IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Reliģija, Reliģija visiem
Seto
post Apr 26 2007, 11:53
Post #31

Danshaku

Group: Chuunin
From: Riga

QUOTE(Church @ Apr 24 2007, 15:41) *

un ar ko tu esi labaaks? beerniishkjiigaa maksimaalismaa nepienjem nekaadu kritiku, analizeejot tavus dzeestos postus atradu 1/3 no vinju teksta sastaavoshu no pilniigs cirvis, pilndiigs dunduks, cirvis x2 , galiigs eezelis, dolbaks, sippis, siipols, 1 posts ar 100% spama saturu, citi - ar 100% lamaashanos par kritizeeshanas meegjinaajumu pamaniitajaam kljuudaam.

un ? vai tad es saku , ka esmu labāks? kur tas tika minēts?
Nu palasīji tu manus dzēstos postus....ko tad tādu gudru atradi vai taisni otrādi-? Spams ? Un tu pats esi ļoti precīzs un nekad nemet spamu iekšā...tie ir tikai pretjautājumi tev- jo tu pats šinī topikā uztaisīji oftopiku ne?
Tātad neesmu viens , kas melns jātaisa.....man tikai biki interesanti paliek vērojot dažu labu indivīdu reakciju......nu ja jau Jūs te esat tik labi ziglītoti un uzskatat manus izgājienus par bērnišķīgiem ..ko tad reaģējat?
Tāka mīļie bērnudārza iemītnieki tai skaitā arī es, jeb smilšukastes apmeklētāji (domāts-forums) - es jau šiet members esmu diezgan ilgi un 99% šeit vēl nebija , kad es jau pirmos postus metu iekšā...man šis forums noder par lasāmvielu un to ko nezinu nemuldu ar to izriet , ka mani posti netiek pārāk mesti posta pēc..daži izņēmumi ir bijushi....
tad nu tā vaisr no manis nebūs nekādu oftopiku un ar to šo sadaļu vairs nepiesārņošu!
best regards - seto

--------------------
Ir lietas , kas ir jāizdara!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Shumins
post Apr 26 2007, 12:58
Post #32

Unregistered

QUOTE(Seto @ Apr 26 2007, 10:53) *

tad nu tā vaisr no manis nebūs nekādu oftopiku un ar to šo sadaļu vairs nepiesārņošu!
best regards - seto

Nevaiga atkārtot citu kļudas... dry.gif
Droši raksti - neviens tev nekā nepārmet. Protams, ka te ir daudz cilvēku, kas mēģinās tev oponēt un apstrīdēt tevis teikto. Bet taču pats saproti, ka sākt lamāties vēl tavā vecumā ir pavisam bērnišķīgi. Kāds uzraksta citas domas, bet tu uzreiz par sīpoliem. Nav stulbi, ne?!
Taču daudzi, kas te varbūt nepiesakās, dala gan tavas, gan sippa domas. Esam taču tik dažādi... ph34r.gif
Tāka ievelc dziļāk elpu un nomierinies - izdomājot ko vēl interesanta iepostot.
Un protams tava senā atrašanās te ne ko nenozīmē. Vai nu kāds var uzrakstīk kā laba, vai te jau gadiem sēž un leik smailiņus un bildes. Būs jau labi...

IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Apr 26 2007, 13:23
Post #33

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Shumins @ Apr 25 2007, 14:46) *

Nezinu kā jūs, bet man piederu pie Čaka Norisa reliģijas.

Nezinu kā citi, bet es arī...

"In the eyes of a ranger,
The unsuspected stranger
Had better know the truth of wrong from right,
Cuz the eyes of a ranger are upon you,
Any wrong you do he's gonna see,
When youre in Texas look behind you,
Cuz that's where the rangers are gonna be"

Šo es katru vakaru tēvreizes vietā skaitu.
Un kas pat svarīgākais, Čaks Noriss ir spēcīgāks par visiem ...ja neskaita Bruce Lee, bet viņš jau ir mirisl'diz ar to zaudējis savas dievišķās spējas. Vēl viens būtisks moments. Volkera labā roka ir melnādainais, bet kreisā sieviete. VAi nav jauki? Nekāda rasisma vai dzimumu nevienlīdzības, lūk to es saucu par svēto trīsvienību.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
kahi
post Apr 26 2007, 20:03
Post #34

Hakushaku

From: cradle of filth

Šo es katru vakaru tēvreizes vietā skaitu.
Un kas pat svarīgākais, Čaks Noriss ir spēcīgāks par visiem ...ja neskaita Bruce Lee, bet viņš jau ir mirisl'diz ar to zaudējis savas dievišķās spējas. Vēl viens būtisks moments. Volkera labā roka ir melnādainais, bet kreisā sieviete. VAi nav jauki? Nekāda rasisma vai dzimumu nevienlīdzības, lūk to es saucu par svēto trīsvienību.

amerikāņiem vienkārši katrā filmā ir jāatstrādā savi procenti melnādaino. pat tāds likums pastāv filmu industrijā. ja tavā filmā visi ir baltie, tu esi rasists, ar tevi tiesājas, u.c. tā kā tas nav jauki, bet tam tā jābūt.

par čaka norisa eksistenci ar segvārdu dievs, es arī varētu atbalstīt. kā nekā, kurš gan cits ir spējis aizskaitīt līdz bezgalībai un atpakaļ...divreiz.

ja tā padomā - kamēr man nepierādīs, ka dievs eksistē, es viņam neticēšu. thats all you mortals!!

This post has been edited by kahi: Apr 26 2007, 20:04

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
Tigra2
post Apr 27 2007, 17:44
Post #35

kawaii tora

es priecaajos, ka tik daudzi nu ir pieveersushies chakam norisam. Es uzvedu shuminu uz pagaismiibas un patiesiibas celja un tagad atklaajas, ka te ir veel kaads muusu religjijas piekriteejs. Cik briiniskjiigi... sniff, sniff...
Btw... pie Reval hotel Latvia, paari ielai uz sienas ir izpuusts chaks noriss, taa ir muusu galvenaa ikona un pieluugsmes vieta, katru reizi kaa es noeju garaam ikonai, es nometos celjos un klanos taa virishjaa speeka un sieviskjaa valdzinaajuma priekshaa... (liecinieki var apliecinaat)
IPB Image

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
kahi
post Apr 27 2007, 17:49
Post #36

Hakushaku

From: cradle of filth

mana iecienītākā vieta ir uz miera ielas. tur arī norissdievs uzpūsts. tas tikai pierāda, ka ir vēl daudzi tādi, kā mēs.

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
GM
post Apr 28 2007, 09:24
Post #37

Resident Alcoholic

Group: ALK

QUOTE(Seto @ Apr 24 2007, 10:01) *

Un es vēlreiz uzsveru - KAS TU TĀDS ESI LAI MANAS DOMAS KRITIZĒTU?

Pirmām kārtām jau nu: džeks, kam IR kakls.
Parējais ir sekundārs.

es jau šiet members esmu diezgan ilgi un 99% šeit vēl nebija , kad es jau pirmos postus metu iekšā...

Oh, you teh manly man!

tāpēc ka Sērfija posts ir kvalificējams kā spams kurš ir mērķēts uz konkrēta foruma biedra apņirgāšanu, kā rezultātā var rasties nekontrolējams spams un fleims, kura rezultātā atkal nāktos slēgt ciet kārtējo topiku par reliģiju.

Tu arī dzīvē esi tāds by-the-rules paipuisītis? Like, kāds kaut vienu diskusiju šajā pirmspubertātes embriju un trīsdesmitgadnieku bērna prātā forumā, uztver nopietni.

Un, ja nu runājam par tēmu:

Kurts Vonnegūts, kurš ir 1) mans favorīt-rakstnieks; 2) beidzot miris; reiz rakstīja, ka "viņa bija muļķe, arī es, un principā visi, kas domā, ka saprot to, ko dara Dievs". Toestj - pat, ja kāda pārāka būtne eksistē, nav absolūti nekādas jēgas censties izfunktierēt kādas ir mūsu attiecības ar to un kādu labumu (paradīzi)/ļaunumu (elli) mēs gūsim pēc kātu atstiepšanas. Lai nu kas, bet brīvība no dažādiem prātuļojumiem par pēcnāvi un sekošanu reliģiskām dogmām, padara dzīvi visnotaļ patīkami bezrūpīgu.

This post has been edited by GM: Apr 28 2007, 09:26

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Ayumi
post Apr 28 2007, 18:13
Post #38

Kyuuketsuki

QUOTE(Tigra2 @ Apr 27 2007, 17:44) *

Btw... pie Reval hotel Latvia, paari ielai uz sienas ir izpuusts chaks noriss, taa ir muusu galvenaa ikona un pieluugsmes vieta, katru reizi kaa es noeju garaam ikonai, es nometos celjos un klanos taa virishjaa speeka un sieviskjaa valdzinaajuma priekshaa... (liecinieki var apliecinaat)

Lai Čaks Noriss ir ar tevi, mans bērns. laugh.gif Piederu pie šīs pašas reliģijas. Vispareizākā ticība ever.

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
Shinobi-sama
post Apr 29 2007, 20:33
Post #39

Lost in own dreams

From: Jelgava

QUOTE(kahi @ Apr 26 2007, 20:03) *

amerikāņiem vienkārši katrā filmā ir jāatstrādā savi procenti melnādaino. pat tāds likums pastāv filmu industrijā. ja tavā filmā visi ir baltie, tu esi rasists, ar tevi tiesājas, u.c. tā kā tas nav jauki, bet tam tā jābūt.

Nu nav gan taa. Kaadu filmu gribi taadu taisi. Btw, es neatminu melnos ieksh Gredzena paveelnieka, kas reprezenteetu humanoiidus ar melno aadas kraasu.
Viss atkaraajas vai tev vajag melnos vai nee, kaa arii var gadiities ka tev melnie vienkaarshi nepatraapas kaa statisti. Proms ateikt tev nav tiesiibu balstoties uz aadas kraasu, bet ja sizhets nepieljauj, mellos, tad nu nekaa.

This post has been edited by Shinobi-sama: Apr 29 2007, 20:33

--------------------
IPB Image
+Quote Post
GM
post Apr 29 2007, 23:31
Post #40

Resident Alcoholic

Group: ALK

Btw, es neatminu melnos ieksh Gredzena paveelnieka, kas reprezenteetu humanoiidus ar melno aadas kraasu.

LoTR tika filmēts Jaunzēlandē. Un, kā visam, kas netiek ķerts lentē brīvo un drosmīgo zemē, Hollywood rules don't apply.
Bet, ja pa tēmu (!!!), tad čigga niggu kvota tiešām nešķiet visai ticama. Ir dzirdēts par vairākiem citiem nosacījumiem, galvenokārt bērnu, dzīvnieku un sieviešu sakarā, bet uz melno zeltu arī tur, kā jau visur, visiem ir pofig.

This post has been edited by GM: Apr 29 2007, 23:33

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Tador
post Apr 30 2007, 02:48
Post #41

Hakushaku

Group: Kaigan Valde

dieviibas ect gan eksistee gan neeksistee...
mana religjija ir kvantu fizika!
(arii par dziivi peec naaves nenaakas domaat - ja kaads nezin ko es saku "quantum immortality" - uzguugleejiet) =3
+Quote Post
Ragana
post Apr 30 2007, 11:15
Post #42

Danshaku

From: yume no sekai

QUOTE(Tador @ Apr 30 2007, 02:48) *

dieviibas ect gan eksistee gan neeksistee...
mana religjija ir kvantu fizika!
(arii par dziivi peec naaves nenaakas domaat - ja kaads nezin ko es saku "quantum immortality" - uzguugleejiet) =3

Es DIEVINU to teoriju... wub.gif
Nujā, kvantu fizika rullē, tā ir vislabākā lieta, kam ticēt.

--------------------
Hey, the world is pretty, isn't it?
+Quote Post
SeriousFanat
post May 4 2007, 17:46
Post #43

Heimin
*

From: Rīga, Jelgava

Es esmu agnostiķis. Reliģija kā tāda ir pārāk konkrēti noteikta, tajā pašā laikā zinātne daudz ko apgāž, tāpēc es necenšos konkretizēt kam es ticu, ticīgie to darot, sakritības uztver kā laimīgu likteni, nelaimes, katastrofas tajā pašā laikā nodēvējot vai nu par Dieva dusmām, par Dievam līdzstāvošu spēku (piemēram, Sātana) ļaundarībām, likteņa postu. Ja cilvēks tic liktenim... man nav ko viņam teikt.

Es ticu, ka ir iespējams augstāks spēks, kas mūsu apkārtni maina pēc saviem ieskatiem, tomēr, manuprāt, cilvēkam pašam ir sava griba un viņš var darīt ko grib (Pēc savām iespējām un brīvības, protams).

--------------------
For the great justice
+Quote Post
Sword
post May 4 2007, 21:56
Post #44

Samurai

From: Starp debesim un elli.

kā ye tika minets viena vietā ja man tass peksšņi ienāca prātā par to eliģiju jo kautkam tak ir jātic jo nevca\r būt ka neviens netic nekam. Mēs visi esam indeviduāli un tocam katrs avam lai kads pacaka pretejo. Es neuzskatu ka kādam tagas pēkšņi ir taisnība šinī forumā es vienkarši gribu zināt kādi ir katram uzskati par to kas tagad tiek runāts. Man vienalga vai ir vai nav šis (sātans vai nav ) tas tak galīgi virnalga jo kāds domā ka ir un kāds ka nav mēs katrs aizstāvam savu taisnību un daram tā kā ir pareizi. es ticu sātanam un es ticu dievam vienīgais par kādiem grēkim mes nonākam tai ellē vai paradīzē. KATRAM SAVI UZSKATI VAITAD NE???????

--------------------
IPB Image
"Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." ©
Angels banished from heaven have no choice but to become demons
IPB Image
Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!

IPB Image

http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero
IPB Image
+Quote Post
Church
post May 4 2007, 22:22
Post #45

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

aatri paarskrienot ar aciim atradu 17 kljuudas. vai kaadu palaidu garaam? jebkuraa gadiijumaa, alkohols ir ljauns. ietekmee ne tikai dikciju, bet arii rakstiit prasmi.
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:00