![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Ir tikai viens veids, kā to pārbaudīt - eju meklēt DVD, kurā iesvilināju Soukyuu no Fafner.
Update: lai arī tas attēls ļoti atgādina Fafner, tomēr tieši tādu ainu neatradu, tāpēc visticamāk tas patiešām nav Fafner. This post has been edited by Niks: May 28 2007, 17:23 |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Soukyuu no Fafner
![]() Fafneram ir ļoti līdzīgs (tāds pats) čaru dizains kā Gundam Seediem, bet Fafnerā nevienam nav sarkanās acis. Tas ir Shin Asuka no Gundam Seed Destiny. ![]() This post has been edited by Hikaru: May 28 2007, 18:51 |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Tātad neesi redzējis Fafner (vai vismaz neatceries, kas ir aptuveni tas pats) - arī Fafner ir sarkanas acis (asimilācijas sindroma viens no pirmajiem simptomiem). Starp citu, vismaz man Fafner ļoti patika, lai gan es īpaši mecha neskatos, tā kā nezinu, cik labs šams ir, salīdzinot ar citām mechām.
This post has been edited by Niks: May 28 2007, 20:48 |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Atļaušos uzrakstīt tās, kuras pati paguvu atpazīt, lai gan daudzas ir pieminetas un daudzas es patiesi nezināju. Lūk, ko atpazinu:
School rumble, Rahxephon, Get Backers, Spirited away, Portrait De Petit Cosette, Gundam Seed Destiny, Gunslinger girls, Inuyasa, Eureka 7, Kiddy Grade, Ful metal panic, Rurouni kenshin My hime, Azumanga Daioh, Koi kaze (laikam), Beck, Saikano, Shuffle, Furi kuri, Full metal alchemist, Naruto, Elfen lied, Ten jou ten ge, Oh my godess, Wolf's rain, Scrapped princess, Air, Bleach, Neon genesis evangelion. Tās bija visas, kuras atpazinu un saskatīju. *Ar nožēlu nopūšās*- kaut es tā pārzinātu kultūras vēsturi. ![]() This post has been edited by Kaede: Jun 4 2007, 22:52 -------------------- |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
tākš...es atpazinu:
Mai hime Shuffle School Rumble Ah! My Goddess Wolf's rain Naruto Inuyasha Gundam Seed (nezinu kurš, vnk to džeku ieraudzīju XD) Gunslinger girl Love hina Full Metal Alchemist Full metal panic Saikano Elfen lied Air Bleach Eureka 7 Evangelion Kiddy Grade Peace maker Kurogane Spirited away Tsukihime Cossetes portrait (nu, neatceros pilno nosaukumu) Ichigo 100% Laikam arī viss, cik es atceros. ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:21 |