![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Arī gaidu tieši to pašu atbildi.
Nē, pa nakti es noteikti nepalikšu. Kamēr visi gulēs, tigra paņems jaundzimušos, mazos kabačēnus, un saksies. Tā kā. Tikai dienai ![]() -------------------- (sun)
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
jāstiepj paika ja? >w< rosols ar smiltīm un granti. lol vnk skaisti teikts ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Par palikshanu... ja buus silts, un nebuus nokrishnju un daudzi gribēs... Man ari nav nekas pret paguleet juurmallaa... >.< Ja kādam ir telts varat stiept. ;D Bet tā ir tikai opcija... soo... un tāpat droši vien nemaz visi negribēs palikt. tie, kas gribēs, tie paliks. Par sevi neko nezinu.
Btw, storm.. beidz spamot topicos par pasaakumiem, kurus tu netaisies apmekleet ![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Diān, nu tad varam palikt ar pa nakti, varam izraksim pa nakti bedri kur visus samest XD
kādas teltis bū, smiltis un akmeņi. Tigra, tev tad ar jāpaliek, ja ne tad apraksim. |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Bedre, kurā samest noslīcināto līķus?
![]() ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
viņi laikam grib, lai pārējie otakieši iet ekspedīcijā ''kur palika tigra&other'', un pēc tam lai kasa viņiem ledu no aknām. varētu būt kopistiski jauki pavadīts laiks apnulles celsija skalas ietvaros.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
XD piekāst laika apstākļus.
skaidrs jau, ka pa nakti pie jūras [kur ir vēl aukstāk] nepaliksim, bet cerēšu uz siltu laiku tomēr, lai varētu palikt. =w= Cerams laiks būs gana silts lai peldētos. This post has been edited by Karamele: Apr 19 2007, 18:00 |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
neaizmirstiet...mēs esam CO ,un CO can do everything! XD arī eest rosolu ar granti XD
edit: Ou maan, tas gan ir patiesi.. tomeer, nav mans posts... *.* noo.. kaads posto no mana profila.. noo....bet tā, kā tai personai ir līdzīga attieksme, ir okei. ^^ XD This post has been edited by Tigra2: Apr 20 2007, 16:07 -------------------- |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
yeah,pareizi Tigra, mēs varam arī granti bez rosola ēst!!!
-------------------- ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
izsaku dziļu atvainošanos Tigrai, jo mana uber mamma atkal nelaiž..
viņai ir kaut kādi aizspriedumi, un.. sorry tātad nebūšu.. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Nu lai pa nakti nesaltu var panjemt arii siltu guljammaisu. Es piedaavaaju visiem vispaar braukt ar ritenjiem
![]() -------------------- No name superhero
|
Karamele |
![]()
|
ar riteņiem diezgan laba, bet vai realizējama ideja? man personīgi ir divritenis, bet problēmas ar viņu tikt līdz rīgai... liela ķēpāšanās.
es jau jūtu mutē smilts garšu. XD yum yum Tigra tev vnk ir personības dalīšanās XD izskaidrojums visam. |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Hmm.. Es jau labprāt arī gribētu ar riteņiem.. Bet mans ritenis nav pat par riteni nosaucams.. Hehe.. Tas stāv ārā, pamests, kādā stūrī un ir tik vientuļš.. Un es nevēlētos to kratīt no Zvejniekciema uz Rīgu-> Bolderāju -> Rīgu -> Zvejniekciemu. ~.~
Jācer vēl, vai būs labs laiks, jo spriežot pēc šīs nedēļas laika apstākļa maiņām ( laika apstākļiem ir pubertāte), nevar zināt, vai 28. būs silts laiks vai nē, nemaz nerunājot par ūdeni. |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Par tiem riteņiem. Jām. Es iedomājos pilno 3. autobusu, pilnu ar otakiešiem, divriteņiem, un sirmām kraņītēm, kas "nejauši" spers mums ar saviem lietussargiem, vai arī desas batoniem. Un tad sāksies tāda močilovka :3 wuu huuu. Tā ka manuprāt, ideja par divriteņiem nav izpildāma, jo tiem riteņiem vajadzēs atsevišķu furgonu.
![]() par laikapstākļiem - jām, man ar liekas, ka būs pavēsi, bet jau trešdien solīja atkal +20° C -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 July 2025 - 20:47 |