![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Nav jau slikta Anime!
-------------------- ![]() Kon! |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Tiiri labs anime. Visu laiku gan mani kautkas tramdiija (neteikshu, kas) bet kad biju noskatiijies pashas beigas, mans viedoklis smagi mainiijaas par to kas mani tramdiija un liidzarto paaugstinaajaas mans shiis anime vertejums.
lol Nu vnk spoilot negribeeju ![]() Skatieties! Laba anime! -------------------- Positive black.
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
youtube uzraku pilnu pirmo sēriju un noskatījos. Teikšu, ka ir intriģējši. Iepatikās ideja un es noteikti vēlētos skatīties tālāk, būs jāmeklē torrents šai animei, jo youtube piedācvā visas sērijas tikai līdz pusei.
![]() -------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
youtube uzraku pilnu pirmo sēriju un noskatījos. Teikšu, ka ir intriģējši. Iepatikās ideja un es noteikti vēlētos skatīties tālāk, būs jāmeklē torrents šai animei, jo youtube piedācvā visas sērijas tikai līdz pusei. ![]() njem no KAA http://kaa.animeconnection.net/torrentpage...mplete).torrent -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Chrno Crusade ir viena no manām mīļākajām anime!!
īstenībā kad sāku to skatīties tad man nebija ne mazākās nojausmas, par ko tur ir.. a.k.a. zināju tikai to, ka viena svarīga loma (Ion) ir tikusi manam mīļākajam seiyuu - Inoue Kazuhiko.. ![]() anyhow - kā sāku skatīties tā arī beidzu - visas 24 pēc kārtas, ne mirkli neatejot no ekrāna.. - pēc kā arī sapratu, ka man patīk.. This post has been edited by Ginta: Jan 3 2007, 04:15 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Well, no vienas puses Chrno Crusade man likās diezgan laba anime, bet no otras - sviestaina :\ Kko biš vairāk gaidīju o.ō Beigas jau man tika sen nospoilerotas, bet neko pa Aion un Satellu (vai kā viņu tur sauca, vairs neatceros
![]() Bāc, ku žel bija Satellas... Viņa bija mans mīļākais čars tajā animē :/Skumji, skumji... Aion uzrašanās pēkšņi Vatikānā bija vnk wierd. Bija tāda sajūta ka anime varētu vel turpināties, lol. Cilvēkiem iesaku labāk manu izlasīt. Tur viss ir daudz sīkāk paskaidrots (tik esmu iestrēgusi pie 6 volumes vai kur un nezinu kur turpinājumu dabūt :|) Kā jau zināms, manga labāka par animi. <3 7/10 balles šai animei. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Kaarleen- liels paldies. Tagad peec paaris nedeeljaam mosh kko jau vareeshu saakt skatiities, jo man ilgi vilsksies, bet, es domaaju, ir taa veerts.
Edited: noskatījos šo seriālu līdz galam, vēl joprojām esmu tā iespaidā, pilnīgi gribas kko līdzīgu uzrakstīt, bet es zinu, ka ir jāsavaldās, citādi atkal taps kaut kas dīvains un tiks pamests pusceļā ![]() Vispār, lielisks seriāls, ļoti patika. Emocijas, sajūtas. Pašas beigas, kad viņi aizgāja mūžībā, jo abu laiks bija iztecējis, tik skaisti, viņus atrada sēžot uz soliņa sadevušos rokās. Tiešām lielisks seriāls, nenožēloju, ka tik ilgi gaidīju! ![]() This post has been edited by Kaede: Nov 7 2006, 20:21 -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
visai pasen šitto redzēju. Vēl arvien stāv uz datora garlaicīgiem brīžiem, jo nekad neapnīk šitto anime pārskatīties. Beigas skumīgas, bet vismaz sakarīgas. Normāla animācija and so. Laikam viena no retajām animēm kur vismaz man nav kur piekasīties. a goodie.
|
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
Ptiešām jauki!Atzīstu,par daudz reliģisku lietu,bet tam vnk tur BIJA jābūt.Un ending's-skumjš,taču savāds.diezgan jocīgi sanāk.Parasti beigās viss atrisinās-pasaule ir izglābta un blā blā,
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. bet te Aion atgriežas,Chrono un Rossette nomirst un cik liekas,tad autors leik mums noprast,ka būs pasaules beigas. Bet tiešām-man patika (neskaitot to pīkstuli Azmariju)...So sad ending but it suits this anime very well... ![]() -------------------- даже добро делал всем на зло
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
mm, diezgan garlaiciigi, nekad taa ari neesmu vareejusi liidz beigaam noskatiities, lai ar kaa mani vilina "skumjas" beigas...
-------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
agnesiite |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 13-January 08 From: Liepāja/ Jelgava/ Rīga ![]() |
Vispār jau gaumes ir dazaadas un s ljoti labi saprotu kapeec daziem taa skjita garlaiciiga.....Bet manii shii anime ieseedaas un es nedomaaju, ka vinja bija iipashi religiska, pat, ja pirmajaa briidii taa arii izskataas, isteniibaa jau tas ir aarkaartiigi skaists staasts par miilestiibu,cilvēcību, upurēšanos citu labaa un labaa un ljaunaa nebeidzamo cīņu....
Attached thumbnail(s) ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:38 |