![]() |
![]() ![]() |
![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Ja jau sākām par interpunkciju, tad jāpiezīmē tas jaukais fakts, ka Aivv, kopš sipps ir sācis likt teikumu beigās pieturzīmes un uzsākt jaunus teikumus ar to lielāko no burtiem, ir saucams par vis-retardētāk rakstošo indivīdu šajā forumā. Gratz'!
Tigra2-veidīgie embriji no "uzzīmē pats" sadaļas un kazuālie spamotāji kapitulē. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
kāds apgrūtināja sevi, mēģinot izlasīt aivvv postu? (aptauja) Juus te diskuseejat par latvieshu valodas kljuudaam, taapeec ljaujiet pamaaciit - lasiet gramatiski pareizi, t.i. taa itkaa tur tiem komatiem nebuutu jaabuut -> iznaak gari bezsakariigi teikumi, kuru doma nav skaidra, bet paarlasiit arii negribas, jo "kas, man dariit nav ko?" Toties lasaas aatri un galveno domu jau var saprat - dzeram, kur jaadzer un liidz robezhai, esam visi patiikami cilveeki un naakamo tusu gaidam ilgaak, lai vairaak tautas, jaunumu, emociju, animes un alkohola Vai tomeer aatri lasot kljudiijos? This post has been edited by Klokjvaarpsta: Apr 24 2007, 21:43 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
Prieks, ka Čibi radās ideja piespamot šo pavedienu. Patiess prieks, ka vēl pāris cilvēkiem bija patīkami izteikties par manu rakstības stilu.
es dienaa paarvietojos pa 12-16 forumiem + maajaslapaam un man nav laika maazzoties ne latviski ne angliski taa kaa aizmirstiet tas ir diskuteets jau entaas reizes un nekas nemainiisies ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
nua |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 1-January 07 From: Riga, fckin Latvia ![]() |
kāds apgrūtināja sevi, mēģinot izlasīt aivvv postu? (aptauja) postam nav ne vainas. pasākums augusta beigās? hmmm. līdz tam laikam var noorganizēt šo to intersantu... -------------------- No regretz cuz i got nothing to lose.
|
Žanete |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 9-October 05 From: near ![]() |
Pasākums tiešām ar neko neizcēlās, ja neskaita to, ka biju gatava vienā brīdi celties augšā ,iebāzt pakaļā un pagreizt mutes Hermoņikas, tam, kas tās spēlēja un vazājās pa istabiņām apzīmējot cilvēkus, bet tās laikam ir arī visas spilgtākās emocijas.
Milzīgs paldies Nua par tēju no rīta un citām jaukām lietām, kā piemēram kārtošanu. Jēkabs bija patīkami pārsteigts, par to, ka pārmaiņas pēc viņam nekas nebija pazudis un kopumā bija ok. -------------------- I saw the day,
I lost my mind Lord, I'm fine |
Midori |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 23-April 07 ![]() |
Njā... Es kā pirmo reizi nekā īpaši slikta pateikt nevaru. Bet spriežot pēc atsauksmēm, šis pasākums nekas spīdošs nebija.
Runājot par interesantumu. No Shaisukes izskanēja baigi labā ideja veidot nākamo kā tematisko tusu. |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE .. biju gatava vienā brīdi celties augšā ,iebāzt pakaļā un pagreizt .. Drausmīgi perversi jums tie pasākumi ![]() Korekaramo ganbatte kudasai |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Žanete |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 9-October 05 From: near ![]() |
QUOTE .. biju gatava vienā brīdi celties augšā ,iebāzt pakaļā un pagreizt .. Drausmīgi perversi jums tie pasākumi ![]() Korekaramo ganbatte kudasai Douka tsugi ni goishouni tanoshimimashyou ne. izlēcēji ![]() -------------------- I saw the day,
I lost my mind Lord, I'm fine |
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
Aarpraac.... Es no smiekliem gandriizvai beidzos nost, bet ir OK!!!
Vnk sakot vajag jautraakus pasaakumus. ![]() -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
nua |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 1-January 07 From: Riga, fckin Latvia ![]() |
Aarpraac.... Es no smiekliem gandriizvai beidzos nost, bet ir OK!!! Vnk sakot vajag jautraakus pasaakumus. ![]() pwnd ![]() ![]() -------------------- No regretz cuz i got nothing to lose.
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Nu tā savu solījumu par fotogrāfijām nedēļas nogalē esmu izpildījusi. Bildes var atrast galerijā.
P.S. Atvainojos par (laikam trim) neapgriestām bildēm šķiet, ka palaidu tās garām, kad grozīju visas. This post has been edited by Seila: Apr 29 2007, 17:04 -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 19:17 |