![]() |
![]() ![]() |
![]() |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu es tagad te mēģinu vienam uztaisīt line artu un tad arī izkrāsošu!
![]() ![]() Starp citu variem ieteikt pormajam zīmējumam krāsa, tip kādā maiku, bikses, matus... ![]() Tik normāli, ne rozā + zils + zaļš! ![]() This post has been edited by enigmo: May 28 2007, 20:19 |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
dzeltens, baby pink, un gaiši zils?? kāda vaina šādam salikumam??.....Hahahahha!!
mati - tumši violeti, augša - oranžs ar zaļu un tumši ziliem akcentiem, apakša - tumši sarkana. apavi - melni. ir ok? -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
dzeltens, baby pink, un gaiši zils?? kāda vaina šādam salikumam??.....Hahahahha!! mati - tumši violeti, augša - oranžs ar zaļu un tumši ziliem akcentiem, apakša - tumši sarkana. apavi - melni. ir ok? Nē, pārāk krāsains... un es viņu tagad zīmējot izdomāju, ka jābūt dust (smilšu) tipa drēbēm... ![]() Bet tik un tā variet ieteikt... mosh pārdomāšu... ![]() Starp citu atradu savu veco karikatūru... ![]() ![]() ![]() Super Commando vs. Aliens feat. Sock King and his royal Sorceress [TV 5 Monk mix]! ![]() Ā un mūūū... ![]() This post has been edited by enigmo: May 29 2007, 16:01 |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
dzeltens, baby pink, un gaiši zils?? kāda vaina šādam salikumam??.....Hahahahha!! mati - tumši violeti, augša - oranžs ar zaļu un tumši ziliem akcentiem, apakša - tumši sarkana. apavi - melni. ir ok? Nē, pārāk krāsains... un es viņu tagad zīmējot izdomāju, ka jābūt dust (smilšu) tipa drēbēm... ![]() Bet tik un tā variet ieteikt... mosh pārdomāšu... ![]() Starp citu atradu savu veco karikatūru... ![]() ![]() ![]() Super Commando vs. Aliens feat. Sock King and his royal Sorceress [TV 5 Monk mix]! ![]() Ā un mūūū... ![]() ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
mjaa kaut ko tam liidziigu es ziimeeju 3 klasee
![]() ak atminjas... P.S. 3ajaa klasee es ziimeeju shtruntiigi... -------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Oh kas par braucienu....
tu nu gant labi māki izteikties..... ![]() -------------------- |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Ka paskatās ko tu enigmo esi šeit sastrādājis rodas jautājums kad šitais karastāvoklis forumā vienreiz beigsies
![]() This post has been edited by aeonseraph: May 30 2007, 13:37 |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tev vajadzēs ko vairāk,lai dabūtu respect.
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Domājams ko un kapēc maz līdzēs, jo jau esi parūpejies par ko citu.
-------------------- |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
trey |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 23-May 07 From: Latvia | Riga ![]() |
Ka paskatās ko tu enigmo esi šeit sastrādājis rodas jautājums kad šitais karastāvoklis forumā vienreiz beigsies ![]() It's like FF...neverending story ![]() Tev vajadzēs ko vairāk,lai dabūtu respect. ![]() Ko vairāk...hmm...nu cik man zināms enigmo nav no zilajiem...takšto te nevajaga piedāvāt ko tādu...un es jau saprotu, ka tagad ''tie tur'' bija staigājuši pa centru...mjā.... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tev vajadzēs labākus zīmējumus.Un ar labākiem zīmējumiem augs augstākas prasības.
P.S.Vajag vairāk karikatūru!!Labākā kvalitātē!! ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
zīmējumā man patīk gotiņa, un tas dark magic burvis pie tā katla. pārējais so, so..
un kā vienmēr mani fascinē trey.. ![]() atvainojiet, ka tik tieši, bet man liekas, ka trey ir novirzes. bet vienā lietā es viņam piekrītu - nevajag spamot. (un trey - tev ar derētu ievērot, ko tu pats raksti) un vēl nedaudz par zīmējumu - krāsojums normāls, ēnojums s*cks, pārāk svītrains, kontūras, un līnijas, kaut cik normālas. patiesībā zīmējumam nav nekādas domas, un tas ir totāls sviests. bet vismaz parādās kaut kas uz baltām lapām. ![]() P.S. un atkal enigmo nevar panest kritiku.. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:56 |