![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Nav nekā, kas mani izbrīna, bet es atnācu! c(X
Izskatās jau itkā labi, bet tas b-grounds nav tā kā vaig... Vai nu viss ir pārāk brūni, vai kā, bet liekas, ka viss tā kā tā nezinu... Tā kā mult-chars un dzīvīgais fons... Bet turpini tādā garā, jo labāk jau tomēr ir, nekā pirmie darbi.... Apklustu līdz labākiem laikiem... v__v This post has been edited by Roserette: Jun 10 2007, 23:00 -------------------- (sun)
|
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Apnika man pi.....
![]() ![]() This post has been edited by enigmo: Jun 11 2007, 21:23 |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Ja godiigi sitas bija lieki
![]() -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Ja godiigi sitas bija lieki ![]() vinjsh jau tik ziimeejas un domaa ka ir stiliigs... -------------------- ![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
nu tā gan nevajadzēja...
mēs jau tikām iesakām, šajā forumā cilvēki mācās... Zaudēt arī jāmāk ar godu, ^^ p.s. - vai canceled gadījumā nerakstās ar diviem L? This post has been edited by Roserette: Jun 11 2007, 23:20 -------------------- (sun)
|
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
To Mishelin:
Nu man vnk gribējas uztaisīt tādu... ![]() To Cilveeks: A kam tu to teici? ![]() To Roserette: Man apnika... es labāk kkad iemācīšos liesmas un tad pašu characteru pabeigšu, bet fonu netaisīšu... Kāda tev vēl zaudēšana? ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Neapstājies!!90% un liec virsū abort?Uzzīmē zem monstra kājām pamatni un nedaudz pielāgo backroundu.Ja tu tk tālu tiki,vari vēlāk pabeigt nevis neko nedarīt.
Pats chars jau izskatās pabeigts. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Mimi |
![]()
|
To Mishelin: Nu man vnk gribējas uztaisīt tādu... ![]() To Cilveeks: A kam tu to teici? ![]() To Roserette: Man apnika... es labāk kkad iemācīšos liesmas un tad pašu characteru pabeigšu, bet fonu netaisīšu... Kāda tev vēl zaudēšana? ![]() Nu, man prieks, ka neapstājies... Vienkārši es domāju, ka tu vispār aizsviedīsi šo darbu trīs mājas tālāk, jo kāds tev kaut ko pateica par backgroundu. Tā bija domāta zaudēšana... ))) Labi, gaidu tavas liesmas, keep fighting, ok? ![]() -------------------- (sun)
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Roserette, neesi tāda nagla. ¦D
Liesmas, huh. Kādu programmu tu izmanto priekš krāsošanas? |
Mimi |
![]()
|
Kādā ziņā nagla, Kikyou? xD
-------------------- (sun)
|
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Darbs man patīk. Bet nepabeigtība - nē. Sūti labāk visus 3'mājas'tālāk un pabeidz to drawingu xD.
|
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
To Kikyou:
Adobe Photoshop CS2 to Tjen: Nu kkad jau pabeigšu, bet man vajaga iemācīties zīmēt liesmas... Apmērām tādas : ![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Tad uzīmē kādu zīmējumu, kur figurē daudz liesmu
![]() Tad vel kādus 10 tādu zīmējumu [bet ja godīgi atkarīgs no cilvēka cik treniņ-zīmējumi ir vajadzīgi] un tu varēsi uzīmēt tādas liesmas kuras tu gribi. Vismaz man tā šķiet XD. |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Atradu dažus vecos MGS fan artus...
![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Es joprojām fanoju par CN,man arī agrāk bija fanarti..Viskautkur...
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:00 |