![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
Piedošanu Seto, bet šoreiz Sippim taisnība, un Augstākā vara ir mana lieciniece, es reti, kad nostājos viņa pusē.
Teju vai katrs nākamais tavs teikums ir pretrunā ar iepriekšējo uz ko secīgi un korekti tiek arī norādīts. Tjipa, neticu kā tiek pasniegts UFO (a kā tas tiek pasniegts?), bet viņi ar mums eksperimentē utt. Varbūt es tavu tekstu kaut kā ne tā uztveru, taču tad pacenties rakstīt saprotamāk, jo arī man rodas iespaids, ka tur ar "pamatiedzīvotājiem" saproti, to ko kristietībā sauc par elles radījumiem. Laikam ne tā esi sapratis ...bet tas tā. Var jau būt , ka uzrakstīju ne pārāk korekti un saprotami. Kas attiecas uz Sippa viedokli...viņam pastāv savs viedoklis? Man liekas , ka metājoties ar textiem un domājot , ka ir ļoti gudrs un kad varēs norādīt citiem indivīdiem par viņu nepieskaitāmību , tad es dziļi šaubos par viņa intelektuālo līmenī! Sipps atstāj to manā ziņā vai es domāju pareizi vai nē! Sīpim-jeb sīpolam? Tāka paturi savus komentus pie sevis.......a to dzīvē visādi var sanākt ! Un es vēlreiz uzsveru - KAS TU TĀDS ESI LAI MANAS DOMAS KRITIZĒTU? Esmu nenormāli dusmīgs .....ļoti pat - šitādi izlecēji mani kaitina! This post has been edited by Seto: Apr 24 2007, 12:06 -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
liekot šeit savu viedokli, tu izraisi jaunas pārdomas, kuru gaitā tevi var arī nopelt, var neatbalstīt tavu viedokli. tāpēc tas ir tavs. tev ir tiesības to izteikt un citiem ir tiesības to noraidīt, kritizēt (to sauc par brīvo diskusiju ar vienādām tiesībām (ever heard of that kind of stuff??)). ja tu ar to nespēj samierināties, nolien tumšā stūrītī, un savas domas nevienam nesaki. tikai tā tavs viedoklis būs tīrs no kritikas.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
Protams piekrītu , bet ja tā kritika ir pamatota ! bet aprobežojoties ar to , ka nosaucot manas pārdomas par muļķīgām un aizskarot vēl pāris postotājus nosaucot par jocīgiem? Tad lūdzu pamato man šo - vai tas ir normāli? Tad ja tu uzskati , ka man tomēr vēljoprojām nav taisnība - tad piedod man Tu neesi labāka par iepriekšminēto indivīdu!
-------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
un ar ko tu esi labaaks? beerniishkjiigaa maksimaalismaa nepienjem nekaadu kritiku, analizeejot tavus dzeestos postus atradu 1/3 no vinju teksta sastaavoshu no pilniigs cirvis, pilndiigs dunduks, cirvis x2 , galiigs eezelis, dolbaks, sippis, siipols, 1 posts ar 100% spama saturu, citi - ar 100% lamaashanos par kritizeeshanas meegjinaajumu pamaniitajaam kljuudaam.
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Protams piekrītu , bet ja tā kritika ir pamatota ! bet aprobežojoties ar to , ka nosaucot manas pārdomas par muļķīgām un aizskarot vēl pāris postotājus nosaucot par jocīgiem? Tad lūdzu pamato man šo - vai tas ir normāli? Tad ja tu uzskati , ka man tomēr vēljoprojām nav taisnība - tad piedod man Tu neesi labāka par iepriekšminēto indivīdu! Nu saproti, ir pilnigi smirdīgi viedokļi un labi viedokļi. Tie, kam viedokļi smird, uzskata tos par labiem, bet tas principā pierāda šī viedokļa smirdīgumu, so, yeah, mēs drīkstam tos visus viedokļus kritizēt. Un tagad atpakaļ pie tā, ko es rakstīju postā, kuru izdzēsa... edit by jurc: Un atkal viņš tika izdzēsts. This post has been edited by jurc: Apr 24 2007, 16:26 -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
ko juus te varat muldeet?? ir dievs, nav dievs?? kuru tas interese?? pastaav tikai un vieniigi JOBA! Jums ir tikai jaagaida liidz iznaaks trahtaats un tad jus visi tiksiet apgaismoti.. kaa spiideesiet... kaa laistiisieties... ![]() Kā man tevis pietrūkst, sirsniņ! Ah, šī apskaužamā, neapgāžamā Lijas loģika.. Kas attiecas uz Sippa viedokli...viņam pastāv savs viedoklis? Man liekas , ka metājoties ar textiem un domājot , ka ir ļoti gudrs un kad varēs norādīt citiem indivīdiem par viņu nepieskaitāmību , tad es dziļi šaubos par viņa intelektuālo līmenī! Sipps atstāj to manā ziņā vai es domāju pareizi vai nē! Sīpim-jeb sīpolam? Tāka paturi savus komentus pie sevis.......a to dzīvē visādi var sanākt ! Un es vēlreiz uzsveru - KAS TU TĀDS ESI LAI MANAS DOMAS KRITIZĒTU? Esmu nenormāli dusmīgs .....ļoti pat - šitādi izlecēji mani kaitina! Cukuriņ, tas, ka tu nesaproti, ko tev saka, liecina, ka problēma ir tevī, nevis tavā oponentā. Ja tu vēlies pierādīt savu taisnību, tad vismaz loģiski veido savus pretargumentus, nevis bērnišķīgi meties virsū līdz galam pat neizdomājot, ko teikt. Tevi neviens neuztvers nopietni. Un kāpēc Sērfija posts tiek dzēsts? Vai tas nesmird pēc ļaunprātīgas savas varas izmantošanas savtīgu mērķu, respektīvi personīgo, subjektīvo antipātiju izrādīšanas labad? Vai cenzūra nav pārlieku drakoniska? Vārda brīvību jau Gorbijs deva.. Kāds laikam sāk aizmirst.... (un ja šo izdzēsīs, atd izrādīsies, ka man ir taisnība ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Un kāpēc Sērfija posts tiek dzēsts? tāpēc ka Sērfija posts ir kvalificējams kā spams kurš ir mērķēts uz konkrēta foruma biedra apņirgāšanu, kā rezultātā var rasties nekontrolējams spams un fleims, kura rezultātā atkal nāktos slēgt ciet kārtējo topiku par reliģiju. Līdz ar to esmu veiksmīgi iznīcinājis ļaunumu. Uhh... ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Atgādināt, ko nozīmē "OFFTOPIC"? Last time i checked, off topic ir tāda veida sarunas, kurās nedrīxt piesieties tēmai un spama jēdzienam, jo, wow, tas pats par sevi jau nozīmē "bez tēmas". Ja gribās iznīdēt ļaunumu, tad meklē to Art sadaļā. Lūk tur ir spams, ooo, kas par spamu. Kāpēc jēdzīgas sarunas tiek dzēstas, bet atklātus foruma izvarošanas gadījumus laiž gar acīm?
Ah, i'm sorry. Es laikam nerunāju par tēmu. Labāk būs atbildēt kā daudzi "cienījamie" posteri, kuru raksti nekvalificējas kā pabiras, - ar smailiju. ![]() Lai gan - es gan varētu to visu piesiet reliģijai. Es ticu labam forumam un skaidra vārda brīvībai! -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
... Lai gan - es gan varētu to visu piesiet reliģijai. Es ticu labam forumam un skaidra vārda brīvībai! religjiozi fanaatisks pashapmaans un acu pieveershana uz skaudro foruma patiesiibu ;> nespēja lasīt starp rindām. ;> -------------------- ![]() |
Sairasu-kun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 13-March 06 From: Estonia ![]() |
esmu loti laimigs ka interneta atradu cilveku kurs doma lidzigi man...
Jūtams smalkums ir Dievam tam Kungam , ja godīgi , viņu drīzāk varētu saukt par humora veci ! Dzīt jokus , tas viņam padodas , vēl viņš varētu dzīt kandžu , tad jau lielāks aunu bars pievienotos kopīgai blēšanai aizgaldā !! Malacis, ko, lai citu saka ? Ierūsējusi literatūra , veca kā pats Dievs vēsta mums nākotnes skatījumus ! Lūdziet un jums taps dots , njā , laikam baigais patmīlis, tas mūsu visuma filozofs, lūdziet un jums taps dots, heh, diez cik daudz dod tam bezbajumtniekam , kurš sēž pie viesnīcas Rīga vai enyway kur ? Jā , dod jaugan , bet vai tā ir tā ticības stunda , kuru pasniedz prāvesta kungs svētdienas skolā ? Varbūt , ka ir vērts padomāt , kas mēs viņam esam ! jēriņi , nāciet pie sava gana es jūs tā izdrasēšu , ka manā priekšā ceļos kritīsiet ! Uzmanies , ka uz vecuma tew ceļu locītavās neiemetas kāds artrīts , jo šitā , kas zin kādu kaiti var noķert !! Saka , ka Dievs runājis caur aforismiem, kādā stadijā , tad vīņš ir bijis, pēc kārtīga kaņepju dūma , var spļaut ārā tadus aforismus , ka tik ! Runā , ka pašam Jēzum ir bijuši sekotāji , bet kāpēc tad ne ? Paēst maizi , padzert vīnu un visu vēl pa baltu velti , nezinu kā ir tagad , bet pēdējo reizi , kad biju tavā templī ar to Corpus Cristy paēst diezkā nevarēja , un tad vēl tā pielipa pie manām smaganām !!! Dievs visu redz, njā, varbūt , tad viņš sūdīgi skatās , jo kur viņš bija , tad , kad četri skūti puikas ( sportiskas miesas būves īpašnieki ) kāpņu telpā izvaroja 12 gadīgu meiteni, kam bija teicamas sekmes , tā pat arī uzvedība un piedevām viņa vēl apmeklēja svētdienas skolu ! Njā , žēli , pēcāk viņa pabeidza 9 klases , sāka dzert un beigās pakārās , bet to jau var noformulēt kā psiholoģisku traumu ! Nu , ja , mocekļi kārtējie , bet vai tad tev nepietika ar Jāni Kristītāju , kura galvu pasniedza uz zelta paplātes k-kādai tur ķeizarienei ! Varbūt Dievs ir morāls sadomazohists, kam patik piesmiet mazus bērnus ? Heh , lai iet ratā ! Mans mīļākais aforisms ir par to cilvēku radīšanu , kā arī padzīšanu no Ēdenes dārza ! Skābi gan viņiem tas tā iznāca , tikai neesu sapratis to, kā viņi pārojās , lai mūss būtu tik daudz , cik esam mēs tagad , veiksmīgs ražas gads , pirmās orģijas ! Ko nu te vēl , lai pasaka , Dievs ir gļēvs , ja jau viņš sūtīja savu dēlu, kāpēc tad pats lejā nekāpa no sava troņa , kārtējās paslēpes ? Diez kā ir , tik varenam vecim kā tew , noraudzīties ka tava paša miesu un asinis sit krustā , kaut arī kāda tur tava miesa, kādas tur vēl asinis , tu tak pats savu peni nekur neesi bāzis !! Diez cik Marija bija uzticīga savam galdniekam Jāzepam ? Kas to , lai zin , maybe , ka Jāzepam uz viņu nestāvēja , bet prieka mājā tur nu gan !! Cik pervers tu savā būtībā esi , ko ? Kauns atzīties ? Varētu tu vakarā nokāpt uz tēju , uzsist kādu klaču , ā sorry , no alkoholu piedāvāt neko nevaru , tākā pats esmu atturībnieks ! Bet mēs jau abi zinam , to ka nekad mēs tā īsti neparunāsim !! Jā tu runājot caur baznīcu , nu vecīt varbūt pietiek malt vienu un to pašu , pa 2005 gadiem ir jau piegriezies ! Varētu tu baznīcai atsūtīt jaunu scenāriju , mazliet tak modei ir jāseko !! Varbūt iestarpini kādu skaļāku saukli , pieņemsism āmen vietā mēs varētu kliegt hip-hip urā , kāpēc gan ne un tad tu vēl visiem itkā atlaid grēkus , atlaid man parādus tas tik būtu joks , varētu tavā cūciņā biežāk kadu Ls ieripināt, kuru tu varētu aplikt vēl ar PVN , kāpēc gan ne , tu jau vari visu , vai tad ne tā !! Atceries vēl netik senā pagātnē , tu sapulcināji veselas armijas , kas cīnījās pret pagāniem tavā vārdā ! Gan jau kāds no maniem senčiem arī krita , bet par to mēs vēl parunāsim !! Tā jau gluži vecīt darīt nevar , kā būtu ja pagāniem būtu bikiņ vairāk tā spēka ? Skat , tu pat savas ietekmes sfēru tā īsti neesi sadalījis , luterāņi neko nezin par Mariju , pareizticīgie vispār nezin kam tic , ka tik kā īstenam Slāvam , vajag k-kādu tur ikoniņu zeltītā rāmī, kura gan jau grūtā brīdī palīdzēs , vai vēl labāk nolikt to automašīnā uz paneļa , tas ir tikpat droši kā pats Jēziņš sēdētu pie stūres rata , tikai shaize tāda , ka ar tiem autiņiem Jēzuliņa laikā nekā nesanāca , tā nu sanāk ka šoferis tu arī ir draņķīgs , šitās mašīnītes parasti visbiežāk iebrauc grāvī , vai nobrauc jaunu sievieti uz gājēja pārejas un vēl pie tam ar sīci ratiņos !! Zini jāsāk domāt , ka esi tu neglīts , tāpēc ka neviens nekad nav redzējis tavu seju , nē sorry , īstenībā tu jau ir brašulis, ka nestāv klāt , jo tu jau bliezi augšā visus pēc sava ģīmja un līdzības!! Atkal jau jauns secinājums , biseksuālis ! Jo vienudien tapa Ādams , otrā Ieva !! Varbūt , ka vajadzēja būt mazliet oriģinālākam , bet tu jau zini visu to labāk !!! Saka ka Ēdenes dārzs esot pati paradīze , zini man uz turieni nu galīgi nevelk , kamēr tu tur turēsi to savu mājdzīvnieku , čūskas izskatā , kas tur ar tiem taviem āboliem ākstās !! Bet varbūt jūs esat draugi , nē varbūt tas esi tu pats , bet arī to man nezināt !! Saka , ka baznīca ar prieku ņem desmito tiesu , zini , man reiz gribējās ēst , viņi man ne lata neiedeva , cūkas tādi , nācās nozagt ! Neatceros cik īsti esmu tew parādā , bet pusdienas sanāca gan labu labās , žēl tik ka tavi kalpi vēlāk tā igni skatījās , laikam kāds bija redzējis gan !! Izraksti man parādzīmi !! Nē , nu es te tik to slikto vien , slikto vien , ir jau k-kas arī labs !! tavam amatam piestāv gida loma , atceros bērnībā 2 reizes līdz Aglonai aizstaigāju un tad vēl tās dziesmas , Magnificat , magnificat , magnificat a nimo meo domine , trkoti jautri, pārgājiens jau labu labais , aizstaigāt līdz Aglonas tirgus placim un nopirkt ,lētas sudraba ķēdītes , ko no Polijas mums saved !! Siekala tu esi , nekad neesu redzējis tādu gļēvuli , mūsējie politiķi melo un rāda savu seju TV kastē ar tizlu smaidu , bet tu nē !! Redz , kamēr tu sēdi tur augšā , te apakšā arī kāds valda , nav jau nekādas starpības , melo un zog gan te , gan tur augšā !! Varbūt , ka reāli tu esi apakšā un staigājot pa zemes virsmu , mēs birdinam tev zupā smiltis ! tad tāpēc tu esi tik dusmīgs , zibeņus mesdams un pirzdams , draudi mums !! Man gluzī pie kājas , bet citi met krustus !! Kuram , tad tu esi atļāvis apmesties savā žēlsirdībā , neba jau Heraklam , tam jau Zevs bija tēvs , atceries Zevu vai Laimes māti ar Ūsiņu ! Herakls bija spēcīgs puika , 5 ar vienu sitienu , bet tavējais memmīts pat krustu panest nevarēja , varēja jau būt viņš mazliet gudrāks un savu muti tik lielu nebrūķētu ! Klusēšana zelts , runāšana sudrabs , nu tas kuru no Poļiem mums saved !! Heh , tew jau noteikti šodien ir dzīres , to veco sakārni Jāni ar nr. 2 , gan jau ar pie sewis savāci ! Lai , jums , labi tusējas , man jau nemazam neskauž, tikai nepārdzeriet jēgu , jo tad tik būs traki , atkal sāksiet sūdus vārīt, gan jau kāds jociņš jums jau ir parādā !! Parādi triku , izmet kūleni . Ārprāts , par trikiem runājot , skat reiz tu Mozus k-gam jūru atvēri , lai sausām kājām tiek cauri un vēlāk tu viņus nomētāji ar rīsiem , tagad tu varētu mest ar makaroniem , jo tautai arī tas patiks , ka tik pa brīvu , haļava totālā !! Atsūti tikai man e-pastu , kurā dienā tas notiks , gribēšu paņemt brīvdienu !! Lai vai kā , darba devējam parādīšu tavu ziņu , savādāk teiks ka esmu es trax un atlaidīs mani no darba !! Tad jau gan vajadzēs pievērsties ticībai !! Pabeigt kādu no tavām ģimnāzijām un tad jau amats jau rokā !! Tikai balss man nav tā labākā , nezinu kā es psalmus dziedāšu , bet tu jau palīdzēsi , vai ne ? Bet galvenais neiet uz katoļiem, savādāk nāksies anonēt , tāpat kā Jēzum , vienīgā atšķirība, tagad netā var atrast dažādas perversi piedauzīgas bildītes , ka paskatoties vien bikses jau slapjas , Jēzum laikam gan grūti gāja !! ko tu teiktu , ja es būtu ebrejs , gan jau ka palīdzētu vairāk , kā nekā izredzētā tauta, žēl ka tikai viņi nav sapratuši , par ko viņi karo un reku vēl tagad tādu sienu būs uzbliezuši apkārt savai Izraēlai ! Diez tas ir tāpēc, lai apkārtējie neredzētu kāda ir tava tauta vai arī tāpēc , lai viņi no tevis neaizbēgtu ? Re ku liellākā daļa , kas aizbēga nu guļ kapos, Staļins ar Hitleru uzsāka pret viņiem paslēpju spēles , ja kādu atrod tam hari-kiri un cauri , jā miļa tauta tev ir !! heh, malači , žēl ka nebrauca viņi tavā zonā paslēpes spēlēt, tad mirušo skaits būtu manāmi lielāks ! Un man vēl nav skaidrs par tiem 3 ķēniņiem, ja jau viņi bija tavā pusē, kāpēc viņi neiesniedz atlūgumu Poncijam Pilātam un tad vēl par to nabaga zelli Noasu, tam jau tu ar darbiņu uzkrāvi nepajokam, žēl ka tikai kuģošanas māku atklāja pēc tūkstošiem gadu , tā Noas vismaz varētu iesniegt patentu , un vēl jau kādu zinātņu grādu vajag piešķirt viņam bioloģijā , jo ir jau daudz dzīvnieku sugas , kurām pat zinātņu doktori nevar dzimti atšķirt , bet viņš to spēja , kaut bija prasts strādnieks , bet tagad skat tas viss ir k-kur jāstudē ! Malacis ! Varbūt , ka varētu vēl saprast visu šo, bet tikai tad , kad tu vannas korķi attaisīji un visus plūdus novērsi , atkal jau radās bagāts ražas gads , orģijas nr. 2 !!!!! Tātad , reāli eksistē k-kāds reti pervers , ļauns , neglīts , stulbs, melīgs, zaglīgs , nenovīdīgs utt. varētu uzskaitit tavas labās īpašibas tipiņš, kuru visi mēdz dēvēt par Dievu to Kungu un viņam vēl klanās ! ĀĀĀ , cik mēs esam nereāli stulbi, Vatikānu aizliegt ar likumu, Itālijas valdība , lai sāk izskatīt šo punktu , Izraēļus turēt aiz savas sienas , lie tie žīda purni te nerādās , nākošais , nodedzinam tavus tempļus , jo enyway pēc 3 dienām varēsi uzcelt no jauna, vai arī tie bija tikai tukši vārdi , nākošais , piesist pie krusta visus tos ķēmus , kas rokas tev laiza , viņiem būss mūžīgā dzīvošana , mums nebūs jāmaksā mesli , sekojoši, tau scenāriju atļaut tikaikā kurināmo materiālu, domāju ka vienai ziemas sezonai pietiks , pēcāk tavām dziesmām varētu iemest pa vidu kādu mūsdienīgu ritmiņu un mazliet pastrādāt pie vārdu korekcijas un maybe varētu pat sanākt kāds slavens songs !! Sorry , vecīt , par plaģiātismu nepiečakarējies , gribi sūdz tiesā !! Un tad jau viss būss Ok , tu varēsi rīkot ceļojumus uz kādu tirgus placi, kur varētu šo to nopirkt, pieņemsim kedas !!! Tas būtu labi !! Ar labu nakti tu smieklīgā padauza , lai tev labs vakars un paģirām bagāts rīts !! Atsūti man e-pastu , gaidu bučas , tavs Auns !! Vēstule tapusi sadarbībā ar Dievu to Kungu , izmantotā literatūra Bībele ar reāliem tēliem un skaļām atskaņām !!! Ar cieņu, Ēriks |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Es te tā padomāju vai kāds tic dievam vai sātanam un vai ir kāka atšķirība starp viņiem jo ja tu dari grēkus tad tu nonāksi elē jeb pie (velna). bet kā lai dara tikai labu ja nogalināt ir grēks tad es esu grēkojis jo uz manas sirdsapzinas ir simtim knaušu un kukainu u.t.t. Bet nejau tas ir tas galvenajs kā lai zin vai ir tas (dievs vai nav un vai ir sātans) tas ir tas unikālais jautājums visiem jo kautkam ir jātic vaine. ja gribat nosodiet mani par (zaimošanu) bet man tas ir gluži vinalga ir viņi vai nav. vai arī ka mēs atdzimstam citā dzīvē par citām radībām kada tam nozīme galvenais ka šinī dzīvē mes mirstam vaitad ne???? Es pilniigi nesaprotu kaa peec sitik nesakariiga murgojuma (es pat nreunaaju par literaaro pusi) var izcelties tik gara un "gudra" diskusija >_< (dievs vai nav un vai ir sātans) tas ir tas unikālais jautājums visiem jo kautkam ir jātic vaine. Unikaals jautaajums, nevaru nepiekrist. Bet pamatot to ka "tas ir unikaals jautaajums mums visiem" ar "jo kautkam ir jātic vaine" neliekas slimi? kada tam nozīme galvenais ka šinī dzīvē mes mirstam vaitad ne???? Par sito vispaar jaapieskir kronis. We all gona die XD Mani vairaak intereseaa kapeec tev, Sword, rodas taadi jautaajumi, Tu taa seedeeji un tad peeksnji izdomaaji vai arii tas tevi nomoka jau ilgaaku laiku? ![]() This post has been edited by Storm: Apr 24 2007, 22:16 -------------------- skills of a snail
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Piebiedrojos tiem, kas uzskata ka ne dieva ne saatana nav! Religiju kaa taadu radiija: 1. lai cilveeks mazaak domaatu un taadejaadi nestressotu (dievs mums visu dos ja mees tik to luugsim), 2. lai attapiigaakie speetu sev paklaut un veeleek kontroleet paareejos. Es protams uzskatu religiju par pozitiivu paraadiibu - kaa nekaa ticiiba stiprina naaciju.
-------------------- No name superhero
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Laikam ne tā esi sapratis ...bet tas tā. Var jau būt , ka uzrakstīju ne pārāk korekti un saprotami. Kas attiecas uz Sippa viedokli...viņam pastāv savs viedoklis? Man liekas , ka metājoties ar textiem un domājot , ka ir ļoti gudrs un kad varēs norādīt citiem indivīdiem par viņu nepieskaitāmību , tad es dziļi šaubos par viņa intelektuālo līmenī! Sipps atstāj to manā ziņā vai es domāju pareizi vai nē! Sīpim-jeb sīpolam? Tāka paturi savus komentus pie sevis.......a to dzīvē visādi var sanākt ! Un es vēlreiz uzsveru - KAS TU TĀDS ESI LAI MANAS DOMAS KRITIZĒTU? Esmu nenormāli dusmīgs .....ļoti pat - šitādi izlecēji mani kaitina! Šis ir forums, kura visi var izteikt savas domas, es nepārmetu tev, ka tavs viedoklis ir slikts vai nepareizs, bet to, ka tevis izteiktie argumenti ir pretruna viens otram. Tas, ka tu nevar pareizi noformulēt savu pārliecību. Neviens jau tevi nenoniecina tavus uzskatus un pārliecību. Tika izteikties vajag saprotamāk. Un kas tu tāda būtu lai tevi nevaru kritizēt? ja tu nevēlies lai tevi kritizē vienkārši neko neraksti. UN tas, ka tu esi dusmīgs ar nevienu nesatrauc. nejūtos vainīgs ja visi tavi apvainojumi ir balstīti uz paris apvainojumiem. vai tavuprāt intelektuāla persona par kādu tu sevi uzskati, savu pārliecību atspoguļošanai izmanto apvainojumus? Tākā vis šis vairs neattiecas uz tēmu reliģija, lūgums ja tu velies ko bilst vari izmanot PM. kas attiecas uz reliģiju, ka tādu katram ir iespējas ticēt kam viens vēlas. neviens no mums nezin ir DIEVS vai viņa nav un savas mirstīgas dzīves laika daudzi to nemaz ar neuztinas. tad ja atliek gaidīt nāvi kas ar atbildes uz šo jautājumu. |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() Nezinu kā jūs, bet man piederu pie Čaka Norisa reliģijas. Viesiem tāpat skaidrs, ka iesākumā bija Čaks Noriss. Tam nebija ko darīt, lai kavētu sev laiku - tas uzņēma seriālu par sevi. Bet nebija neviena, kas seriālu skatītos. Tāpēc Čaks Noriss radīja zemi un cilvēkus pēc savas līdzības. Tas visu vēsturi un cilvēku pardzīvojumus gadu tūkstošos radīja tādus, lai izaugtu paaudze, kas būtu sagatavota seriāla lūkošanai. Un tagad esam tie laimīgie, kas dzīvo laikā, kad Čaks Noriss izbauda savus darba augļus. Un tad, kad visi būs redzējuši seriālu par viņu, tas pasauli iznīcinās. Tapēc skatāties seriālu par Čaks Norisu un paātrināt pasaules gala iestāšanos... Kā arī mūsos katrā mīt gabaliņš no Čaks Norisa ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:19 |