![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ooo, smuki darbi, vispārībā! Man patīk visi, neskatoties uz kļūdām..
Keep it up~! |
Kaamis |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 26-March 07 From: Liepāja ![]() |
Arigatou Tomoko! ^^
Gribēju ielikt šo zīmējumu! Ir daudz kļūdas bt pa to negribēju runāt jo gribēju paprasīt ko JŪS gribētu redzēt šajā darbā(kādas drēbes, aksesuārus utm.)!!! ![]() ![]() -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
pēdējais vislabākais zīmējums, bet man vēl arī 3, un 4. tie ir labi. man nezkāpēc liekas, ka to mašīnu tu pati nezīmēji, bet tikai izkrāsoji. bet nu ir labs. tā tik turpini...~
LABOJUMS labi labi tā mašīna arī ir ok... tātad tā turpināt~ This post has been edited by Asuka: Mar 29 2007, 18:42 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Hey, tev tieshaam labi sanaak! Liekas tikai, ka kaajas par tievaam (tieshi stilbinji) un roka nav biku sanaakusi, bet taas ir elementaaras kljuudas, kuras var viegli labot.^^
Izskataas, ka ziimeejumus esi focheejusi/is, taadaa gadiijumaa ieteiktu ieskeneet, jo darbs uzreiz izskataas kvalitatiivaaks. Buutu arii interesanti paveerot, kaa tu kraaso, ko es labpraat redzeetu. Domaaju tev ir potenciaals un ar laiku tavi darbi buus tieshaam lieliski.:3 Alma, par Renji nerunaasim, ja?..:B Tu arii saakumaa neko iipashu nemineeji par noziimeeshanu.. ![]() This post has been edited by Tomoko: Mar 29 2007, 18:58 |
Kaamis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 26-March 07 From: Liepāja ![]() |
Waah krāsot es nemāku...neesmu arī to tik bieži mēģinājusi!Drīzāk labāk iemācīšos tā kārtīgi ieēnot XD
Un Asuka pa to fotografēšanu..jā, tā nu tas ir, bet ko darīt ja nav skaneris ![]() ![]() ![]() Btw protams sākumā es nozīmēju zīm...netikai anime, jo manuprāt tas uzzlabo zīmēšanas prasmi! ^^ bet vairs es nenozīmēju...jau samērā ilgu laiku! >_< This post has been edited by Kaamis: Mar 29 2007, 18:45 -------------------- |
jooji |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 88 Joined: 30-August 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() tas tev var palidzet! ![]() Neskatoties iz anatomiju- man patik! ![]() -------------------- |
Kaamis |
![]()
|
Pēdējam lūdzu neskatīties kļūdas jo tā ir apmēram kā skice domāta tāpēc visiem jautāju ko varētu piezīm't, bet laikam neviens nelasa ko uzrakstīju
![]() ![]() Btw tikko uzzīmēju paintā! ^^ This post has been edited by Kaamis: May 16 2007, 17:04 -------------------- |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
SMUKII!!
![]() ![]() -------------------- |
Kaamis |
![]()
|
Vēl viens darbs!
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
sexīgi
![]() iepriekšējais ar dikti smuks -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Peedeejaa darbaa kaut kas nav tiiri
![]() nez kapeec liekas ka noziimeets ![]() -------------------- ![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
patiik... neko teikt^-^
|
Kaamis |
![]()
|
Nu tad ja liekas ka nozīmēts darbs tad atrodiet tādu, bet es saku ka šo zīmējumu nekur neatradīsies jo tas ir ORIĢINĀLS!
Tomoko |
![]()
|
Ja šis ir nozīmēts, tad arī visi iepriekšējie ir nozīmēti :B
Neskatoties uz zīmējuma kvalitāti, man tas ļoti patīk, nozīmēts vai nenozīmēts. Keke. Bet nu, ticēšu, ka nav. [ūjē, man ir talants uz nevajadzīgiem un īsiem postiem. labāk postošanas vietā iegrimšu Naruto, like ever.] |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
njaa... peedeejais tieshaam labi izdevies... iipashi seja....
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:29 |