![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
QUOTE Un ja tev šīs ātrs fons ir tik smuks, kas tur būs ja tu ilgāk fonu zīmēsi? Domāju ka būs daudz konkretāks.... QUOTE P.S. Vai neiemācīsi tāpat ātri fonus zīmēt? Man vispār nekādu fonu nav. Tas nav nekas sarežģīts, bet es vel neesmu meģinājusi zimēt kaut ko citu būs jaskatās kā man iet ar savādākiem foniem... QUOTE Hmm... Vienīgais, par ko varu piesieties, ir gaismojums. Gaismas avots ir aiz viņas, pareiz? Tāpēc viņai vajadzētu būt tumšākai, savādāk nedaudz meiča ar fonu neiet kopā. Visādi citādi - cepuri nost. Lai gan skuķis ir nedaudz horizontāli izaicinošs (bet tā galu galā ir gaumes lieta), ir labs. Jā es atdzīšos man galīgi neiet ar enām un gaismām...Bet paldies, kā vienmēr... -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
peedeejais patieshaam labs ^^
-------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
domaaju ka lielaaks kontrasts nenaaktu par ljaunu... savaadaak eenas un gaismas taadas blaavas izskataas...
![]() -------------------- ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Sveiki visiem! Nu tā esmu ielikusi kaut ko jaunu, bet teikšu tā šis ir mans pirmais darbs uz datora....tas ir mans pirmais line art un krāsojums arī pimais.... ![]() Tātad novertejiet.... ![]() Kakls ir stipri par resnu! (manuprāt) bet otrs darbiņš ir pat ļoti labs! :3 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Kādu laiciņu nebiju skatījusies, bet ko varu pateikt par pēdējajiem diviem darbiem: Pirmajam kritikas manuprāt izteikts peitiekami, man vienīgi nepatīk ēna zem krūtīm, mazliet izceļas par daudz, taču tas personīgais viedoklis.
Otrais darbs - Joker girl. Manuprāt sanācis labi. Krāsojums glīts un arī fons skaists, lai arī nešķiet gluži piemērots izvēlētajam tēlam. Man vienīgi nepatīk plecu/krūšu daļa un tas kas ap kaklu (sarkanais, bārkšķainais). Pleci šķiet nedabīgi un sarkanais rada mazliet dīvainu efektu. Varbūt tam jākrīt savādāk, jāpievieno cits ēnojums? Savādāk plecu/krūšu daļa izskatās nedabīgi izstiepta (manā skatījumā). Lai vai kā - darbi labi. Tādā garā tik turpināt! -------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Paldies visiem....
![]() Nothinga ja es jau tur sakara ar rokām, pleciem...utt.... Man pašai personiski nepatīk rokas un pelcs ka tas ir sanācis....par enām nu varetu tā iedomāties ka gaisma nav tikai viņai aizmugura bet arī priekšā..... Bet šo darbu tik un tā nelabošu lai nu būtu kaut kas atmiņā.... -------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
Sorry par dubult postu.....
Te nu būs vel viens darbiņš.... Un lūdzu neko nasakiet par to labo roku es jau tā pat zinu ka tā salikt roku gandrīz nav iespejams pati meģināju tā izdarīt ar grutibām..... ![]() ![]() ![]() Ok ta pakritizējiet.... ![]() -------------------- |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
He heiii normaali darbi naak aaraa
![]() IIsteniibaa nav pat par ko kritizeet ![]() Vareetu jau piesieties ka nav tur baigi detalizeeti, bet taa jau konkreeti buutu piesieshanaas ![]() Man pilniigi ar sitaadu darbu pietieks ![]() Tikai kreisasis celis taads diivains ![]() un druscinj pie pamatnes jaapietushee labaa aus ![]() iisteniibaa konkreets concept arts ![]() This post has been edited by Mishelin: Aug 31 2007, 12:14 -------------------- ![]() |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Es pati personīgi reti savus darbus laboju - tad jau drīzāk uzzīmēt jaunu ^^
Par pēdējo: kājas šķiet mazliet par resnu salīdzinot ar pārējo augumu. Pie rokām, nepiesiešos, tās pati jau zini. Vēl nevar īsti saprast ēnojumu miesai. Tā itkā ir un reizē nav un arī vietās, kur var pamanīt, šķiet pilnīgi pretējs. Lai vai kā- darbs pats par sevi man patīk, interesants ^^ -------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
QUOTE Par pēdējo: kājas šķiet mazliet par resnu salīdzinot ar pārējo augumu. Pie rokām, nepiesiešos, tās pati jau zini. Vēl nevar īsti saprast ēnojumu miesai. Tā itkā ir un reizē nav un arī vietās, kur var pamanīt, šķiet pilnīgi pretējs. Lai vai kā- darbs pats par sevi man patīk, interesants ^^ Kāju resnums tāds bij arī domāts un jā par tām enām es tā viņas labi neizcēlu kā vajag.... Es bij domājusi ka gaisma būs no labās puses.... QUOTE un druscinj pie pamatnes jaapietushee labaa aus Jā vajadzeja gant piestutēt... ![]() Bet visumā šis bij ļoti ātrs dabs ar visu line artu tas man aizņēma 2.30 h.... -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
kaajas, liekas, par resnu... vai vismaz par iistu... ar ausiim ar k-kas nav taa kaa vajag... nu tajaas paarlociijumu vietaas...l bet kopumaa ok
![]() -------------------- ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]() ![]()
|
Ok sen nekas nav likts...
![]() Un te būs mani jaunie darbiņi.... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
QUOTE Ok sen nekas nav likts... Un te būs mani jaunie darbiņi.... kas tai pirmajai meitenei ar biksēm? |
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
![]() pirmajā darbā ļoti skaisti mati, tādi dzīvelīgi. nav kur piesieties otrajā ļoti mīlīgia sejiņa.. gan meitenei gan zaķim ^^ tikai kkas nav ar pēdām un man nepatīk tas asais stūris kas ir rokas locītavā pie elkoņa. arī ceļi drusku dīvaini. bet šā vai tā man tas darbiņš patīk ^^ pēdējā chikse ļoti simpātiska. skaisti mati un acis ![]() ![]() -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
tikko pamanīju ka tam pirmajam darbam sejā ir kautkāds jocīgs stūris. Man izskatās pēc otrā zoda.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |