IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

3 Pages V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Chrno Crusade
mms61
post May 2 2006, 18:41
Post #31

Hakushaku

Group: Chuunin
From: Look behind you...

Nav jau slikta Anime!

--------------------
IPB Image
Kon!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Psycholog
post May 2 2006, 22:34
Post #32

Danshaku

Tiiri labs anime. Visu laiku gan mani kautkas tramdiija (neteikshu, kas) bet kad biju noskatiijies pashas beigas, mans viedoklis smagi mainiijaas par to kas mani tramdiija un liidzarto paaugstinaajaas mans shiis anime vertejums.

lol

Nu vnk spoilot negribeeju smile.gif

Skatieties! Laba anime!

--------------------
Positive black.
IPB Image
+Quote Post
Kaede
post Jul 31 2006, 16:52
Post #33

Koutaishi

From: maybe in your dreams

youtube uzraku pilnu pirmo sēriju un noskatījos. Teikšu, ka ir intriģējši. Iepatikās ideja un es noteikti vēlētos skatīties tālāk, būs jāmeklē torrents šai animei, jo youtube piedācvā visas sērijas tikai līdz pusei. rolleyes.gif

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
kaarleens
post Jul 31 2006, 17:45
Post #34

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

QUOTE(Natsuki @ Jul 31 2006, 15:52) *

youtube uzraku pilnu pirmo sēriju un noskatījos. Teikšu, ka ir intriģējši. Iepatikās ideja un es noteikti vēlētos skatīties tālāk, būs jāmeklē torrents šai animei, jo youtube piedācvā visas sērijas tikai līdz pusei. rolleyes.gif

njem no KAA http://kaa.animeconnection.net/torrentpage...mplete).torrent

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Ginta
post Jul 31 2006, 18:47
Post #35

Hakushaku

From: Rīga

Chrno Crusade ir viena no manām mīļākajām anime!!
īstenībā kad sāku to skatīties tad man nebija ne mazākās nojausmas, par ko tur ir.. a.k.a. zināju tikai to, ka viena svarīga loma (Ion) ir tikusi manam mīļākajam seiyuu - Inoue Kazuhiko.. happy.gif (tad nu gan pareizā motivācija skatīties anime..)

anyhow - kā sāku skatīties tā arī beidzu - visas 24 pēc kārtas, ne mirkli neatejot no ekrāna.. - pēc kā arī sapratu, ka man patīk..

This post has been edited by Ginta: Jan 3 2007, 04:15

--------------------
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐
If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.
└──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘
( ◕ ω ◕ )
+Quote Post
Ayumi
post Jul 31 2006, 21:23
Post #36

Kyuuketsuki

Well, no vienas puses Chrno Crusade man likās diezgan laba anime, bet no otras - sviestaina :\ Kko biš vairāk gaidīju o.ō Beigas jau man tika sen nospoilerotas, bet neko pa Aion un Satellu (vai kā viņu tur sauca, vairs neatceros sleep.gif)

Bāc, ku žel bija Satellas... Viņa bija mans mīļākais čars tajā animē :/Skumji, skumji...

Aion uzrašanās pēkšņi Vatikānā bija vnk wierd. Bija tāda sajūta ka anime varētu vel turpināties, lol.

Cilvēkiem iesaku labāk manu izlasīt. Tur viss ir daudz sīkāk paskaidrots (tik esmu iestrēgusi pie 6 volumes vai kur un nezinu kur turpinājumu dabūt :|) Kā jau zināms, manga labāka par animi. <3

7/10 balles šai animei.

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
Kaede
post Aug 2 2006, 22:58
Post #37

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Kaarleen- liels paldies. Tagad peec paaris nedeeljaam mosh kko jau vareeshu saakt skatiities, jo man ilgi vilsksies, bet, es domaaju, ir taa veerts.

Edited: noskatījos šo seriālu līdz galam, vēl joprojām esmu tā iespaidā, pilnīgi gribas kko līdzīgu uzrakstīt, bet es zinu, ka ir jāsavaldās, citādi atkal taps kaut kas dīvains un tiks pamests pusceļā sad.gif
Vispār, lielisks seriāls, ļoti patika. Emocijas, sajūtas. Pašas beigas, kad viņi aizgāja mūžībā, jo abu laiks bija iztecējis, tik skaisti, viņus atrada sēžot uz soliņa sadevušos rokās. Tiešām lielisks seriāls, nenožēloju, ka tik ilgi gaidīju! smile.gif

This post has been edited by Kaede: Nov 7 2006, 20:21

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
Karamele
post Nov 20 2006, 06:57
Post #38

Hakushaku

From: huhu

visai pasen šitto redzēju. Vēl arvien stāv uz datora garlaicīgiem brīžiem, jo nekad neapnīk šitto anime pārskatīties. Beigas skumīgas, bet vismaz sakarīgas. Normāla animācija and so. Laikam viena no retajām animēm kur vismaz man nav kur piekasīties. a goodie.
+Quote Post
Rika
post Jan 2 2007, 23:50
Post #39

Danshaku

From: I am un-locatable

Ptiešām jauki!Atzīstu,par daudz reliģisku lietu,bet tam vnk tur BIJA jābūt.Un ending's-skumjš,taču savāds.diezgan jocīgi sanāk.Parasti beigās viss atrisinās-pasaule ir izglābta un blā blā,
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
bet te Aion atgriežas,Chrono un Rossette nomirst un cik liekas,tad autors leik mums noprast,ka būs pasaules beigas.

Bet tiešām-man patika (neskaitot to pīkstuli Azmariju)...So sad ending but it suits this anime very well... wub.gif

--------------------
даже добро делал всем на зло
+Quote Post
harpy
post Jan 10 2007, 02:27
Post #40

Lira member

From: citur

mm, diezgan garlaiciigi, nekad taa ari neesmu vareejusi liidz beigaam noskatiities, lai ar kaa mani vilina "skumjas" beigas...

--------------------
IPB Image
...I'm not sleeping - I'm thinking...
+Quote Post
agnesiite
post Feb 2 2009, 19:35
Post #41

Heimin
*

From: Liepāja/ Jelgava/ Rīga

Vispār jau gaumes ir dazaadas un s ljoti labi saprotu kapeec daziem taa skjita garlaiciiga.....Bet manii shii anime ieseedaas un es nedomaaju, ka vinja bija iipashi religiska, pat, ja pirmajaa briidii taa arii izskataas, isteniibaa jau tas ir aarkaartiigi skaists staasts par miilestiibu,cilvēcību, upurēšanos citu labaa un labaa un ljaunaa nebeidzamo cīņu....

Attached thumbnail(s)
Attached Image
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 03:38