IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

3 Pages V < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Kad viss apnīk un zūd fanātisms.., pārdomas
Kaede
post Apr 10 2007, 20:04
Post #16

Koutaishi

Group: Chuunin
From: maybe in your dreams

Es anime neskatos nemaz tik sen, mani tas veel joprojaam tieshaam aizrauj, tachu viens gan ir jaatziist- jaunaas animes ir lielaakaa dalja tieshaam sviestains craps. Es esmu no jaunaakajaam sezonaam iesaakusi vairaakas, to pashu Naruto un Death note, taas veel ir ok, tachu kaut kaa peedeejaa laikaa liekas, ka aizvien vairaak iznaak anime, kas ir praktiski identiska cita citai- viens un tas pats svc, mainaas tikai vieta, laiks un varonji. Tas mani patiesi saak kaitiinaat. Arii sizheti lielaakajai daljai jauno anime ir kaut kaadi puspabeigti un galiigi neveikli. Tachu man veel viss neizskataas tik traki. smile.gif Gan jau visa shaa svc viduu varees atrast arii ko normaalu.

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ShinChan
post Apr 11 2007, 11:54
Post #17

ultrafilozofs

From: durdom

Visupirms vēlos pievienoties Yumes priekam, ka šāds topiks ir radies (un kāds no modiem to vēl nav paguvis aizklapēt, kā tas it noticis ar dažiem citiem topikiem, kuriem es uzdūros vien pēc to slēgšanas, lai gan labprāt būtu kaut ko iepļerkstējis).

Tālāk, OP jebšu Xikes identificētā problēma man nav sveša. Daudzas no viņa minētajāma anime (atskaitot Air un Twelve Kingdoms (dos šai anime iespēju, es devu un kā jau Church teica, nožēlot nenācās, ja neskaita to, ka smagi prasās pēc turpinājuma) tiešām liek vēlēties ko vairāk.
Noir - lēts mēģinājums izvilkt asaru no pagalam banāla stāsta par divām profslepkavām ar skeletiem skapī. Anime pārblīvēta ar sazvērestību teorijām, šaujošām mūķenēm, mirstošiem uzvalkotiem vīriem (man leikas kāds viņus šajā anime klonē) un ...nu bija tur kautkas vēl kas mani neizsakāmi tracināja taču nespēju atcerēties, jo skatījos sen atpakaļ.
onegai teacher - come on, skolotāja citpalnētiete+vidusskolēnu hormonu vētras+mēģinājums tam visam piešķipsnot dramatismu=kaka.
Tenjou tenge - par šo jau esmu ne vienreiz vien izteicies. Spilgts peimērs tam kā anime veidotāji cenšās izpatikt visiem auditorijas segmentiem, kā rezultātā tāds skatītājs kā es tiek ignorēts.
P.s. neviens man neiestāstīs, ka ar tādiem buferiem, kā šajā anime var nodarboties ar cīņas sportu, un vispār dzīvot normālu dzīvi. Foruma jaunkundzes, kur jūsu atbalsts?
Air gear - skat. Tenjou Tenge, tikai vairāk skrituļslidu (vai kā nu tur viņas sauc) un mazāk martial arts.
Fate stay night - blockbuster,... not for me.

Sarakstam var pievienot vēl vienu anime, kuru es skatījos ar interesi, bet tiekot paŗi pusei aizvein biežāk sāku sev uzdot jautājumu wtf? Šī anime, protams, ir GunGrave. Tāds potenciāls kļūt par Top 10 of All Times anime un vienlaikus tik sapurgātas pat ne beigas, bet puse seriāla ir liels retums. Smaga vilšanās.

Tam, ka pēdējos gados anime kvalitāte ir samazinājusies var piekrist daļēji. Te patiesībā ir viens būtisks blakus apstāklis - anime "ražošanas" process ir kļuvis viernkāršāks un lētāks, tāpēc anime ar katru gadu iznāk kvantitatīvi vairāk, līdz ar to vairāk ir tās anime ko mēs varētu skatīties. Un kā es ne vienreiz vien esmu pārliecinājies savā dzīvē - jo vairāk tev ir ko skatīties, darīt, vilkt mugurā, dzert, utt., jo lielākas grūtības tev sagādā izvēle, kā rezultātā paveikts tiek mazāk, šajā gadījumā jo vairāk tev ir potenciālās anime ko skatīties, jo mazāk tev to gribās darīt (varbūt grūti izvēlēties). Ja mums nedēļā tiktu piedāvāti 2-3 seriāli, visi tos vilktu un blenztu uz nebēdu, bet ja tev tiek piedāvāti 20-30, tad jau tu apmulsti, vai arī paliec pie pārbaudītajām vērtībām, kā piemēram, Naruto, Bleach un One Piece, par ko tu vismaz esi drošs, ko no tām var sagaidīt.

Ja runa ir par mani, tad es šobrīd regulāri velku vien 3 anime seriālus, un šad tad pa kādam mūvim. Pārējais ko skatos ir mākslas un dok. filmas, kā arī humoršovi. Nekad nedomāju, ka stand up komedianti var būt arī smieklīgi. Tas ir, tā es domāju, pirms iepazinu Eddie Izzard daiļradi. Transvestīts, kurš iztirzā Bībeli un pasaules vēstures gaitu, damn right, that's funny.

This post has been edited by ShinChan: Apr 11 2007, 11:57

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Shinobi-sama
post Apr 11 2007, 12:27
Post #18

Lost in own dreams

From: Jelgava

Hmm, par tenjou tenge piekritiishu daljeeji. Ja ignoree buferus un beigas, tad pagaatnesatstaastiijums bija BAIGI labs.
Onegai teacher manupraat ir pat ljoti labs sava zhanra gabals, tagad ko tik harmonisku vairs nerada.
Veel viens faktors kas manupraat ir nemazsvariigs ir animaacijas stila domineejums laika gaitaa. Tagadinjaas naak modee konkreetus stilus atieciigajiem zhanriem, agraak bija, visi key animation uz vienu shablonu, tagad jau ir dazhaadiiba. Kaa arii datorgrafika ljauj adapteet autora stilus animaacijai labaak. Vecaas labaas kompaanijas Gainax/Bandai/I.G./Bones/Toei animation un veel dazhas, rada LJOTI LJOTI kvalitatiivus darbus, tikai tas nav biezhi, vienaa sezonaa 2-3 maksimums.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Kazuki
post Apr 11 2007, 14:26
Post #19

Hakushaku

Man arī pēdējā laikā ir gadījies pāris reizes smagi aplauzties. Un tas nav tāpēc, ka man anime būtu apnikusi. Vienk kļūst arvien grūtāk atrast kaut ko tādu, kas tiešām būtu skatīšanās vērts. Black Cat pirmās 3 epas likās ļoti daudzsološas, bet ar katru nākamo epu tas pārvērtās arvien lielākā sviestā nu un jā arī hellsing ovas manī izraisīja vilšanos. Kaut kā pēdējā laikā baigi besī ārā tas, ka itkā nopietnās animēs čariem parādās tās stulbās sejasizteiksmes.
+Quote Post
Shinobi-sama
post Apr 11 2007, 14:46
Post #20

Lost in own dreams

Runaajot par sejas izteiksmeem, tad man tas reizee liekas pat neatnjemama humora sastaavdalja no japaanju animaacijas, kas paraada emocijas. Vareetu pat teikt man ljoti patiik mangas stila animaacija, konkreets piemeers no ejoshiem shoviem ir Nodame Cantabile. Sho stilu vajag iemiileet, proms ja vinjsh ir kvalitatiivi atrazhots (gan vizuaali, gan seiyuu ierunaats), nevis nogurdinosh un nepanesams (Yamato Nadeshiko Shichi Henge).

Manupraats miilziiga probleema veel sleepjas tanii, ka shejienes 'otaku' njemot kaadu shovu skatiishanai jau pieprasa subjektiivaa liimenii sev piemeerotu sizhetu, to ko pats ir atsmadzenjojis un izfantazeejis. Anime scenaarija autors, jums neko nav paraadaa. Autori nestraadaa uz pasuutiijumu, lielaakoties taas mangu/novelju adaptaacijas, ja mangai/novelei/H speelei/vienkaarshi speelei ir pietiekoshi liels lasiitaaju pulks/popularitaate, vai vienkaarshi kaads ir gatavs nosponsoreet radiishanas izdevumus, tad arii liidz mums nonaak gatavais produkts. Ljoti reti ir taa ka pats pirmais ir anime, konkreets piemeers ir NGE, bet tas jau ir shedervs un shederviem iznjeemuma kategorija ir pashsaprotama ^_^.

This post has been edited by Shinobi-sama: Apr 11 2007, 14:47

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Noriass Gato
post Apr 11 2007, 16:31
Post #21

Jinushi
**

Atļaušos neatbildēt, tikai nocitēt vienu jauku tekstu:

Bērns:
Ir pamanījis televizorā kaut ko dublētu (Sailor Moon, Technoman, Ronin Warriors, Robotech, Star Blazers, Speed Racer, Astroboy, Pokemon, Digimon...)
Tipiska vēstule r.a.a.:
"Ar ko tā 'anime' atšķiras no citām 'multenēm'?"

Tīnis:
Ir jau atklājis kaut ko citu, kas viņam patīk, skatās daudzas dublētās filmas un fano par sērijām, ko vecākie fani vairs tā neapjūsmo (vai arī neapjūsmo tik ļoti kā jaunie fani). Savā laikā tas bija oriģinālais Bubblegum Crisis. Vēlāk Kimagure Orange Road. Pēc tam Ranma 1/2.
Tipiska vēstule r.a.a.:
"Kas vainas Ranma/Pokemon/Sailormoon dublētajam variantam?"

Jaunietis:
Beidzot ir sapratis, kas vainas Ranma dublāžai. Gaida no anime kaut ko vairāk pēc tam, kad ir redzējis fragmentus no tādiem augstākā līmeņa seriāliem un pilnmetrāžas filmām kā Maison Ikkoku, Wings of Honneamise, Miyazaki darbiem u.t.t. Droši vien joprojām mīl vismaz daļu no tiem seriāliem, par ko jūsmoja tīņa posmā, taču mēdz staigāt apkārt ar MI|WoH|Laputa kopijām somā un paziņot: "Ņem un paskaties šo te."
Tipiska vēstule r.a.a.:
"'Kas vainas Ranma 1/2dublētajam variantam?' Tas ir izšķērēts, izcenzorēts, izrūnīts un piebērts ar naftalīnu, tas arī viss!"

Pieaugušais:
Pamatā jau ir izveidojis savu gaumi attiecībā uz anime. Viņu vairs īpaši neuztrauc tas, ko skatās pārējie. Parasti ir redzējis vai arī viņam pieder ievērojama anime un mangas kolekcija, kas savākta nebeidzamajā dziņā pēc pieaugošajām prasībām atbilstošas anime. Diezgan bieži šajā vecumā mēdz dibināt anime klubus.
Tipiska vēstule r.a.a.:
"Ko jaunu plāno [Gainax|Takahashi|Shirow|Otomo] un vai tas būs tik labs kā [Nadia|MI|GitS|Memories]?"

Pusmūža gados:
Sāk palikt arvien neapmierinātāks ar faktu, ka nespēj atrast neko tik labu kā filmas, ko bija skatījies agrāk. Ir redzējis gandrīz visu, kam spējis praktiski piekļūt, taču lielāko daļu uzskata par drazām. Parasti šajā vecumā ieņem augstu stāvokli anime konventos.
Tipiska vēstule r.a.a.:
"Kopš [1990|85|80|75|70|u.t.t.] te nav bijis nekā laba."

Večuks:
Zina itin visu, sākot ar sākot ar Ajas kurpju izmēru un beidzot ar Zeirama tehniskajiem parametriem. Stāv pāri visam, ieskaitot mēģinājumus konsolidēt anime sabiedrību. Eksistē nebeidzamā Zen stāvoklī ar cieņu pret anime. Parasti šajā vecumā sāk organizēt anime konvencijas.
Tipiska vēstule r.a.a.:
"Junga tēžu variācijas filmā Wings of Honneamise"

tā vien leikas, ka dažam labam te ir iestājusies pusmūža krīze....

--------------------
Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Uzvarēt par katru cenu? Bet vai tā pašam varonim neizrādīsies par augstu?
Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā.

"As long as stars continue to be born, war wil not end.
The darkness calls to the light, and the light calls again to the darkness.
...but along with death... there is always hope and rebirth..."
+Quote Post
Church
post Apr 11 2007, 17:04
Post #22

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

imho fanaatisma/otaku-isma pakaapi ir nedaudz nepareizi viennoziimiigi piesaistiit pie vecuma.
+Quote Post
Shinobi-sama
post Apr 11 2007, 18:06
Post #23

Lost in own dreams

Piekriitu Church, kaa arii nepiekriitu piedaavaatajama citeejuma daliijumam.
Ljoti neparieiz ir citeet amerikaanja versiju, jo pirmaam kaartaat pilniigi nepareizi reprezentee saskarsmi ar anime. Imho Bubble Gum Crisis ir ljoti ljoti labs darbs no mecha liinijas, tagadinjaas vairs taaadus netaisa.
Ja kaut nedaudz zin japaanju kultuuru un veesturi, tad var izsekot liidzi un atrast liidziibas ieksh anime/manga par atieciigaa laika cilveeku dziives uztveri un to atspoguljojumu sizhetaa. Par piemeeru var mineet 90. gadu darbus un saliidzinaat ar tagadeejiem. Muusdienaas personaashaachi ir vairaak atraisiiti, kaadreiz stiivi domineeja ideaalisms un strikts ljaunaa/labaa nodaliijums. Tagadinjaas intrigas un praata speeles ir jau pierasta lieta.

Akls fanaatisms un radosha pieeja saspridzinot smadzenes hobijam kas patiik (anime) ir divas dazhaadas lietas. Ljoti daudzos hobijos var atrast atieciigam valjaspriekam pakaartotu dziives filozofiju. Anime filozofs nav ne ar ko sliktaak par jebkuru citu filozofu, jo pamataa filozofeet ir maaksla. Iekalt kaada kurpju izmeeru ir bezjeedziigi, ja nu vieniigi tas kalpo kaa arguments personiibas vizualizaacijas/izpausmes apsriedee, vai kaut kaa pamato atainoto uzvediibu. Savaadaak var vienkaarshi arii njemt zubriit kaadu datubaazi. Bet datubaazes iezubriiishana nedod praata speejas, taas jaaatiista, analizeejot un filozofeejot un eksperimenteejot, kaa arii maacoties no citu kljuudaam, speejot saprast kapeec taa ir bijusi kljuuda.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
xikes
post Apr 11 2007, 18:55
Post #24

Koushaku

Jā, sejas izteiksmes. Viens no galvenajiem atbaidošajiem faktoriem, kas parādās lielajā vairumā no jaunajām animēm. Humoru, it kā, vajadzētu attēlot.. un tomēr, tam domātas komēdijas. Tad kādēļ viņas iepīt arī puslīdz nopietnās animēs? Šitais arī mani tracina. Tad vēl arī skaļie izsaucieni, kas pavada minētās sejas izteiksmes. Nevienu reizi vien kāda anime pamesta tieši šī iemesla dēļ. Vispār nekad īsti nav paticis komēdiju žanrs kā tāds. Skatīties jau, protams, var, un reizēm ir pat jautri, bet nebūs nekad mans mīļākais.
Kādēļ anime? Kopš sevi atceros, man mūždien ir paticis skatīties, kaut ko zīmētu, kaut ko, kur nav robežu fantāzijai. Agrāk biju neglābjams CN fanāts, pēc tam atklāju RTL2 un visus labumus, ko tur savā laikā rādija. Un sanāca, ka anime sevī ietver viskvalitatīvāko sniegumu no zīmētas audio-vizuālās informācijas, kas man tik ļoti patīk.
Bet nu, izskatās, ka neesmu gluži vienīgais, kam liekas, ka pēdējā laikā ar vien vairāk savairojušies dažādi crapīgi gabali. Ik pa laikam jau uzrodas, kāds seriāls, kam izdodas aizraut. un tomēr, kaut kā reti, pārāk.
Saprotams, ka katram ir lietas, kas patīk vairāk vai mazāk un attiecīgi tad, viņš kādā konkrēta animē tās (ne)vēlētos ieraudzīt. Un tomēr, neuzskatu, ka tas būtu par pietiekamu iemeslu, lai piespiestu sevi skatīties kaut ko, kas tik ļoti atšķiras no personīgās gaumes, ka jau izraisa riebumu, lai tikai.. (nez?).. paplašinātu savu redzesloku(?) šinī jomā. Un tieši šādus crapus skatoties uzmācas pazīstāmā sajūta, ka jābūt kaut kam lietderīgākam, ko varētu darīt.
Sen jau sajūta, ka vajag kaut ko jaunu.
Teikšu tā, you need a new hobby. Ja slinkums ko meklēt,tad varu piedāvāt CO... :3 Jau sev tevi gribēju uzaicināt... ^^

Ok, divi cilvēki jau ieteica man šo organizāciju. happy.gif Kas gan ko zaudēt?
Sign me up.

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
Noriass Gato
post Apr 11 2007, 20:20
Post #25

Jinushi
**

QUOTE(Shinobi-sama @ Apr 11 2007, 18:06) *

Piekriitu Church, kaa arii nepiekriitu piedaavaatajama citeejuma daliijumam.
Ljoti neparieiz ir citeet amerikaanja versiju, jo pirmaam kaartaat pilniigi nepareizi reprezentee saskarsmi ar anime. Imho Bubble Gum Crisis ir ljoti ljoti labs darbs no mecha liinijas, tagadinjaas vairs taaadus netaisa.

Gluži manas domas. Citādi man nepioederētu BGC oriģinālie DVD

90. gadu darbus un saliidzinaat ar tagadeejiem. Muusdienaas personaashaachi ir vairaak atraisiiti, kaadreiz stiivi domineeja ideaalisms un strikts ljaunaa/labaa nodaliijums. Tagadinjaas intrigas un praata speeles ir jau pierasta lieta.

Lūk šeit al'tau;šis nepiekrist, tas saizškaš jau 70to beigās, 80tajos. Intrigs, plots-inside-plots...

Akls fanaatisms un radosha pieeja saspridzinot smadzenes hobijam kas patiik (anime) ir divas dazhaadas lietas. Ljoti daudzos hobijos var atrast atieciigam valjaspriekam pakaartotu dziives filozofiju. Anime filozofs nav ne ar ko sliktaak par jebkuru citu filozofu, jo pamataa filozofeet ir maaksla. Iekalt kaada kurpju izmeeru ir bezjeedziigi, ja nu vieniigi tas kalpo kaa arguments personiibas vizualizaacijas/izpausmes apsriedee, vai kaut kaa pamato atainoto uzvediibu. Savaadaak var vienkaarshi arii njemt zubriit kaadu datubaazi. Bet datubaazes iezubriiishana nedod praata speejas, taas jaaatiista, analizeejot un filozofeejot un eksperimenteejot, kaa arii maacoties no citu kljuudaam, speejot saprast kapeec taa ir bijusi kljuuda.

--------------------
Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā.

+Quote Post
Shinobi-sama
post Apr 11 2007, 20:44
Post #26

Lost in own dreams

Graamatas lasiit ir gudriibu smelties un sekot liidzi, nevis nolaadeet autoru par to ka sagrauj tavas iluuzijas.
Bet kopumaa, bezjeedziigi runaat ar taadu kaa tevi un tev liidziigajiem, kuri nejeedz saskatiit progresu. Anime industrija ir ljoti ljoti progreseejusi. Tu vari gausties chiiksteet niikuljot un pieshnjaukt pilnas ausis par 'zaljo zaaliiti vakardien', bet nu kopumaa skatoties anime kopskataa ir paceelusi savu kvalitaates liimeni. Tikai protams taadi, kuriem pirmaa (jebkura) graamata arii kljuust par likuma burtu, visai dziives izpratnei. Taadu ir neskaitaami, kuriem nejaushi patraapiijies kvalitatiiva autora labs darbs, tas arii ieguust koraana statusu, paareejaas graamatas (shai gadiijumaa animes) tiek aktiivi njergaatas un zaimotas.

Eeeh, dziives pieviltie! Speciaalists jums vajadziigs, lai atrastu motivaaciju dziives kvalitaates uzlaboshanai. Anime nav nekaada dziives aabece, bet gan kultuuras objekts.

QUOTE(Noriass Gato @ Apr 11 2007, 20:20) *

90. gadu darbus un saliidzinaat ar tagadeejiem. Muusdienaas personaashaachi ir vairaak atraisiiti, kaadreiz stiivi domineeja ideaalisms un strikts ljaunaa/labaa nodaliijums. Tagadinjaas intrigas un praata speeles ir jau pierasta lieta.

Lūk šeit al'tau;šis nepiekrist, tas saizškaš jau 70to beigās, 80tajos. Intrigs, plots-inside-plots...

Paarcheko veelreiz ko esi uzrakstiijis, un izlasi to ko es uzrakstiiju, iespeejams, sapratiisi. Neiet runa par aizsaakshanos, iet runa par domineeshanu kvantitatiivajaa produkcijaa.

This post has been edited by Shinobi-sama: Apr 11 2007, 20:49

--------------------
IPB Image
+Quote Post
zenofex
post Apr 11 2007, 21:41
Post #27

Nausicaa fanboy

Group: Jounin
From: Nav

bzzz.

Ir tikai normāli, ka kāda anime cilvēkam kļūst par visvisvis... Man šķiet ka daudziem te tieši tā vienīgā, izcilā un tā tālāk anime ir kļuvusi par iemeslu tam, ka viņš vispār pievērsies animes un mangas (sub)kultūrai. Vienīgi nezinu par to, kādas vērtības mēs meklējam tālāk - sava mīlotā seriāla klonus, vai arī to, kas vēl ir interesants šajā (sub)kultūrā. Ja meklējam klonus, velti tērējam laiku, neko sev neiegūstam, neattīstamies. Ja daudz maz vispusīgi iečekojam (sub)kultūru, gūstam iespaidus un atziņas, attīstamies.

Jebkurā gadījumā, agri vai vēlu tiek uzdoti "xikesque" jautājumi. Tās var būt anime "ēras" beigas vai arī jauns sākums, kā nu kuram.

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
aigarius
post Apr 11 2007, 21:50
Post #28

Hentai no Kami (変態の神)

Group: NERV
From: Rīga

Viss pamatā ir vienkārši - crap ir bijis vienmēr. Turklāt lielā vairumā. 90% visu lietu visos laikos ir bijis un būs crap. Jo vairāk tev kāda lieta patīk un jo vairāk tu uz to skaties, jo biežāk tevi pārmet no expertu ieteiktajām labām lietām uz nepareizi ieteikto vai paša atrasto crap. Līdz ar to sāk likties, ka viss kļūst sliktāks, lai gan patiesībā nekas nemainās. Prasības arī tikai pieaug un ja sakumā 50% liekas crap, tad pēc tam tas jau ir 90% vai pat 99%.
Ieteikumi ir tikai divi:
1. Izvēdini galvu - dabū citu hobbiju un dažus mēnešus vai pat gadus anime neskaries pat klat;
2. Relax and be happy - rodi ko interesantu arī crapā. Man Noir piemēram patika, lai gan es viņu līdz galam nenoskatījos. Man patika kustības un skaņas, bet ne pārāk aizrāva sižets. So what? Man patika kaut kas, bet pārējos es veiksmīgi noignorēju un kopsumma ieguvu baudu, kas arī ir mans iemesls kāpēc es to skatījos.

Tas ir kas līdzīgs pusmūža krīzei un tas ir katrā hobbijā.

--------------------
I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin!
+Quote Post
Noriass Gato
post Apr 11 2007, 21:53
Post #29

Jinushi
**

QUOTE(aigarius @ Apr 11 2007, 21:50) *

Tas ir kas līdzīgs pusmūža krīzei un tas ir katrā hobbijā.

Par ko es arī - laikam nevaiksmīgi - pūlējos atbildēt

--------------------

+Quote Post
GM
post Apr 11 2007, 22:46
Post #30

Resident Alcoholic

Group: ALK

Un ko darīt tiem dažiem "dīvaiņiem" šajā "normālajā" pasaulē?

Sterilizēt sevi, lai nekontaminētu pārējo cilvēci.

Pirmajā postā minēto problēmu sauc par veselā saprāta rašanos. Ikvienam agrāk vai vēlāk pielec, ka jebkurā nozarē nekad viss stuff's nav izcils. Attiecīgi izveidojas situācija, kad piedāvājums nesakrīt ar pieprasījumu. Gribot negribot, jācitē vecās pjanajas rožas Sērfija minētais filosofs Džegers: "You can't always get what you want..."

This post has been edited by GM: Apr 11 2007, 22:51

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 16:40