![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Zaxion |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 9-November 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Eh buutu man PS2... A man tikai tas nozjeelojamais dators
![]() Labpraat izspeeleetu FF-X un FF-X2, bet tagad tikai jaarubii FF-Online ![]() Peec manaam domaam labaakaa FF ir 8, forsch sizjets bija ![]() -------------------- Life alweys going straight...
So don't look back, just go straight... Go straight like Life doo it... |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Ta ir pirma rpg spele kuru es speleju. ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Man arii astotaa dalja dzili iespiedusies sirdi.
-------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es pirmo biju spēlējis FF7 un man tā visvairāk patika. FF7 bija vislabākā mūzika.
Bet nu grafika tur tāda ir kāda ir... ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
For PSone normala grafika, diemžel es FF7 neesmu spelejis
![]() Bet no visa ko es dzirdeju par FF7 man tur patik Sephirot`s ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Nov 18 2004, 11:47) ![]() un runaajot par FF7 tad vinja liekas interesantaakaa no FF kas pieejams uz kompja (taatad saliidzinot ar FF8).kvesti interesantaaki un taa grafika ar nav tik traka (kaa tad ![]() heh..pashlaik rambaaju FF2 un FF1..neslikta izklaide -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
hm..,-Kai-,kaads tilpums ir 3,4 un 5 versijai?
-------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() ![]() 4 un 5 ir uz sNes ![]() Manuprat šo visu var atrast kautkur šeit. ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Dzonis |
![]()
|
hm..nez kapeec man liekas ka shie FF3,4,5,6 ne ar ko neatshtjiras no FF2
![]() kaut kaa liekas ka tie virs FF2 ir vienkaarshi kautkadi uzlabojumi...eh..zjeel -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() ![]() ![]() vienkarši superigs ![]() Es tagad (ne šaja bridi) speleju FF9 gribu to atkal iziet no jauna, tapec man nav laika spelet FF 3,4,5,6. Izišu devito tad ķeršos pie parejam ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
FF 8 forever FF 9 ir paaraak beernishkjiigs(taapeec vinji taisiija "The spirits within")
FF7 neesmu rukaajis, bet visi saka, ka baigi labais FF10 ar neesmu ruklaajis, bet visi arii saka, ka baigi labais. A un es speeleeju Legeng of Dragon demo liekas, ka tev Kai ir... vari iedot? plz aa un kaa jau raxtiiju FF8 the best (un es esmu super munchin monstrs tai speelee) ![]() -------------------- Geeks rock!
|
X_Kamui |
![]()
|
QUOTE(Yushiro Sakaki @ Nov 23 2004, 11:03) FF 8 forever FF 9 ir paaraak beernishkjiigs(taapeec vinji taisiija "The spirits within") FF7 neesmu rukaajis, bet visi saka, ka baigi labais FF10 ar neesmu ruklaajis, bet visi arii saka, ka baigi labais. A un es speeleeju Legeng of Dragon demo liekas, ka tev Kai ir... vari iedot? plz aa un kaa jau raxtiiju FF8 the best (un es esmu super munchin monstrs tai speelee) ![]() Sorry, bet man draugs deva uz PSone jau sen tagat man tas nav ![]() (Es to gribu nopirkt, bet nekur nevaru atrast ![]() Patišam forsa spele, 4cd aizņem mdee..... 10ls maksa neoriginalais ![]() es nevareju iziet tur vienu vietu 3cd beigas (bija jau visi Draguni, Драгуны, Dragoon`s- izņemot pedejo infinity dragoon........... mde ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Dzonis |
![]()
|
nez.man kaut kaa FF7 labaak patika nekaa FF8.bija interesantaaks, lai gan baigi viegls..paaraa kaatri izgaaju
![]() tagad jatjeras klaat FF8.pirms gada apstajos pie 3diska beigaam, bet jaasaak no saakuma.savaadaa jautriibas buus par maz -------------------- |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Well, ja kaadas probleemas, vai vajag padomus munchinoshanaa , tad I'm the man
-------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9 August 2025 - 20:46 |