies un apmulsusi svētā - ar ieroci? This post has been edited by Tairanda: Jan 21 2006, 17:22 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Jā.....Chrno Crusade gan ir mana No.#1 Anime no visiem laikiem. Ne tikai pēdējā epizode lika nobirdināt kādu asaru. Visskumjākā, bet tomēr naw tik skumja.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Kā nekā viņi abi nokļūst debesīs. Arī skumji bija par Satellu un viņas māšeli. Un tad iznāk, ka Joshua palika viens??? Skumji, skumji. |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
Es tgd esmu noskatījusies vias sērijas un nosecināju ka s es biki biju sākusi skatīties jau no 3. sērijas, kaut gan likās ka no kādas 10. un manas domas: kruta anime.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Es tagad skatos un var pateikt ka sis ir interesants anime
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:44 |