![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Vaaa tas gan bija ANIME. Ta parodija beigas
![]() ![]() Cik labi ka man ir pilns ROLW soundtrack . Es jau sen nesmu tik jauku anime redzejis. Bet tagad es domaju kautko tani gara paturpinat, MORROWIND sak man loti patikt. ![]() Attached image(s) ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
*Rune sit galvu pret klaviatuuru* AAAA!! Aizmirsu noskatiities....
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Fuck vakar gaja vins ap 2 nakti jap ? FUCK aizmirsu blaviens
![]() ![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Neskatiijos un pat taadas domas nebija, jo pagaajusjo piekdien vinju sagaidiiju, noskatiijos divas seerijas un izleemu, ka taa nav anime kuras deelj veerts pakljaut sevi spiidzinaasjanai.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
No sakuma ir diezgan garlaicigi bet ap vidu saka palikt loti interesanti. (es nedaudz paguleju tagad... ko es redzeju sapni....)
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
televīzijas kanālu meklēju neatradu neredzēju
![]() -------------------- ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
Nu ta soreiz augustā. http://www.vox.de/27465_28031.php?artikel=51826
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Es pieņemu kašitam labak jaunu topiku taisīt, bet tā kā rāda atkal to pašu.. njā.. tad laikam tomēr nav vērts. .
-------------------- ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
Vispar tā bus 1. dala. tas ko radija pirms tam, bija turpinajums.
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
varbuut esu paaraak izveeliigs, vai ar savaadaaku gaumi .. bet ROLW likaas diezgan average. Vismaz gabali kaa Scrapped Princess, Star Ocean EX, .Hack vai Juuni Kokki aizkjeera daudz vairaak.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:30 |