![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Kaapeec nevienam nebija Loreno Zorro?
Attached image(s) ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Gundam piloti.
Attached image(s) ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Re, man veel ir Gundam piloti.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Swordbraker |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 27-April 04 ![]() |
Who will be her target
![]() ![]() Attached image(s) ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
specialy for Yume...
![]() Attached image(s) ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tetsuo nemirst
![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Aaaaa...... ShinChan neatgaadini man Akiru labi, es peec vinja ilgi nevareeju skatiities anime kas kautvai ziimeeti liidziigaa stilaa.
Nu jaa, shim stils ir pilniigi cits.... meeginaashu nomierinaat nervus *meegina, bet nepaliidz..Evil ShinChan, taadas bildes ielikt* ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tev ir iebildes pret animaaciju vai pret "Akira" saturu? Man Katsuhiro Otomo maaleejumi pat ljoti iet pie sirds. Tēli ir atraktiivi, emocionaali un detalizeeti. Vieniigie, kas man nepatika bija tie siikie beernelji - wunderkind'i. Akira ir mana anime Top 5 filma (pirmaa pilnmetraazjas, ko redzeeju) un jebkuru kritiku uztversju personiigi. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Yume |
![]()
|
ShinChan, nothing personal.. man ir iebildumi pret sevi, ka mani nervi neizturees veelreiz taadu sizhetu, nezinu kaapeec tieshi Akira taa ieseedaas praataa, bet ...brr.. pietiek vien atcereeties ka nelabi metaas.
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
Man arii vinja ir dikti ieseedusies atminjaa (pirms nedeeljas atkal noskatiijos), jo kad vinju redzeeju pirmo reiz man bija kaadi 13 gadi, respektiivi, biju beernelis ar nenobriedusju psihi. Visaadas sjausmenes biju skatiijies, bet sjii filma mani iespaidoja visvairaak (kaut, kas no citas pasaules). Speciaali prieksj tevis, Yume, Kaneda naida uzpluudos> ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Yume |
![]()
|
ShinChan, paldies, cik tu laipns. Muuzhu buushu pateiciiga. Starp citu, tev Akira ir uz diksa? ja ir varu aiznemties?
Nja... te buus veelviens ciiniitaas, no citas operas. ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
Veel neesmu iecepis, bet domaaju, ka tu negribeesi vinju skatiities, jo kvalitaate reti zema un pie tam veel angliski dubleeta, tacju ja nu tev par variiteem vajag tad drosji vien vareesju iedot. Man gan radaas iespaids, ka tu iipasju ljubestiibu pret sjo anime nejuuti. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Yume |
![]()
|
He, jaa es tieshaam iipashu miilestiibu pret sho anime nejuutu.. TBet ir viena draudzene kas dikti grib noskatities... tas bija vinjas.. bet ja dubleet,un kvalitaate paslikta... Njaa.. tad mans meklees taalak...
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
pamainiisim teemas un sejas
![]() Sjis tikpat labi vareeja buut pie teemas lol> ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
![]() Attached image(s) ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |