![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
pum...
vispaar jau buutu gjeniaali ja kaut kur uzpeldeetu visas chetras mangas... |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 12 2004, 22:46) Man ir taads raksturs. Ja iespiiteejos uz kaut ko, tad ilgi naaksies mani no taa nost dabuut. Ja es saaku tasiit GTO kolekciju, tad es vinju arii gribu pabeigt. Un tas ir ljoti nomaacoshi, jo biju noleemis vairaak neko par GTO nemekleet, bet shodien visu dienu pavadiiju, buroties pa IRC kanaaliem un mekleejot cilveekus, kuriem vareetu buut GTO-related mangas. Rezultaats ir kaarteejaa izcuukotaa diena. Ja man bariiba pluustu pa reni mutee un guleet nebuutu jaaiet un vispaar ne par ko nebuutu jaadomaa, buutu labi, bet es neesmu eedis 10 stundas, jo nespeeju atrauties no datora (kas nemaz nav daudz), man riit agri jaaceljas (kas ir normaala paraadiiba), pagaashnakt maz guleeju (kas ir normaala paraadiiba), un daudz biju noleemis shonedeelj maaciities (ko protams neizdariiju), un viss tas kopaa kaut kaa liek man domaat, ka tas nav uz labu. Esmu atkal noleemis vairs GTO-related stuff nemekleet, un shoreiz pa iistam. ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 13 2004, 01:32) QUOTE(ShinChan @ Nov 12 2004, 22:46) Man ir taads raksturs. Ja iespiiteejos uz kaut ko, tad ilgi naaksies mani no taa nost dabuut. Ja es saaku tasiit GTO kolekciju, tad es vinju arii gribu pabeigt. Un tas ir ljoti nomaacoshi, jo biju noleemis vairaak neko par GTO nemekleet, bet shodien visu dienu pavadiiju, buroties pa IRC kanaaliem un mekleejot cilveekus, kuriem vareetu buut GTO-related mangas. Rezultaats ir kaarteejaa izcuukotaa diena. Ja man bariiba pluustu pa reni mutee un guleet nebuutu jaaiet un vispaar ne par ko nebuutu jaadomaa, buutu labi, bet es neesmu eedis 10 stundas, jo nespeeju atrauties no datora (kas nemaz nav daudz), man riit agri jaaceljas (kas ir normaala paraadiiba), pagaashnakt maz guleeju (kas ir normaala paraadiiba), un daudz biju noleemis shonedeelj maaciities (ko protams neizdariiju), un viss tas kopaa kaut kaa liek man domaat, ka tas nav uz labu. Esmu atkal noleemis vairs GTO-related stuff nemekleet, un shoreiz pa iistam. ![]() yare yare... |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
Laikam, ka pieleju eļļu ugunij... Franciski neder? (Zinu cilvēku tepat Latvijā, kam ir tādi pašvaki visu 25 sējumu skani - lasījis neesmu, jo neesmu pamanījies franču valodu apgūt)
Par 'četrām' mangām runājot, gribētu, lai Shinobi pamato savu apgalvojumu ar vismaz kaut kādu informāciju, jo nekādi neizdodas saskaitīt vairāk kā trīs nosaukumu. -------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
hem runaajot par ceturto mangu es patiesiibaa neesmu taa isti dzirdeejis nosaukumu, bet ljaudis runaa un dazhos IRC kanaalos citi ir paarliecinaati ka ir visas 4 mangas(Onizukas piedziivojumi peec GTO)... ceturto it kaa taisoties laist vai arii pusee apraavushi.. katraa zinjaa baumas IR un es domaaju ja jau baumo taatad ne jau pa velti.. par cik uztureeties japaanju forumos es veel nevaru deelj sava skilla tad konkreetaaku infu es nevaru izspiest.. jo es shad tad esmu meegjinaajus japaaniskaa forumaa uzprasiit ko angliski un neko praatiigu neemsu dabuujis pretim jo praxe raada ka daudzi japaanji anglju valodu "saprot" slikti. Vinjiem tie teikumi ir taadi ka uff vajag biku piedomaat ko tad jamais ir teicis tapee es labaak pacelshu savu skill japaanju valodaa pirms iet trobeli celt
![]() -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
bljaaviens!!!
tikko beidzu lasiit 1 - 150 un nnnnnevarrru... sssagaidiit kad buus cittass... YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
var ludzu kads iedot Linkus kur var nokacat GTO mangas..Kaut vismaz 1 vol...?
|
Tador |
![]()
|
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Tador paldies
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vai cilveeks var buut veel laimiigaaks kaa tad, ja atrod cilveeku, kuram mircaa ir GTO raw volumes 21-25, bet secina, ka nevar piekonekteeties pats, ne arii kaads cits, ko var pierunaat... Tai pashaa laikaa zinu, ka f#&^ing ir cilveeki, kas var piekonekteeties.
Varbuut kaads no jums var. Iesaku izmeegjinaat laimi. irc.rizon.net Channels: +#raw-manga #cmangascans irc.highway.net Channels: #eternal-blue +#soul-society +#manga-rain @#jkp +#belldandy Lietot komandu: /ctcp ravenousreader Raws Ja atveras jauns logs, ATVELCIET TAAS VOLUMES! EDIT: Darn, taas mangas nemaz nav japaanju, kaa teikts, bet izraadaas ir kjiiniski... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
*aknas tureedams no smiekliem un ar vilshanaaas asaraam sejaa taisa disconnect*
-------------------- ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Ko varu patiek par sito mangu ir taaa sita ir pirma manga kur es tik biezi smejos lasot
![]() |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
Kā esmu novērojis, angliski tulkotajai mangai, visneiespējamāk iegūt #21 volumi.
|
edg |
![]()
|
QUOTE(Inc @ Dec 16 2004, 16:04) Kaa esmu noveerojis, tas ir bezcers. Eew, ja kaads dabuu kaut no raw, tad piesakieties! ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Man ir visi 25 vol (citiem vardiem sakot viss GTO)l
Runajot pa turpinajumu es zinu ka ir 2 gramatas pirms GTO bet pec tam nezinu nevienu. Pirma - Bad company (man ir visa) Otra - Shounan Junai Gumi Kads grib kautko varu piedavat varbut. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:04 |