![]() |
![]() ![]() |
![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Nu vot enigmo, ja pacenšās tad var kko sakarīgu uzmeistarot ar vai ne?
![]() ![]() Piekrītu visiem, turpini tādā garā! ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
now that is more like it! tagad ir izstrāde. ei tu nost, ir arī sīkās detaļas. *salutē*
nu tu tiešām esi pacenties, man tikai ļoti ģribās zināt, cik ilgi tu zīmēji šo darbu? dabs tiešām labs (nu ja salīdzina ar iepriekšējiem). bet es tev vēl ilgi kritīšu uz nerviem ar to ēnojumu. jā viņš ir bet par maz. itkā proporcionāli ir, krāsu sajaukums ar labs. tikai krāsu salikums gan man nepatīk.. tumši brūns ar tumši zilu neiet kopā. iesaku to tumši zilo nomainīt uz gaiši brūnu, vai pēlēku (gaišu vai tumšu) un paskaties, kas iznāks un ieposto. es būšu neorģināla, atkārtošos un teikšu, ka progress ir stipri manāms. gaidu nākošos darbus. (un nemaz nemēģini noslinkot! XD) -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
To Alexa De Šarlote:
Prieks, ka tev prieks! ![]() To aeonseraph: Es turpināšu, vot vienīgi tagad vasara... pc... ya know what it means... slinkošanu! ![]() To Asuka: Nu šamējai ir mans pirmais CG zīmējums... un kopā man uz viņu aizgāja kāds mēnesis, ja saliek visus laikus kopā (es vnk pa retam pazīmēju...), un viņam ir bijušas daudzas jo daudzas versijas, kamēr atradu īsto stilu... ![]() A par to ēnojumu, kur tev liekas ka viņu vēl vajaga, es saprotu kad mazās vietās vēl varētu, bet tās te gandrīz nevarēs redzēt! Un tu kuras ēnas, gaišās, vai tumšās? ![]() Par to krāsu... tas īstenībā ir violets tonis! Un pelēks vai gaiši brūns man liekas, kad sliktāk izskatīsies... ![]() Default krāsa: ![]() To All: Nu mosh drīzumā sākšu zīmēt nākošo golēmu! ![]() ![]() This post has been edited by enigmo: Jun 6 2007, 10:31 |
trey |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 23-May 07 From: Latvia | Riga ![]() |
Nu, man ar patik sitas te stils!
![]() -------------------- ![]() |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Eu tauta, man vajaga padomu?
![]() ![]() ![]() This post has been edited by enigmo: Jun 7 2007, 10:06 |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Eu tauta, man vajaga padomu? ![]() ![]() ![]() p.s. Pie mana newest artworka ir pielikt bannerīts ar viņ name! ![]() Nu es domāju ka vari likt visu te. Lai gan labāk jau protams būtu likt jaunākos darbus, kas šajā gadījumā ir CG. Vari arī darīt kā es... paņem blakus CG versijai noliec skici lai var salīdzīnāt no kā par ko tapa ![]() Un par jauna topika izveidi... šeit cik zinu ir tāda sistēma ka katram Useram ir tikai 1 topiks... Nu vismaz Art sadaļā. This post has been edited by aeonseraph: Jun 7 2007, 09:52 |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Clear copy, i'm moven!
![]() |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
QUOTE Un par jauna topika izveidi... šeit cik zinu ir tāda sistēma ka katram Useram ir tikai 1 topiks... Nu vismaz Art sadaļā. nav jau taa ka katram buutu tikaj viens. dazhiem jau ir vairaaki topiki saradushies art sadaļā . BET, es tabalstu, lai tu liec jaunos darbus.[un paliec tur kur tu esi] kautvai tikai tapec, ka pedejie darbi ir loti labi iznaakushi! [kar4 malacis ![]() This post has been edited by Catgirl: Jun 7 2007, 10:10 -------------------- ![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu mania rā varēs dabūt tikai admini!
![]() Nu karo4 es savus darbus krāmēju te pat un nelikšu vecās skices! ![]() ![]() This post has been edited by enigmo: Jun 8 2007, 14:26 |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu šeit ir mans neliels experiments ar backgroundu...
![]() Nu cik briesmīgi? ![]() ![]() This post has been edited by enigmo: Jun 10 2007, 14:19 |
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
mans domāt, ka baigi labi
![]() This post has been edited by Alta Melissa: Jun 9 2007, 21:54 -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
citādi būtu Ok, bet mans gaidīt saprātīgu ēnojumu, ko Tu te soli... Jā zinu, man pašai tā nebūt nav stiprākā puse, lai nesāktu rupji lamāties par manām spējām šajā jomā...
![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lai gan kvalitāte ir laba... Kaut kas izskatās sasodīti nedabīgs. Varbūt tas ir tāpēc, ka biezas līnijas ir sagāztas kopā ar tekstūrām. Bet tā jau atkal ir gaumes lieta.
|
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
To Alta Melissa:
Moi Domāt ka pa vidum... ![]() To Tenma: A kas tev ēnojumam nepatīk? ![]() To Kikyou: Nu man pašam šamējais darbs tā nevisai, jo kkas nav kā vajaga... ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
To Tenma: A kas tev ēnojumam nepatīk? ![]() tas monstrs izskatās bik plakans, tas arī viss. liekas, ka visas virsmas pavērsatas pret skatītāju... kaut gan... tur pie vainas tomēr nav vis ēnojums, bet tekstūra, kura neliecas līdzi formai... ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:06 |