![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Hmm.. Not bad, not bad.. Zīmējumi tiešām ir labāki par visiem iepriekšējiem.. Pirmajā viskrutākais ir tas alians labajā apakšējā stūrī
![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
paldies tomo! ^^ ceru ka paareejiem arii patiks! es ar nepacieiibu gadu citus komentaarus!
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Par iepriekseejiem jau noteikti ir labaaki, tikai meegini liinijas tiiraakas vilk (izdzees visas liekaas liinijas un paarvelc). Kkas nav ar matiem iisti kaartiibiaa - mati ir ljoti svariigs elements (viens no svariigaakajiem
![]() ![]() This post has been edited by Storm: Apr 4 2007, 16:26 -------------------- skills of a snail
![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Par iepriekseejiem jau noteikti ir labaaki, tikai meegini liinijas tiiraakas vilk (izdzees visas liekaas liinijas un paarvelc). Kkas nav ar matiem iisti kaartiibiaa - mati ir ljoti svariigs elements (viens no svariigaakajiem ![]() ![]() liels paldies Sorm! ^^ jaa.. par idejaam-man ir daudz ideju bet biezhi vien man nekadiigi nesanaak taas uzziiimeet!bet nu jebkuraa gadiijumaa man r ljoti liels prieks ka daudziem patiik! ^^ |
Arfija |
![]()
|
Bez komenāriem.. tas tāds pavisam mazs ķēpājums draudzenei!
![]() |
CB- |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 4-February 07 From: LV ![]() |
redzu, ka ziimeets kaadaa garlaiciigaa stundaa, bet tomeer ljoti neruupiigi un sashviikaati ..
+ taa auss kaut kaada diivaina ... vairaak centiibas un ruupiibas! -------------------- ![]() CB |
Arfija |
![]()
|
ok!
![]() ![]() ![]() |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Man patīk
![]() ![]() -------------------- |
Arfija |
![]()
|
|
Arfija |
![]() ![]()
|
ok, sen neko neesmu likusi! XD pirmais actually is for zelocos lineart topic.. heh.. zeloco, atsaucies!
![]() Attached thumbnail(s) ![]() ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Par pirmo daudz ko neteikšu, ķersos uzreiz pie otrā. Plaukstas liekas tādas maziņas, kā sabružātas lapiņas. Krēsls... izskatās, ka meitene nevis sēž uz tā, bet vienkārši stāv tam priekšā. Un teksts... man liekas tīri nejauks... :[
-------------------- (sun)
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tas kaķis.....FOR GOD SAKE PUT IN SOME DETAILS GĪRL!!Kliegtin kliedz lai pabeigtu zīmējumu.
Pēdējam zīmējumam teksts bija tāds...nekāds. ''Un septītajā dienā meitene bez sirds sagraizīs,izvaros un apēdīs katru puisi vai meiteni,kurš iekļūs pilī.Un izraus sirdi.'' Texts baigi okultisks liekas...var pasmaidīt. ![]() Pats zīmējums arī pilns ar ķēpām. Paskaties tutorials,pameklē video un pazīmē līdz... -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Arfija |
![]()
|
^^ kiki...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -art: nu moins.. pat tekstu salasiijaat! ![]() ![]() mimi: nu jaa, pie seedeeshanas es jau vel piestraadaaju! ir veelviens darbs ar seedoshu meiteni. to gan es skeneeshu nevis fotografeeshu! ![]() ![]() This post has been edited by Arfija: Jun 29 2007, 12:26 Attached thumbnail(s) ![]() ![]() ![]() |
Arfija |
![]()
|
kā sanāk, tā sanāk! XD es vēljoprojām nezinu, kā strādā tas sasodītais skeneris. xD nesist- tikai iebelzt! x] sen neko neesmu likusi, so- še ku reku šodienas darbs! XD kad man pieslēgs elektrību man galvā, tad ieskenēšu savu `podu`! ^^ |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Kopš kura laika nevīžīgu kleksējumu sauc par "darbu"? Te pat kritizēt nav ko.
Jāsaka, ka vismaz galerijas apakšvirsrakstu tu esi ielikusi atbilstošu situācijai. Malacis. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:03 |