![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
aaaaaaaa veersis ir superiigs! Mana zodiaka ziime! Shitais kautkur jaanogalabaa...
![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
kur shitaa iemaaciijies ziimeet?
-------------------- |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
Ipashi nekur neesmu maacijusies, daru to kopsh iemaaciijos ziimuli tureet rokaa.
ziimeeju to kas patiik ![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
QUOTE(Puma @ Oct 22 2004, 15:22) Ipashi nekur neesmu maacijusies, daru to kopsh iemaaciijos ziimuli tureet rokaa. ziimeeju to kas patiik ![]() es arii taa gribu, tik nekaa man nesanaak. Laikam tur ir jaabuut talantam! ![]() -------------------- |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Oct 23 2004, 10:06) QUOTE(Puma @ Oct 22 2004, 15:22) Ipashi nekur neesmu maacijusies, daru to kopsh iemaaciijos ziimuli tureet rokaa. ziimeeju to kas patiik ![]() es arii taa gribu, tik nekaa man nesanaak. Laikam tur ir jaabuut talantam! ![]() Nezinu kaa tur ar taam talantu buushanaam sastaav. ![]() Es uzskatu ka visu nosaka treninjsh - isaak sakot, tas laiks ko tu velti ziimeeshanai. Arii rokai ir sava atminja kura laiku palaikam jaatrenee ![]() Taads nu luuk ir mans viedoklis, gan tev viss izdosies - galvenais nepadodies. -------------------- |
Puma |
![]()
|
Taisniiba ka te taads ziimeejums liidziigs jau iraa, bet man tik ljoti iepatikaas debesis ka nenocietos (mans pirmais darbs adobee)
![]() ![]() -------------------- |
Puma |
![]()
|
Shii ir dalja no kaada liela darba kursh veel diemzheel nav pabeigts, bet cerams tuvaakajaa naakotnee buus redzams viss
Puma |
![]()
|
Ar shito ziimeejumu es gribeeju piedaliities konkursaa, bet diemzheel neuzspeeju izkraasot. Bet kaa saka labaak veelu nekaa nekad
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oi dies smuki... *_*
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() Tiešām, pat nav kur piesieties.. -------------------- ![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
tas zirdzinsh
![]() ![]() tam veerseenam ar naf ne vainas ![]() -------------------- ![]() |
Puma |
![]()
|
Mans peedeejais veikums - Harpija
![]() -------------------- |
Puma |
![]()
|
Nedaudz paniekojos ar vektoru grafiku
![]() ![]() ![]() -------------------- |
DarkRockslizer |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 ![]() |
-------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
Puma |
![]()
|
kachiitis
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:26 |