![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
indeed, man's best friend- a woman
![]() ![]() |
deBUGa |
![]()
|
||
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Nja tas labi saderas ar tavu 'parakstu': "Dzīvo tā, it kā katra diena būtu pirmā un pēdējā."
![]() P.S. Es jau neko... shitaados striidos neiesaistos... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
||
kaarleens |
![]() ![]()
|
||
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
||
deBUGa |
![]()
|
||||
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Ja tikai vinja nestraadaa par sekretaari... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
||||
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Sieva, kas straadaa ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
deBUGa |
![]() ![]()
|
||
Apkopeejas!.. tu aizmirsi apkopeejas!!!
![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
||
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
||
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Vot. blaaviens... man vaardu truukst uz jums... taa arii gribaas izteikties ar krievu folkloras paliidziibu! Blaaviens, a juus zinat ka tagad sievietes pelna peec statistikas vairaak nekaa viirieshi un straadaa prestizhaaus darbs. Es jau nemaz nrunau par skandinaavijas valstim, ASV un paris Eiropas vastiim kur viirieshi nem dekreeta atvalinaajumu... peec taa kad sieva ir straadaajusi visus 9meeneshus, tad vel devusi beernam dziiviibu, tie nem atvalinaajumu lai pieskatiitu ziidaini, bet sieva iet atpakal straadaat, un kaapec.. taapeec ka sieviete neveelaas zaudeet savu karjeru, un speej to savienot ar gimeni, bet viirietis nee. Juus te tagad spriezha... mees esam taadas, mees esam shitaadas, a kaadi esat pashi? padomaajiet..un var buut tad sakiet kautko par sievieteem. Njaa, un par sievieteemdarbaa.. lol.. nez par ko es sevi varu uzskatit.. bet es straadaaju, pie tam ne pastaa un ne Mac'Donaldaa, diemzheel arii ne par apkopeeju... vai es buutu "negliita vecmeita"..naa, laikam es esmu par sevi paaraak labaas domaas, ja jau taa ir mana diagnoze.. Njaa, un runaajot par..
A tu domaa kara sieviete par to vien sapno kaa muuzhiigi tiiriit maju un gatavot eestu kaadam vecik mas to vien dara kaa atnaakot no darba uzmet savu dibenu uz diivaan, eed vakarinjas skatoties TV un aiku pa laikam noburkshs ka vinja ir kautko neizdariijusi.. Bee... es tagad saaku labaak saprast kaapeec es nearvienu nevaru sadziivot ilgaak par 2 nedeljaam.. Nu jaa,kaa saka " Muzhshini predpalagajut, a zhenshini raspalagajut" -------------------- ![]() |
||
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
![]() ![]() ![]() Yume??? Kuraa mirklii Dievs tev atnjeema speeju uztvert humoru un adekvaati uz to reagjeet? Vai tu no tiesas domaa, ka te novaakusjies sexisti un viiriesju dzimuma paaraakuma sludinaataaji, kuru uzskatos vaards sieviete saistaas vien ar "matracja", "virtuves kombaina" un "reprezantatiiva aksesuaara" funkcijaam? "Keep cool my baby ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sigfa |
![]()
|
||||
Un te nu man toch ir preteejs viedoklis ![]() + vinjai veel ir divas meitas, kuras shobriid atrodas laukos, 200 km no riigas un ir aukliites aizgaadiibaa. Esmu paarliecinaats, ka mana maate taada nav vieniigaa. viss, esmu runaajis ![]()
uuuUUUUuuuu... ![]() |
||||
Yume |
![]()
|
||
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tajaa briidii kad kaada zinaama personaalija aizskaara saapiigo teemu... ![]() Manaa klaatbuutnee pat jokot par sho nevajag...savaadaak lekcijas buus garas un biezhas.. -------------------- ![]() |
||
ShinChan |
![]()
|
||
Nu jau tu uzvedies kaa Prezidente, kas bazj muti ciet "Delnai" ![]() Bet no lekcijaam es nebaidos. Ja nemaldos sjis temats (viir. siev. attieciibas sabiedriibaa un sociaalo lomu daliijums) jau tika skarts vienaa no teemaam, buus jaaparokas atpakalj un jaapameklee. Vai driikstu vaicaat, kaapeec tev sjis temats tik juutiigs, vai tik tu no tiesas neesi viena no taam radikaalajaam feministeem, kas jebkuru viiriesja uzmaniibas apliecinaajumu (preiksjrokas dosjanu, pusdienu izmaksaasjanu utt.) jau tulko kaa sava dzimuma paaraakuma izraadiisjanu? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Yume |
![]()
|
||
Nee, par visu dzimumu es neatbildu, jo visur ir izneemumi, bet taa kaa shajaa gadiijumaa neviens neraxtiija pretii, tad es to saaku uztver personiski. Un taa kaa man ir izteiktas shaadas lietas aciis,["jebkura meitene kas tinaas ar aarzemniekiem ir m***.." utl.] tad reakcija buus diezgan assa.
nebuut nee, es vispaar neuztveru cilveekus kaa kautko vienotu, katrs ir dzili individuaals. -------------------- ![]() |
||
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
O! Fleims
![]() -------------------- 6 E Q U J 5
|
Yume |
![]()
|
![]() Ieveero.. es tachu kluseeju, te teema peedeejo reizi piemineeta ieprieksheejaa lapaa, kautgan.. zini, ja labi parok, tad var pat diezgan taisnas paraleeles atrast visos postos.. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:02 |