Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
| ShinChan |
Apr 11 2007, 11:03
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom |
jāpiebilst, ka man ir sasodīti kruts winampa skins. A davai parādi. Muzonam winamps, prastākiem filmukiem BSp un MPC, bet DVD un pusvilktiem failiem VLC. Pilns datoranalfabēta komplekts. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
| Dead Star |
Apr 11 2007, 15:59
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate |
Mūzikai - Apollo. Iemesls ir balstīts uz neapgāžamo neko.
Filmām,videoklipiem un tā joprojām - jau minētie Media Player Classic,VLC,arī Windows Media Player. This post has been edited by Dead Star: Apr 11 2007, 16:03 |
| Revol |
Apr 11 2007, 20:15
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 |
Video - ZoomPlayer [QuickTime un Real Media, ja pagadaas, tad MPC]
DVD - PowerDVD Mūzika - foobar2000 -------------------- |
| harpy |
Apr 12 2007, 21:44
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur |
muusikai - winamp
paareejam - Light Alloy; vlc -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
| jurc |
Apr 20 2007, 17:36
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
Veiksmīgi esmu atradis pleijeri kas spēj aizstāt un ir aizstājis MPC, Winamp un VLC - The KMPlayer (nav vajadzīgi atsevišķa kodeku instalācija(tātad nāk līdzi), pielāgošanas iespējas ir stirpi plašas un patīkams sīkums, kā grafiskās vides pielāgošanās, atkarībā kas tiek spēlēts - vai nu video, vai audio + lieliska atsaucība no izstrādātāju puses). p.s. un vlc tagad vienk. derdz skatīties pamēģināju. Atzinu par labu esam. Baroju ar visiem man pieejamajiem video un audio failu tipiem un konteineriem, ņem pretī pilnīgi visu bez jebkādiem gļukiem. Default skins arī patīkams. Pāreju uz kmplayer. -------------------- |
| volzha |
Apr 21 2007, 01:37
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga |
Tākā man patīk minimalistic stils kompī, tad lietoju MPC + CCCP, kā arī kaut kādu vecu winamp versiju, tāpat muzonu kompī neklausos. Oh un priekš DVD Nero Showtime, ja gadījumā MPC kādu DVD negrib pareizi lasīt.
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1 December 2025 - 02:57 |