![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tu un Alt tikāt attaisnoti ar alt ierašanonos un argumentētu paskaidojumu.
-------------------- ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..... Es domaaju, ka labi vien bija, ka neatnaaca lielaakaa dalja, jo noteikti vinjus no turienes buutu padzinu6i apsargi nepilngadiibas deelj.
Vinji no teikti nebuutu apmierinaati!!! ![]() Starp citu 18+ arii lika ciest, jo tos izdzina jau 2 no riita!!! ![]() ![]() Tad nu taa! Man liekas, ka pasaaciens ir neizdevies, bet veerojot 6o to organizee6anas jomaa, mees varam maaciities no kljuudaam un citreiz ruupiigaak paardomaat visu (vai daljeeji paardomaat visu). Taatad uz pasaakumu neieradaas lielas cilveeku masas. KAAPEEC??? O_o ??? Man liekas dezinformaacijas deelj. Vajag speet cilveekus piesaistiit ar kaut ko interesantu un vienreizeeju (citreiz padomaasim!) Mmmmmm..... Gribu pieveerst uzmaniibu Anime programmai. Animei pasakumaa ir jaabuut vienkaar6i izprotamai neviss psihologjiskai (Daudzi meedz prasiit: "Bet par ko tu gaja runa??? O_O???"). Es labpraaat ieteiktu, kaut ko smiekliigu vai asinjainu. Tad cilveeki vai nu smietos liidz asaram vai nu nemeegjinaatu guleet vai garlaikoties (taa biezzi notiek). Un jaa Animei ir jaabuut Jaunai nesvis 100 reiz skatiitais, tad jau protams gribeesies labaak pasnaust nekaa skatiities Anime. Luuk taa!!! ![]() Par izklaidem. Cilveeki ir ar kaut ko jaanodarbina! Ko mums vislabaak patiik dariit??? Speeleet speeles uz PC, Sonika vai Twisteru, dzert Alu draugu lokaaa, izrunaaat kaadu nesen redzeetu Anime seeriju vai filmu. Man vienkaar6i ir taads ieteikums. Davajte sariikosim pasaacienu uz kuru mees visi gribeetu iet!!! ![]() Man padomaa ir pirts, protams viss veel nav skaidrs, bet Texts: "8Ls- stundaa" mani ir ieintregjeejis, taapeec es vareeetu pacensties kaut ko taadu noorganizeet!!! ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ja naaceejus vairaak intereseetu tieshi anime skatiishanaas, un naakoshaa plaanotaa vieta domaata turpat - tiiri subjektiivi likaas, ka vairaak arii nevareetu. ne seedvietu skaita, ne ekraana izmeeru zinjaa.
|
viuks |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 8-May 07 From: Rīga, Liepāja, Kuldīga ![]() |
Arii taa vecuma padariishana visu pamatiigi pabojaa.
This post has been edited by viuks: May 8 2007, 13:29 -------------------- Ravr!
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Ljautinji, luudzu atsaucieties!!! Tiem kam ir Foto vai video no Alkatraza Tusa, tad pabriidiniet es labpraat iegaadaa6os visu kas tiks piedaavaats!!!
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
man ir dažas bildes.. bet neko īpaši interesantu tur nevar redzēt..
-------------------- ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Man ir daži video un paris fotogrāfijas. Varu ierakstīt CD.
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
gramozeks |
![]()
|
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Es nasaprotu kam cilveekiem tik ljoti vajag fotograafijas. Varbuut nevajag pielieties liidz nemanjai, varbuut tad kaut ko arii bez fotograafijaam spees atcereeties?
-------------------- Because i can!
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Da dzīvei vienkārši ir par daudz kadru sekundē.
Spams, protams. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:15 |