![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Ne iisti Anime stilaa, bet aziaati tik un taa.
![]() ![]() -------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Ta sstrokji nav biku par leilu tam, meiteenam ? nokuras anime stas ir.. nekaadi nevaru atcereeties
-------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Heh, Shinobi.. tas stroķis ir vispār nepareizs.. nakoi viņam ir optiskais mērķētais, ja tas ir automāt.. viņa sev tak aci izsitīs, ja skatīsies tajā kad šaus.
Unbja labi papēta tad tur visādu lieku detaļu tā ka viņam jāsver būtu kilogrami 30. A ni kuras animes nezinu.. es vienā mailinglistā dabūju. UPD: lai nerakstītu jaunu postu. Es par šito lietu referātu pagaišgad rakstīju.. un dabūju ar īstām lietām paspēlēties. tāpēc nevajag man teikt cik ļoti viņš ir pareizs. Bet ok, tēma nebija par to. -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 13 2004, 14:24) Heh, Shinobi.. tas stroķis ir vispār nepareizs.. nakoi viņam ir optiskais mērķētais, ja tas ir automāt.. viņa sev tak aci izsitīs, ja skatīsies tajā kad šaus. Unbja labi papēta tad tur visādu lieku detaļu tā ka viņam jāsver būtu kilogrami 30. Draudzeniit tu sheit sarunaaji vistiiraako sviestu strokjis kak raz ir pareizs un cepuri nost tam kuram kursh izziimeeja to? spriezhot peec izskata tas vareetu buut "sg" austrieshu strokjis, pusautomaatiskaa assault/sniper rifle ar clip size 20-30 nevar iisti saprast peec chauliishu lieluma,bet var jaubuut ka taas cauliites ir biku paarspiileetas.. paareejos tehnisko parametrus gan es nemaaceeshu pateikt, jo galugalaa nesmu nekaads specs, bet kaut ko tomeer sajeedzu ... varianti ir 2 vai nu tas meiteenam 12 gadi un jamaa panjeemsu "kaut ko lielu un speeciigu" vai arii jamaa ir panjeemusi shaa ierocha versiju kas doimaata milzhiem ![]() P.S. ja nu tomeer kaads zin no kuras nimes tad ir .. tad gribeetu iechekot ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Atļaušos apsāubīt to, ka stroķis ir "pareizs". Varbūt tas ir domāts kaut kam, bet ne jau cilvēkam. Kājās stāvot šo agregātu praktiski nav iespējams litot, jo laidne ir kaut kur ellee ratā no gaiļa, tā ka nav pret ko šo uzparikti balstīt, protams, ja vien mēs neuzskatām par normālu situāciju, kad katrā rokā var turēt pa "lielgabalam" un droši zvetēt apkārt nesagaidot nekādu atsitienu (a la Melnnnēģera un Stallones muuvji). Kaut kā viņu varētu pielāgot vienīgi stacionārai lietošanai, bet nekas uz to nenorāda. Neesmu iipashi pētījis šaujamos, taču šis man liekas reti nepraktiski uzbūvēts, pie jau minētajiem trūkmiem var piemetināt arī to, ka aptvere un tēmeklis ir novietoti tā, ka to izmantošana ir apgrūtināta. Kopumā visu cieņu māksliniekam, taču tas ierocis dabā nav lietojams.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Shinobi-sama |
![]()
|
QUOTE(ShinChan @ Nov 13 2004, 15:32) Atļaušos apsāubīt to, ka stroķis ir "pareizs". Varbūt tas ir domāts kaut kam, bet ne jau cilvēkam. Kājās stāvot šo agregātu praktiski nav iespējams litot, jo laidne ir kaut kur ellee ratā no gaiļa, tā ka nav pret ko šo uzparikti balstīt, protams, ja vien mēs neuzskatām par normālu situāciju, kad katrā rokā var turēt pa "lielgabalam" un droši zvetēt apkārt nesagaidot nekādu atsitienu (a la Melnnnēģera un Stallones muuvji). Kaut kā viņu varētu pielāgot vienīgi stacionārai lietošanai, bet nekas uz to nenorāda. Neesmu iipashi pētījis šaujamos, taču šis man liekas reti nepraktiski uzbūvēts, pie jau minētajiem trūkmiem var piemetināt arī to, ka aptvere un tēmeklis ir novietoti tā, ka to izmantošana ir apgrūtināta. Kopumā visu cieņu māksliniekam, taču tas ierocis dabā nav lietojams. hem kakraz proporcijas ir pareizas .. voit tikkai meiteens ir par mazu shim strokjim.. tu esi dziivee redzeejis "stayer AUG" austrieshu assault rifle, viena no preciizaakajaam assault rifle kaadas ir, tad sapratiisi ka viss tur ir pareizs.... iesaku noskatiities"gunslinger girl"-seichi fansubs manuprataa labs gabals kur preciizi iziimeeti ierochi.. un sapratiisi ka es te "ledu negrauzhu" ja grib piesieties "scope" tad vieniigaa problema ir ka vinjsh ir bisku par tuvu sobram tobish 1.5 reizes augstaak vaidzeeja -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 13 2004, 15:41) hem kakraz proporcijas ir pareizas .. voit tikkai meiteens ir par mazu shim strokjim.. tu esi dziivee redzeejis "stayer AUG" austrieshu assault rifle, viena no preciizaakajaam assault rifle kaadas ir, tad sapratiisi ka viss tur ir pareizs.... iesaku noskatiities"gunslinger girl"-seichi fansubs manuprataa labs gabals kur preciizi iziimeeti ierochi.. un sapratiisi ka es te "ledu negrauzhu" ja grib piesieties "scope" tad vieniigaa problema ir ka vinjsh ir bisku par tuvu sobram tobish 1.5 reizes augstaak vaidzeeja Ok neturpināšu strīdu par lietām, kurās neesmu stiprs. Var jau būt, ka tev taisnība. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Smuki, Smuki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
![]() ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
atsauksim pagaatni
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:51 |