![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
Man ari ir visas GTO 1-25 vol. viss nagliski izlasits, bet ta ka dzirdeju ka Angliski ir izstulkots piedzivojumi pirms vins kluva par GTO un ari pec, tikai meklejot cauram dienam pa internetu neko neatradu varbut tas ir tikai baumas... ? =(
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Shoune @ Oct 22 2005, 21:22) Man ari ir visas GTO 1-25 vol. viss nagliski izlasits, bet ta ka dzirdeju ka Angliski ir izstulkots piedzivojumi pirms vins kluva par GTO un ari pec, tikai meklejot cauram dienam pa internetu neko neatradu varbut tas ir tikai baumas... ? =( Ja edg nav dzirdeejis, ka kaut kas notiktu peec GTO mangas, tad visdriizaak taa arii ir. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:01 |