IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> GoldLeader must die!, And invites y'all to his own personal hell...
Shumins
post May 23 2007, 20:01
Post #16

Unregistered

QUOTE(Rika @ May 22 2007, 17:29) *

Mūsdienu valdība ir galīga dirsā! Kas tad viņiem-sēž,pļāpā,kafiju dzer,pērk meršus,bet valsts "labā" viņi grib pagarināt skolu (t.i. likt vasarā mācīties,neņemot vērā,ka mums jau tā ir 12 klases).Nerunājot jau par tām problēmām ar bērniem un māmiņu pabalstu...

IPB Image

Cerēju, ka šis cinisms izmirs līdz ar 40 gadīgo paaudzi, bet debīlismam laikam dziļākas saknes...
Nu tikai valsts dos izgliitiibu, naudu, darbu un dzīvokļus. Visi varēs nekā nedarīt un būsim bagāti. dry.gif

Vai tad pēc 17 neatkarības gadiem nav pienācis pēdējais laiks pamosties no tās saldās melu masas, kas liekas vēl daudzus tur sevī. Ja tu pats nekā nedarīsi - nekā nebūs laugh.gif

Politika ir bizness. Tāpat kā jebkurš cits. Ja tu esi sabiedrībā pazīstama seja, vari sameklēt sponsorus savai partijai - uz priekšu. Izveido valdību un saņem naudu no sponsoriem par saviem lēmumiem, vai "nepieciešamiem" likumiem, kas itkā ir izdevīgi tikai dažiem uzņēmumiem - ne tev, bet konkurentu. utt.
Un nekad nevaiga cerēt uz ko tādu, ka kāds ko izdarīs tev. Tu maksā nodokļus un stāvi klusu. Vai arī tavas īpašas neapmierinātības gadījumā padzenās fašistus, gejus un alus kodējus parkā. Tev atmetīs kādus labumus, ja būsi vajadzīgs vēlētājs un tavas idejas sakritīs ar vēl citu. Tad lai noturētu tevi - iespējams pieņems tev a kādu likumu. Citaadi tevi piespiedīs pie zemes ar likumu un atņems no taviem ienākumiem 50% nodokļos.

Un uz policistiem nav ko dusmoties. Tie tādi paši cilvēki, kā jebkurš cits. Un tā kā kožam un slinkojam mēs visi - tie dara tieši tāpat. Un ja no augšas grib, lai no parkiem izvāc alus kodējus - tad tā arī aši izdara. Prioritāte, jo alus kodēji ir redzami un traucējoši. Bet, ka aplaupa un nogalina tur kaut kaadu Pēteri, visiem tāpat PO. Shamie arī skatās ko sabiedrība vēlas. Un tevi ar beer parkā neviens negrib. Samierinies.

Tāku lai arī cik slikti te būtu. Nav ļaunuma bez labuma. Iespējams labi policistam samaksāt un atpirkties. Ja tev ir nauda vai kaut cik galva. Latvijā var labi nopelnīt, ja zināsi kā. Kukulis tam, pudelīte tur, pakalpojums te - ar vāju valdību un bardaku var dzīvot tīri labi. Tikai nevaiga tēlot pārāk kārtīgo un pareizo kā Repšuks - tad tā arī nomirsi tīrs un nabags. Oks Repšukam tomēr bija nauda, bet vienalga tādu izēda no politikas, jo tur pavisam cita kārtība, nekā dažs labs domā. Roka roku mazgā un dzīvojam kaut kā uz priekšu. Stulbai sabiedrībai kādu reklāmu un bibliotēku. Un tad jau var sadzīvot abi. Citu bizness ar tevi...

Un GoldLeader nav ko sapņot par valdību. Ja arī sāksi ko konkurēt ar 10% balsu. Sāks rādīt reklāmas. Fonā rokudzelži un txt - tu nebaidies no cietuma? Vai arī ko orģinālāku special tev. Visi sabīsies un atmetīs tevi un tavas idejas. Jo Latvijā dzīvo tik daudz nejēgu, kas nekā no politikas nesaprot, ka ar TV palīdzību var iestāstīt da jebko laugh.gif

TP reklāmas tā arī parādīja, cik dumi gan mēs esam...
TV un nezināšana rulzzz ph34r.gif

Tāka, ja nespēji pats tikt pie varas - sadzīvo. Centies ietaupīt vairāk nodokļos, lai tiktu tev pašam un izvairīties no mentiem. Vai vismaz māki atpirkties un dzīvo savu dzīvi tikai nost.
Go to the top of the page
+Quote Post
Rika
post May 24 2007, 16:31
Post #17

Danshaku

Group: Chuunin
From: I am un-locatable

tongue.gif Es esmu ar mieru,ja Shumins stāsies valdībā.

Protams,ka tas,ko Tu te saraxtīji ir patiesība,to zina visi,tikai negrib to rādīt.Labāk taču ir kādu apvainot,vajag uz kādu citu "bumbas" novelt.Tā ir skaidra bilde,ka mums pašiem kkas jādara lietas labā,bet ne viss taču atkarīgs no mums pašiem.Es taču nevaru kļūt par prezidenti tikai tāpēc,ka es to gribu un man ir pietiekamas zināšanas (tas ir tikai piemērs,neuztvert pilnīgi nopietni),ja mani šajā amatā neviens negribēs redzēt,t.i. tauta,premjeri,deputāti u.c.,tad es vnk par tādu nekļūšu.

*brīnās-kopš kuriem laikiem es tik ļoti aizraujos ar politiku*

+ kā saprast Tavu komentāru:"...bet debīlismam laikam dziļākas saknes..."?

--------------------
даже добро делал всем на зло
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Shumins
post May 24 2007, 16:51
Post #18

Unregistered

QUOTE(Rika @ May 24 2007, 15:31) *

+ kā saprast Tavu komentāru:"...bet debīlismam laikam dziļākas saknes..."?

Dusmu izvirdums sliktaa noskaņojumā... dry.gif
Liekās diezgan muļķīgi, ka tādas lietas, kas tāpat ir vispārzināmas, kāds cilā.
Dažreiz kaitina, ka pieaugušie cilvēki tādas dumjas lietas runā, ka valdība nekā nedara & stuff. Un kāpēc, lai arī ko darītu? Viņu biznesa plānos neiederas mamiņas ph34r.gif
Un tad mazi bērni no noklausās un runā tieši to pašu, kaitinoši, bet ir okey... cool.gif
Man nav edit tiesību...Bet gribēju dažus izteikumus koriģēt, gomen... Šad tad esu rupeklis blink.gif
+Quote Post
Rika
post May 24 2007, 17:15
Post #19

Danshaku

Group: Chuunin
From: I am un-locatable

QUOTE(Shumins @ May 24 2007, 16:51) *

Bet gribēju dažus izteikumus koriģēt, gomen... Šad tad esu rupeklis blink.gif

Nekas,kuram gan negadās...Bet tā jau arī(par tiem vecākiem un bērniem),tikai vienmēr jāapsver izņēmumi.Manas domas reti,kad saskan ar vecākiem.Es jau atklāti neko nesaku,bet dzirdot,ka vecāki sūdzas vai vēl kko,tad nu pie sevis nodomāju "vai tad tas viss tiešām nav acīmredzami?!"..Tas pats variants,kas bija saistībā ar bērnu nogalināšanu,bērns nogalina bērnu.Mamma vaimanā,kas tagad Krievijā darās,pirmā doma,kas man nāca prātā "tas notiek visur pasaulē,patstāvīgi kāds kādu nogalina,bet konkrētajā laikā visa uzmanība pievērsta tikai Krievijai,pat Japānā bērns nocirta mātei galvu!"...tagad atliek tikai pieminēt,ka neesmu gluži mazs bērns tongue.gif

oh no,es gan esmu briesmīga...vispirms politika,tagad kkas saistība ar šo...Jāiet zāles dzert un pagulēt,varbūt sadistiskās domas atgriezīsies tāpat kā vienaldzība pret visu pasaulē notiekošo...ar mani tiešām kkas pēdējā laikā nav kārtībā...politika...politika...vjah

--------------------
даже добро делал всем на зло
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 22:25