IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

6 Pages V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nejauši izlasījām mana drauga meitenes e-pastu..., buy bye beauty
Sigfa
post Aug 26 2004, 12:49
Post #16

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

indeed, man's best friend- a woman laugh.gif mnjaa, nu jumei tuuliit uznaaks riktiigaakaa feminisma leekme, es taa juutu... taa saciit jaasaka, klusums pirms veetras... laugh.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
deBUGa
post Aug 26 2004, 12:52
Post #17

Shishaku

Group: Chuunin

Gatavs atbildeet par saviem izteikumiem jebkuraa laikaa un jebkuraa formaa
Nja tas labi saderas ar tavu 'parakstu': "Dzīvo tā, it kā katra diena būtu pirmā un pēdējā." laugh.gif

P.S. Es jau neko... shitaados striidos neiesaistos... tongue.gif

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
+Quote Post
kaarleens
post Aug 26 2004, 13:41
Post #18

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

QUOTE (ShinChan @ Aug 26 2004, 09:57 AM)
kas uzticami gaidiitu savu viiru maajaas peec gara komandeejuma, kuraa vinsj buutu devies ar savu sekretari (23 gadus veco)?

laugh.gif laugh.gif laugh.gif mde es gan negribeetu ka sieva visu laiku maajaas seezh labaak ka vinja ar kau kur pa dienu kau kur njemaas a savaadaak vinja pa dienu maajaas uzkurbuleejas un ta vakaraa man spiezh uz mozgaam ataa vinja nogurusi es noguris maajaa miers un kaartiiba cool.gif

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
deBUGa
post Aug 26 2004, 14:06
Post #19

Shishaku

QUOTE (kaarleens @ Aug 26 2004, 12:41 PM)
QUOTE (ShinChan @ Aug 26 2004, 09:57 AM)
kas uzticami gaidiitu savu viiru maajaas peec gara komandeejuma, kuraa vinsj buutu devies ar savu sekretari (23 gadus veco)?

laugh.gif laugh.gif laugh.gif mde es gan negribeetu ka sieva visu laiku maajaas seezh labaak ka vinja ar kau kur pa dienu kau kur njemaas a savaadaak vinja pa dienu maajaas uzkurbuleejas un ta vakaraa man spiezh uz mozgaam ataa vinja nogurusi es noguris maajaa miers un kaartiiba cool.gif

Ja tikai vinja nestraadaa par sekretaari... tongue.gif

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
+Quote Post
ShinChan
post Aug 26 2004, 14:37
Post #20

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE (deBUGa @ Aug 26 2004, 01:06 PM)
Ja tikai vinja nestraadaa par sekretaari... tongue.gif

Sieva, kas straadaa blink.gif Kas tad tie par feministu emancipeetaaju murgiem? Algotu darbu driikst straadaat tikai negliitas vecmeitas un arii tad tikai par pasta darbinieceem. Taa tam buus buut.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
deBUGa
post Aug 26 2004, 14:46
Post #21

Shishaku

un arii tad tikai par pasta darbinieceem.
Apkopeejas!.. tu aizmirsi apkopeejas!!! tongue.gif

--------------------
+Quote Post
Sigfa
post Aug 26 2004, 20:04
Post #22

Kami-sama

laugh.gif nu juus laizhat. juus veel aizmirsaat, ieksh McDonalds par paardeveejaam vai burger meitaam.
+Quote Post
Yume
post Aug 27 2004, 08:38
Post #23

challenger

Vot. blaaviens... man vaardu truukst uz jums... taa arii gribaas izteikties ar krievu folkloras paliidziibu!
Blaaviens, a juus zinat ka tagad sievietes pelna peec statistikas vairaak nekaa viirieshi un straadaa prestizhaaus darbs. Es jau nemaz nrunau par skandinaavijas valstim, ASV un paris Eiropas vastiim kur viirieshi nem dekreeta atvalinaajumu... peec taa kad sieva ir straadaajusi visus 9meeneshus, tad vel devusi beernam dziiviibu, tie nem atvalinaajumu lai pieskatiitu ziidaini, bet sieva iet atpakal straadaat, un kaapec.. taapeec ka sieviete neveelaas zaudeet savu karjeru, un speej to savienot ar gimeni, bet viirietis nee.
Juus te tagad spriezha... mees esam taadas, mees esam shitaadas, a kaadi esat pashi? padomaajiet..un var buut tad sakiet kautko par sievieteem.

Njaa, un par sievieteemdarbaa.. lol.. nez par ko es sevi varu uzskatit.. bet es straadaaju, pie tam ne pastaa un ne Mac'Donaldaa, diemzheel arii ne par apkopeeju... vai es buutu "negliita vecmeita"..naa, laikam es esmu par sevi paaraak labaas domaas, ja jau taa ir mana diagnoze..

Njaa, un runaajot par..
mde es gan negribeetu ka sieva visu laiku maajaas seezh labaak ka vinja ar kau kur pa dienu kau kur njemaas a savaadaak vinja pa dienu maajaas uzkurbuleejas un ta vakaraa man spiezh uz mozgaam ataa vinja nogurusi es noguris maajaa miers un kaartiiba

A tu domaa kara sieviete par to vien sapno kaa muuzhiigi tiiriit maju un gatavot eestu kaadam vecik mas to vien dara kaa atnaakot no darba uzmet savu dibenu uz diivaan, eed vakarinjas skatoties TV un aiku pa laikam noburkshs ka vinja ir kautko neizdariijusi..

Bee... es tagad saaku labaak saprast kaapeec es nearvienu nevaru sadziivot ilgaak par 2 nedeljaam..

Nu jaa,kaa saka " Muzhshini predpalagajut, a zhenshini raspalagajut"

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Aug 27 2004, 09:17
Post #24

ultrafilozofs

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Yume??? Kuraa mirklii Dievs tev atnjeema speeju uztvert humoru un adekvaati uz to reagjeet? Vai tu no tiesas domaa, ka te novaakusjies sexisti un viiriesju dzimuma paaraakuma sludinaataaji, kuru uzskatos vaards sieviete saistaas vien ar "matracja", "virtuves kombaina" un "reprezantatiiva aksesuaara" funkcijaam?

"Keep cool my baby smile.gif "

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Sigfa
post Aug 27 2004, 09:33
Post #25

Kami-sama

QUOTE (Yume @ Aug 27 2004, 08:38 AM)
bet sieva iet atpakal straadaat, un kaapec.. taapeec ka sieviete neveelaas zaudeet savu karjeru, un speej to savienot ar gimeni, bet viirietis nee.

Un te nu man toch ir preteejs viedoklis tongue.gif Tas gan ir atkariigs no indiviida uz indiviidu, bet piem. mana maate, atvelkoties vakaraa no darba, to vien dara, kaa apeed manis gatavotaas vakarinjas un iet guleet 'laipni' paluudzit no novaacu traukus aiz vinjas. to gan es par savienoshanu ar gjimeni nesauktu.

+ vinjai veel ir divas meitas, kuras shobriid atrodas laukos, 200 km no riigas un ir aukliites aizgaadiibaa.

Esmu paarliecinaats, ka mana maate taada nav vieniigaa.

viss, esmu runaajis smile.gif

QUOTE (SHinChan)
"Keep cool my baby  smile.gif"

uuuUUUUuuuu... biggrin.gif
+Quote Post
Yume
post Aug 27 2004, 09:49
Post #26

challenger

QUOTE (ShinChan @ Aug 27 2004, 08:17 AM)
Yume??? Kuraa mirklii Dievs tev atnjeema speeju uztvert humoru un adekvaati uz to reagjeet?

Tajaa briidii kad kaada zinaama personaalija aizskaara saapiigo teemu... mad.gif
Manaa klaatbuutnee pat jokot par sho nevajag...savaadaak lekcijas buus garas un biezhas..

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Aug 27 2004, 10:05
Post #27

ultrafilozofs

QUOTE (Yume @ Aug 27 2004, 08:49 AM)
Manaa klaatbuutnee pat jokot par sho nevajag...savaadaak lekcijas buus garas un biezhas..

Nu jau tu uzvedies kaa Prezidente, kas bazj muti ciet "Delnai" biggrin.gif
Bet no lekcijaam es nebaidos. Ja nemaldos sjis temats (viir. siev. attieciibas sabiedriibaa un sociaalo lomu daliijums) jau tika skarts vienaa no teemaam, buus jaaparokas atpakalj un jaapameklee.

Vai driikstu vaicaat, kaapeec tev sjis temats tik juutiigs, vai tik tu no tiesas neesi viena no taam radikaalajaam feministeem, kas jebkuru viiriesja uzmaniibas apliecinaajumu (preiksjrokas dosjanu, pusdienu izmaksaasjanu utt.) jau tulko kaa sava dzimuma paaraakuma izraadiisjanu?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Yume
post Aug 27 2004, 10:15
Post #28

challenger

Nee, par visu dzimumu es neatbildu, jo visur ir izneemumi, bet taa kaa shajaa gadiijumaa neviens neraxtiija pretii, tad es to saaku uztver personiski.
Un taa kaa man ir izteiktas shaadas lietas aciis,["jebkura meitene kas tinaas ar aarzemniekiem ir m***.." utl.] tad reakcija buus diezgan assa.

jebkuru viiriesja uzmaniibas apliecinaajumu (preiksjrokas dosjanu, pusdienu izmaksaasjanu utt.) jau tulko kaa sava dzimuma paaraakuma izraadiisjanu

nebuut nee, es vispaar neuztveru cilveekus kaa kautko vienotu, katrs ir dzili individuaals.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
darknight
post Aug 27 2004, 10:30
Post #29

Danshaku

From: varavīksne

O! Fleims biggrin.gif

--------------------
6 E Q U J 5
+Quote Post
Yume
post Aug 27 2004, 10:33
Post #30

challenger

tongue.gif kaa jau paaris reizes tika izteikts, taa kaa shis ir offtopic, tad driikst!
Ieveero.. es tachu kluseeju, te teema peedeejo reizi piemineeta ieprieksheejaa lapaa, kautgan.. zini, ja labi parok, tad var pat diezgan taisnas paraleeles atrast visos postos..

--------------------
IPB Image
+Quote Post

6 Pages V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:02