![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
jāpiebilst, ka man ir sasodīti kruts winampa skins. A davai parādi. Muzonam winamps, prastākiem filmukiem BSp un MPC, bet DVD un pusvilktiem failiem VLC. Pilns datoranalfabēta komplekts. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Mūzikai - Apollo. Iemesls ir balstīts uz neapgāžamo neko.
Filmām,videoklipiem un tā joprojām - jau minētie Media Player Classic,VLC,arī Windows Media Player. This post has been edited by Dead Star: Apr 11 2007, 16:03 |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Video - ZoomPlayer [QuickTime un Real Media, ja pagadaas, tad MPC]
DVD - PowerDVD Mūzika - foobar2000 -------------------- |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
muusikai - winamp
paareejam - Light Alloy; vlc -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Veiksmīgi esmu atradis pleijeri kas spēj aizstāt un ir aizstājis MPC, Winamp un VLC - The KMPlayer (nav vajadzīgi atsevišķa kodeku instalācija(tātad nāk līdzi), pielāgošanas iespējas ir stirpi plašas un patīkams sīkums, kā grafiskās vides pielāgošanās, atkarībā kas tiek spēlēts - vai nu video, vai audio + lieliska atsaucība no izstrādātāju puses). p.s. un vlc tagad vienk. derdz skatīties ![]() pamēģināju. Atzinu par labu esam. Baroju ar visiem man pieejamajiem video un audio failu tipiem un konteineriem, ņem pretī pilnīgi visu bez jebkādiem gļukiem. Default skins arī patīkams. Pāreju uz kmplayer. -------------------- |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Tākā man patīk minimalistic stils kompī, tad lietoju MPC + CCCP, kā arī kaut kādu vecu winamp versiju, tāpat muzonu kompī neklausos. Oh un priekš DVD Nero Showtime, ja gadījumā MPC kādu DVD negrib pareizi lasīt.
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:59 |