IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Created by trey member of team - area 51
Cowkiller
post May 26 2007, 14:22
Post #16

Koushaku

Group: Chuunin
From: Earth...

mosh nevienam nepishh tur kaut kaada anime un to nemaz nav veerts piemineet! dry.gif
bez tam ko tu domaaji sakot otakieši? tu neaizraujies ar izteicieniem...

--------------------
IPB Image
PREDATOR
http://www.youtube.com/watch?v=JayynOsTHsc yep thats f...ing me! :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kazuki
post May 26 2007, 14:50
Post #17

Hakushaku

da labi trey, ne tu pirmais, ne peedeejais, kuram shajaa forumaa piesien plagjiaatismu. kashkjeeshanos ar citiem juuzeriem te bezmaz vai var skaitiit par iesveetiibaam taaka nevajag par to baigi stresot. Buy guns.
btw. 5. ziimeejums ownz. cool.gif
+Quote Post
exile
post May 26 2007, 16:42
Post #18

Danshaku

From: back to back - Rīga

QUOTE(enigmo @ May 26 2007, 13:10) *

Jā... kārtējo reizi var redzēt kādi jūs (otakieši) esiet, jūs piesienaties kkādam tur eņģelim, kurš ir 100% pašizdomāts, bet to ka te ir zīmējums no ļoti populāra anime - Hack. - (kuru jums vajadzētu zināt) to neviens neievēro! ph34r.gif biggrin.gif

Nu vispaar es neteicu ka es redzeeju tieshi taadu engeliiti kautkur, bet gan kautko liidziigu. Un par tiem 100% pashizdomaatiem to gan shaubos, jo tas ir relatiivi - manaa skatiijumaa kad tu pirms tam biji redzeejis kaadu raudosha engeliisha bildi ( a netaa to ir diezgan daudz un ar liidziigaam pozaam arii, ja kas...) un tad iedomaajies uzziimeet taadu, pat ja neapzinaati - tas vairs nav 100% tevis izdomaats. A tam "fanartam" vispaar nepieveersu uzmaniibu, jo nav ko skatiities.
Buutu labaak priecaajies ka juusu galerijas ir tik populaaras...

--------------------
No name superhero
+Quote Post
trey
post May 26 2007, 17:49
Post #19

Heimin
*

From: Latvia | Riga

[quote name='exile' post='107517' date='May 26 2007, 16:42']
[quote name='enigmo' post='107494' date='May 26 2007, 13:10']
Jā... kārtējo reizi var redzēt kādi jūs (otakieši) esiet, jūs piesienaties kkādam tur eņģelim, kurš ir 100% pašizdomāts, bet to ka te ir zīmējums no ļoti populāra anime - Hack. - (kuru jums vajadzētu zināt) to neviens neievēro! ph34r.gif biggrin.gif
[/quote]
Nu vispaar es neteicu ka es redzeeju tieshi taadu engeliiti kautkur, bet gan kautko liidziigu. Un par tiem 100% pashizdomaatiem to gan shaubos, jo tas ir relatiivi - manaa skatiijumaa kad tu pirms tam biji redzeejis kaadu raudosha engeliisha bildi ( a netaa to ir diezgan daudz un ar liidziigaam pozaam arii, ja kas...) un tad iedomaajies uzziimeet taadu, pat ja neapzinaati - tas vairs nav 100% tevis izdomaats. A tam "fanartam" vispaar nepieveersu uzmaniibu, jo nav ko skatiities.
[/quote]

Nu, pirmkārt, tev EXILE jāēd biezpiens, lai atcerētos, ko tu teici, ka kkur jau tādu redzēji...!!;) Un tas enģelis ir veltīts vienai manai paziņai, izdomāts ir paša spēkiem! Nu es jau nezinu, maybe tu sēdi naktīm netā, lai iedvesmotos... blink.gif

[/quote]

Nu ja, kā tev nepaveicies... wacko.gif

[quote name='Kazuki' post='107503' date='May 26 2007, 14:50']
da labi trey, ne tu pirmais, ne peedeejais, kuram shajaa forumaa piesien plagjiaatismu. kashkjeeshanos ar citiem juuzeriem te bezmaz vai var skaitiit par iesveetiibaam taaka nevajag par to baigi stresot. Buy guns.
btw. 5. ziimeejums ownz. cool.gif
[/quote]

Nu, ja...draudzīgs kolektīvs....... dry.gif

This post has been edited by trey: Jun 1 2007, 13:53

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Mimi
post May 26 2007, 19:33
Post #20

Shishaku

nu... khem, tik ļoti nepatīk, var jau arī nepiedalīties šā foruma dzīvē... xD... tas tā, papildinājums happy.gif

trey, tavi zīmējumi patīk, it īpaši tas anime puisītis un enģelis, pirmajos divos nepatīk, ka nav lūpu, vai kkā ta, grūti paskaidrot wink.gif

This post has been edited by Roserette: May 26 2007, 19:35

--------------------
(sun)
+Quote Post
Tomoko
post May 26 2007, 19:38
Post #21

Shishaku

QUOTE(Roserette @ May 26 2007, 19:33) *

trey, tavi zīmējumi patīk, it īpaši tas anime puisītis un enģelis, pirmajos divos nepatīk, ka nav lūpu, vai kkā ta, grūti paskaidrot wink.gif

Ū, Roserett, labāk neraksti to, ka tev pirmajos divos kaut kas nepatīk, jo tad uz tavu topicu atnāks ļaunais treys un tevi nobič*s par to XDD
+Quote Post
enigmo
post May 26 2007, 19:54
Post #22

Unregistered

Kas tad tev Tomoko, nepatīk kad pasaka godīgi domas par tevi un taviem darbiem? biggrin.gif
+Quote Post
exile
post May 26 2007, 20:00
Post #23

Danshaku

From: back to back - Rīga

QUOTE(trey @ May 26 2007, 17:49) *

Nu, pirmkārt, tev EXILA jāēd biezpiens, lai atcerētos, ko tu teici, ka kkur jau tādu redzēji...!!;) Un tas enģelis ir veltīts vienai manai paziņai, izdomāts ir paša spēkiem! Nu es jau nezinu, maybe tu sēdi naktīm netā, lai iedvesmotos... blink.gif

Nezinu un negribu zinaat ar ko tevi maajaas baro, bet manu nicku tu vienalga neproti rakstiit!
Kaa arii es nekur neseezhu, lai iedvesmoties... gribeeju pateikt, ka biezhi vien vienkaarshi cilveeks veerojot citu darbus, neapzinaati paarnjem sev kautko no redzeetaa stila un tas ir neizbeegami. Un man patieshaam likaas ka es redzeeju liidziigu darbu kautkur.
QUOTE(exile @ May 24 2007, 14:31) *

iisteniibaa es baigi liidziigu engeliiti kautkur jau redzeeju, shkiet ka uz diska vaacinja.

Labi baigi liidziigu darbu neredzeeju, liidziigus gan - es tagad apmierinaats?

--------------------
No name superhero
+Quote Post
Mimi
post May 26 2007, 22:44
Post #24

Shishaku

QUOTE(enigmo @ May 26 2007, 19:54) *

Kas tad tev Tomoko, nepatīk kad pasaka godīgi domas par tevi un taviem darbiem? biggrin.gif

Kurš gan to būtu teicis?... dry.gif

--------------------
(sun)
+Quote Post
xikes
post May 27 2007, 09:52
Post #25

Koushaku

Moš, tā vietā lai strīdētos un cīnītos ar vējdzinavām, ieliec vēl kādu darbu. Jo no šiem jau diži neko nevar saprast par tavām patiesajām spējām.
Man vislabāk rozes patika. Pārējie nepaķēra. Kļudas? Negribu norādīt uz tādām. Nekad nav paticis to darit. Gaidu kādu citu darbu.

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
aeonseraph
post May 30 2007, 13:40
Post #26

Shishaku

Njā un Trey topikā arī karastāvoklis moš abiem ar enigmo būtu takā laiks pasludināt mieru ar pārējiem foruma biedriem? smile.gif
Ītenībā mēs jau te visi vienā barā tusējam, nesaprotu kāda jēga viens otram spieģus riteņos bāzt? drīzāk būtu plīdzējuši viens otram attīstīt to zīmētprasmi nevis nolikt smile.gif bet tas tā mans personīgais viedoklis, nevienam neuzspiežu

This post has been edited by aeonseraph: May 30 2007, 13:41
+Quote Post
trey
post Jun 1 2007, 14:02
Post #27

Heimin
*

From: Latvia | Riga

nu... khem, tik ļoti nepatīk, var jau arī nepiedalīties šā foruma dzīvē... xD... tas tā, papildinājums happy.gif

Nu, tas ir tāds stils...gaumes lieta...

QUOTE(Tomoko @ May 26 2007, 19:38) *

Ū, Roserett, labāk neraksti to, ka tev pirmajos divos kaut kas nepatīk, jo tad uz tavu topicu atnāks ļaunais treys un tevi nobič*s par to XDD

Ka tik ne arī.... mad.gif ...no*irst un kritizēt ir divas lietas..... blink.gif ...

QUOTE(xikes @ May 27 2007, 09:52) *

Moš, tā vietā lai strīdētos un cīnītos ar vējdzinavām, ieliec vēl kādu darbu. Jo no šiem jau diži neko nevar saprast par tavām patiesajām spējām.
Man vislabāk rozes patika. Pārējie nepaķēra. Kļudas? Negribu norādīt uz tādām. Nekad nav paticis to darit. Gaidu kādu citu darbu.

Jap taisos jau likt....jaunākos darbus.... closedeyes.gif

QUOTE(aeonseraph @ May 30 2007, 13:40) *

Njā un Trey topikā arī karastāvoklis moš abiem ar enigmo būtu takā laiks pasludināt mieru ar pārējiem foruma biedriem? smile.gif
Ītenībā mēs jau te visi vienā barā tusējam, nesaprotu kāda jēga viens otram spieģus riteņos bāzt? drīzāk būtu plīdzējuši viens otram attīstīt to zīmētprasmi nevis nolikt smile.gif bet tas tā mans personīgais viedoklis, nevienam neuzspiežu

Aeonseraph....ne jau es te gruzos....relax dude..... blink.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 18:58