![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
tas pēdējais man baigi patīk!!
![]() jo laikam tāds visvairāk anime-stilam līdzīgs. un pakaļa nav liela. >_> Man vienkārši skauž, cik labi tev padodas. ![]() Pirmajam man kāju pirksti galīgi nepatīk. un jā, tas stūris uz sejas tiešām ir redzams. -------------------- (sun)
|
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Varu ieteikt ka līnijas vajadzētu skaidrākas bet tā jau ir ok.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
baigi līdzīgs šitam...
![]() :3 -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nu gan Alexa laiž.
nu tad jau laikam sāksim ar pēdējiem trim zīmējumiem. pirmais. guļošā vai lidojošā skaistule. es saku, ka ir nozīmēts. skatoties, neskatoties - tam nav nozīmes. bet smuki izskatās bezgala. par propocijām runājot.. kreisās kājas apakšstilbs. muskulis tāds bumbulīgs izskatas. vēl viena lieta ir pēdas. manās acīs abas labās. bet par to var strīdēties. izkrāsots ļoti smuki, mati fascinējoši un ēnas labas. trūkst tik` fons. jebkurā gadījumā, fona krāsa ir veiksmīgi pieskaņota pārējām krāsām darbā. nākošais darbiņš. pirmais, ko es pamanīju bija aste. skaista. krāsojums izceļ tās formas un padara to dzīvāku. elkonis par augstu. tas pats ir ar labās kājas potīti. ļoti labi ir izdevušies mati, atspīdums tajos un ausis arī kawaii`gas. krāsojums visā darbā labs un kvalitatīvs. var redzēt, ka pie tā ir piedomāts. mīļš trusīts`~ ar fonu tas pats, kas pirmajā darbā. pēdējā darbā vienigais ko es vau pateikt ir, ka viena roka ir garāka par otru. kopumā darbi ir labi, bet tik tie blank page foni bojā visu kopskatu. ieteiktu to mainīt un nedaudz vairāk izstrādāt darbus. t.i. vairāk sīko detaļu prasās un tiri, piri. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Riktīgi līdzīgi.
|
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
QUOTE baigi līdzīgs šitam... Man iepatikās šis darbs tadejādi nolēmu uztaisīt kaver versiju tikai ar kaut ko tādu kas man būtu pie sirds. QUOTE nu gan Alexa laiž. nu tad jau laikam sāksim ar pēdējiem trim zīmējumiem. pirmais. guļošā vai lidojošā skaistule. es saku, ka ir nozīmēts. skatoties, neskatoties - tam nav nozīmes. bet smuki izskatās bezgala. par propocijām runājot.. kreisās kājas apakšstilbs. muskulis tāds bumbulīgs izskatas. vēl viena lieta ir pēdas. manās acīs abas labās. bet par to var strīdēties. izkrāsots ļoti smuki, mati fascinējoši un ēnas labas. trūkst tik` fons. jebkurā gadījumā, fona krāsa ir veiksmīgi pieskaņota pārējām krāsām darbā. nākošais darbiņš. pirmais, ko es pamanīju bija aste. skaista. krāsojums izceļ tās formas un padara to dzīvāku. elkonis par augstu. tas pats ir ar labās kājas potīti. ļoti labi ir izdevušies mati, atspīdums tajos un ausis arī kawaii`gas. krāsojums visā darbā labs un kvalitatīvs. var redzēt, ka pie tā ir piedomāts. mīļš trusīts`~ ar fonu tas pats, kas pirmajā darbā. pēdējā darbā vienigais ko es vau pateikt ir, ka viena roka ir garāka par otru. kopumā darbi ir labi, bet tik tie blank page foni bojā visu kopskatu. ieteiktu to mainīt un nedaudz vairāk izstrādāt darbus. t.i. vairāk sīko detaļu prasās un tiri, piri. Paldies par plaši izteikto kritiku... ![]() QUOTE Varu ieteikt ka līnijas vajadzētu skaidrākas bet tā jau ir ok. Nu vel tīrākas līnijas nes nespēšu uztaisīt... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
nikitaa |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 ![]() |
Darbiņi jau smuki... Tas ka nozīmēts jau itkā nav nekas slikts, bet pierakstīt to klāt pie zīmējuma gan varēji..
![]() Ja pārējie ir 100% tavi tad nu ir vairāk nekā ok... Piekrītu asukai par tiem foniem, bet tas tā... Tā tik turpini.. ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Paldies tev nikitaa...
![]() -------------------- |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Skatoties uz pēdējajiem trim darbiem man šķiet, ka tavi skili ir uzlabojušies, krietni. ^^ Man mazliet nepatika lapsainās meitenes ausis. Kaut kā nešķita ne īstās, ne neīstas. Mazliet pārāk jocīgas.
Pārējie divi no pēdējajiem, labi. Krāsas labas, pirmajai apģērbs(ja to tā var nosaukt) mazliet jocīgs un nekas, ka poza nopzīmēta, treniņam tas noder. Trešais arī labs. Neko tādu, kas kristu acīs, nemanīju, lai gan, ja pētītu sīkāk, droši vien atrastu. Lai vai kā, darbi ir kļuvuši kvalitatīvāki un labāki, manuprāt, kaut gan var gadīties, ka tajos kaut kas pietrūkst no vecajiem darbiem. Nu ko, turpini! -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Alexa De Šarlote |
![]()
|
Paldies jums abām....:*
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Yep. Ļoti labi. Es vispar normali krasot nevaru!
|
Alexa De Šarlote |
![]() ![]()
|
Ok, Ok te nu būs mans darbs DA mazliet vairāk par to....
![]() -------------------- |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Njaa peedeejais man patiik
![]() Vispaar sitaada veida darbi patiik ![]() -------------------- ![]() |
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
dikti smuki, ko tur daudz
![]() melni pleķīši ierullē ![]() -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:02 |