![]() |
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Man Niko Robin ne paaraak, labaak tad Sanji!
On Topic: Nebeigshu ar savu Escaflowne! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
-kumori- |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Luk tas ir visssssssss sexigakais kareivis visaaaaa pasaule!!!
![]() -------------------- |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(MIMI @ Feb 12 2005, 20:47) Uuu, Kira, bet nez-cik nu viņš "karēvis", palasi mangu... Luciferam ir savi principi. ![]() Hehe, bet Griffith arī ir viens smuks chars. ![]() -------------------- ![]() |
-kumori- |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Nju man ir pilnigi vienalga vai vins ir kareivs vai nav... Galvenais ka ir super izskatigs... Tas zobens ir tikai otrshkiriga lieta
![]() -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
![]() P.s. Dažam labam attēli ir baisā kvalitātē. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
......
![]() ![]() |
Righorn |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Šis ir riktīgais!MIMI Kira Sakuya nestāv līdzi Setsunai! (nejua seksiiguma zinaa)
![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-kumori- |
![]() ![]()
|
QUOTE(righorn @ Feb 18 2005, 15:12) Setsuna ir mixtais!!!! To pat pec ANIME vareja redzet... Vins labak ar savu masu njemas ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, cilvēki, ko jūs pēc anime spriežat, mangu palasat un sapratīsiet ka viņi abi nav nekād svētie bruņinieki.
Hehe, ek, bet kāda tur Yoh bilde, Shaman kind ir forš. ![]() -------------------- ![]() |
sandzi |
![]()
|
......
![]() ![]() ![]() |
Righorn |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Vins vismaz ir kaut kas nozīmīgs iznemot sakuju kurs kluuust par dalu no lucifera
nesaskati līdzību" ![]() ![]() bet sis ir arii viens no augstaakaas klases ![]() ![]() |
-kumori- |
![]()
|
QUOTE(righorn @ Feb 23 2005, 16:51) Zinu, zinu... Tikai Sakuyam tad raxturs mainas... ![]() ![]() -------------------- |
Righorn |
![]()
|
man tas likaas stuulbi! jo sakuya tak bija tik stiliigs ! un vina zobens ar kuru vins nogalinaajaa aleksielu samuraju laikmetaa! zeeelll
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 17:15 |