![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Kā noprotu tie kas vāksies centrā, brauks līdz 3 autobusa galapunktam, no ko es ir secinu ka man tas nav izdevīgi un visticamāk ka uzreiz pa taisno braukšu uz Bolderāju.
-------------------- |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Laikam būšu uz jautāšanas zīmes (kā tad. Aizgulēšos vienkārši) . paskatīšos kāds būs laiks
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Tā dā!!! Jēēēs. I love my parents, ya know~
Es netieku... Finally, Tigra, vari mani izsvītrot no slīcināmo listes. vajadēs meklēt sev jauno upuru >3. crappy. nu vot tā. -------------------- (sun)
|
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
Mani vienkārši nevar neatpazīt.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
kika-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 3-November 06 From: plašajā pasaulē ![]() |
dooh es nezinu vēljoprojām... ja varēšu tad ar tik uz kādu stundu... bet diezvai es būšu... man 50 uz 50
![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Euuuuuuuu... es ar būšu!!!
![]() Katram gadījumam atgādinu... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Njam, riit visus gaidu pie tā paša origo chan.. rosol-produkti mums ar shumi sapirkti.. >;) he he he... rosols owno. ^^
nu labi, zachi, gaidiishu, tschuus! -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Negribas gan piesaukt, bet ja nu rīt lietus?
Vismaz dzirdeju ka ir tāda iespējamiba. -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Liksim uz glavas miskastes vai Rimi maisus! >:3 Visu mūžu to esmu gribējusi darīt.XD
Bet ja tā nopietni.. Nezinu.. Moška zem kāda jumtiņa blakus kādam bomāriņam iekārtosimies? |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
man par lietu personīgi poh. XD
Jums par nelaimi es offic būšu un varu garantēt arī par to, ka tomoko piecelsies, jo es viņu modināšu XD no rīta arī visdrīzāk sapirkšu paiku n' so. |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Nu vot. Par nožēlu sev ( izmetu visas cigaretes
![]() ![]() ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Un es par to uzzinu tikai tagad. Fak, nu! =_=
This post has been edited by Kikyou: Apr 28 2007, 11:47 |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Damn! ;_; Es nezināju ka 28 apr. jau bija un vakar tikai attapos!
![]() Varb sarīkojam vēlvienu izbraucienu pie jūras krūts? Tikai kad? Es domāju, ka pēc kāda mēneša, jo būs silts. :3 Un cilvēki kas bija uz pikniku arī vēlēsies braucienu atkārtot! :3 Un varb tiks tie kas netika uz iepriekšējo! ;D -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Nu - kā tad gāja laimīgajiem? =-= žēl, ka es netiku... Pastastiet vismaz, un varbūt bildi ieliekat, ja ir? Vismaz zināšu, kā jums gāja... Y_Y
-------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 July 2025 - 21:13 |