IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

6 Pages V « < 2 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Nejauši izlasījām mana drauga meitenes e-pastu..., buy bye beauty
Crash
post Sep 8 2004, 23:04
Post #46

Unregistered

Njaa, uz griidas njemties tieshaam naf visai patiikami, tur nu man tai meitenei jaapiekriit... Man arii peec taadas liidziigas nakts peecaak visu dienu mugura saapeeja sad.gif

Bet tas aarietis gan liekas riktiig fixais kex... Berliinietis, galu galaa, ko gan citu var gaidiit... cool.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Yume
post Sep 9 2004, 15:44
Post #47

challenger

Group: Jounin

Khem, cieniijamais Crash.. tu ieprieksheejos postus nelasiiji, ne? Varbuut buutu vismaz peedeejos izlasiijis....lai nav tik ljoti ... aarpus sarunas.

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Shinobi-sama
post Sep 9 2004, 18:45
Post #48

Lost in own dreams

Group: Chuunin
From: Jelgava

QUOTE (Yume @ Sep 9 2004, 03:44 PM)
Khem, cieniijamais Crash.. tu ieprieksheejos postus nelasiiji, ne? Varbuut buutu vismaz peedeejos izlasiijis....lai nav tik ljoti ... aarpus sarunas.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Yume nekaa no aarpus sarunas nav vienkaarshi cilveeks iebazareeja pa teeemai a nevis jau visai ataalajam offtopickam.... taada sajuuta ka tu Yumiit.. ja driixt tevi taa saukt to vien gaidi kad kaac kaut ko izmetiis par sievieshu dzimuma miinusiem un uzskatus no viirieshu skatpunkta LAI TUULIIT PAT atspeekotu "muus(viir) patriarhaalaas sisteemas upurus" un ieceltu sevi vienliidziigaa ailiitee BET kaa redzams tad jau te visi vineejushi tad shiet p[ieredzes seko no personiigaas un druagu loka.. un ja apkopo sho draugu un draugu-draugu info plus pasha un plus pasha-izpushkpjumus tad galu galaa vien iznaak no muusu tas ir viir viedoklja sievietes meklee laimi aarzemees ir peerkamas ...kaa tas arii nenoliedzami IR, JO lai arioi mees taa nesakam bet piemeeram ap pusmuuzhu viirietis mekleee jaunu sievinju ar ko padraiskoties... protams atieksmee vinjam buus "pareizaa" no juusu(siev) puses jo mees jau zinaam kas ums vairaak vai mazaak ir vaidziigs pietam... shiim te latvijas un tresho pasaulju valstu sioevieteeme dziives standarti ir zemaaki lidiz ar to prasiibas ir zemas... TURPETIIIM aarzemju pushmuuzha sievietei ir pavisam citas prasiibas un uzliktie standarti ir par striktu mums(sexa vergiem tongue.gif) tapee logiski ka mees mekleejam kaadu draugalju no Latvijas akas apmainjaa pret nodroshinaatu jumtu un gimenes dziivi MUUS miilees un atbalstiis... un nu protams pac galvenais ir JUUSU izskats un ruupes par to ... jo piem amerikaanju vaacieshu housewife ir uzbliidusi no dziives paarpiulniibas........ spaanju itaalju portugaalju-- ir kashkiigas un paaraak tempermentiigas lai peec 40 ar vinjaaam sadziivotu savukaart daanju norveegu ir no maajaas seedeeshanas var saiet sviestaa atkal zviedru somu britu franchu ir taadas karjeristes ka tik turies.... TAD nu luuk taac vidusmeera aarzemnieks logiski meklees miiloshu sievu sheit latvijaa kuraam vairumaa ir zemas prasiibas un KURAS LJOTI LABI APZINAAS UZ KO IET( kaa jau tu ieprieksh jau mineeji).....

P.S. tas vis protams ir VAIRUMS gadiijumu tapee to NEVAR UN NEDRIIXT uztvert kaa manuaali ko ciitiigi jaaizlasas un stingri jaaieveero ... jo protams viss kas notieks tas ir spontaani un neviens nevar paredzeet kaa notiks bet ja mees sadomaajam izvilkt statistiku tad pie taa mees galu galaa nonaakam

P.S.S. Yume sorry tas nav domaajaws kaa uzbrauciens tev vai paareejaam "Cilveeka draudzeneem"(kaa man patiik shis teiciens jo var vai gar zemi nokrist kaa juus reageejat uz to, jo sevi raksturoshu kaa - citeejot no "Naruto" Shikamaru teetis teica - "Men are no good without women, when u'll get older u'll understand")
bet gan kaa probleemas filosofiskaa pieeja tapee esi visuzheeliiga un meegini uzlikt smaidu uz sejas lasot shiis rindas nevis aiz sapringuma un elpas truukama klapeet nekam nevainiigo klaviatuuru un pleest nepiekaa nevainiigos traukus kaa ariii nezaakaat bez vainas vainiigos muuus Cilveekus biggrin.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Yume
post Sep 10 2004, 16:49
Post #49

challenger

Yume ljoti priecaajaa ska vinjai laiku pa laikam arii oponee.
Nu pirmkaart, tas ko tu tagad te uzraxtiiji ir tiiri viiriesha viedoklis, tu nemaz neesi meeginaajis iedzilinaaties sievieshu logikaa, kas droshi vien arii neizdosies.
Vaardu sakot, vaa.. es atdziistu.. var buut ka no malas viirieshu skatiijumaa tas taa arii izskataas, bet zini... tas taa tikai izskataas.
Un veel viens fakts.. kaapeec Latvijas sievietes beeg uz aarzemeem a? lai kam taapeec ka dizhie latvieshu baalelinji nespeej dot vinjaam to ko vinjas veelaas.
Nu un runaajot par to ka es uzskatu visus viirieshus par.. nu neizteiksimies rupji.. daargais, tu ar yaoi fani runaa, ko tu veel gaidiiji... Un vispaar vajag tachu kaadam aizstaaveet sievieshu tiesiibas, ja to nedaris tad driiz diskriminaacija buus redzama, ne tikai juutama...

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Shinobi-sama
post Sep 10 2004, 21:39
Post #50

Lost in own dreams

Nu manis peec lai jau beeg kaada starpiiba kur to laimi attrod , ja tikkai atrod.
Un taisniibu sakot taa runaashana par to, ka sievieshu logiku nevar izprast ir nedaudz par stipru teikts. Sho sievieshu logiku var pat ljoti paredzeet un dazhreiz arii pat ljoti manipuleet. Man ir bijushas taadas izdeviibas kad atliek tikai paraustiit dazhas stiigas un vis notiksies tieshi taa kaa es to esmu iecereejis. Bet, BET par cik man taas visas stulbaas intrigas ir vienaldziigas tad es palieku malaa un ljauju tai sieviete cepties savaa sulaa kameer vinja paliek kruakshiiga un pati atdziest. Ja nu gadienaa nespeej tad jau tas ir patologisks gadiijums tongue.gif.
Te es atlaushos mineet ka esmu lasiijis daudzus sievieshu zhurnaalus, taapat intereses peec jo biezhi vien vinjos ir daudz interesanta, un saku ka labaakie paaidaam ir Santa un Ieva. Jums sievieteem existee tik daudz zhurnaalu, un aarkaatiigs milzums no vinjiem ir tiiraakaa draza, izveerteejot to, kas vinjos ir raxriits, tas ir reaalais labums ko no vinja var guut. Un ja tu teiksi, ka muusu viirieshu logika ir vienkaarsha, tad taa buutiibaa arii ir ,bet atkal BET. Bet saki prex kam mums taa sarezhgiitiiba vaidziiga, mees domas racionalizeejam un mees savu logiku konstreejam vienkaarshu bet tai pat laikaa pamatiigu un, kaa saka, detaljaas taa ir vienkaarsha, bet kopumaa sarezhgiita un sakaartota.
Tad varbuut padalies un pastaasti savu domaashanas veidu un kaa tu konstruee savu sarezhgiito sievieshu logiku. Jo tu kaut kur mineeji, ka mums juusu logiku neiprast. Tieshi taa neizprast, jo juceklis paarskatu nedod. Juus meetaajaties no domas pie domas un mainaat savu viedokli biezh vien emociju iespaidaa(te ir domaac vairaakums no jums nevis konkreeti gadiijumi) un kad nu juus tai speeciigaakajaa uzpluudaa radikaali nolemjat tad nu turaties pie taas, shauj kaut nost.

P.S. Nu bet protams atkal sheit netiek diskrimineetas sievietes, jo patiesiibaa cienu sievieshu domas, kaut arii dahreiz taam nepiekriitu nu bet bez kompromisiem nekas neveidajas. Lauliiba jau pati par sevi ir kompromiss.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
kaarleens
post Sep 15 2004, 09:32
Post #51

Hentai

iesaku nolūrēt filmu Osama tagad laikam rāda arsenālā bet nu netā ar ir pieejama he he Yume noskaties un tad saki cik šausmīgi ir latviešu briesmīgi jūs visur diskrimenējušie vīrieši wink.gif

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
ShinChan
post Sep 15 2004, 09:44
Post #52

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(kaarleens @ Sep 15 2004, 08:32)
iesaku nolūrēt filmu Osama tagad laikam rāda arsenālā bet nu netā ar ir pieejama he he Yume noskaties un tad saki cik šausmīgi ir latviešu briesmīgi jūs visur diskrimenējušie vīrieši wink.gif
*

...vai arī izlasīt grāmatu "Kabulas grāmattirgonis" (tēma tā pati).

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Sigfa
post Sep 15 2004, 19:00
Post #53

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

ok, liidz ar sho tematu Yume ir paartapusi par vienkaarshi nozheelojamu feministi laugh.gif , labi, ka ar citaam nenotiek taapat.
+Quote Post
ShinChan
post Sep 15 2004, 19:10
Post #54

ultrafilozofs

QUOTE(Sigfa @ Sep 15 2004, 18:00)
ok, līdz ar šo tematu Yume ir paartapusi par vienkārši nožēlojamu feministi laugh.gif , labi, ka ar citām nenotiek taapat.
*

Vai nu tā vajadzēja? ph34r.gif Katram ir tiesības uz savu viedokli un tā brīvu pausjanu, pat ja tas ir galīgā pretrunā ar maniem uzskatiem (paskaties kaut vai uz nabaga LLM un viņa "kopotajiem postiem"). Vai tad sjis topiks mums izvērstos tik jautrs, ja Yume nespirinatos pretī?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
tostermaize
post Sep 15 2004, 19:13
Post #55

Shishaku

From: Riga

ko jūs visu to svešie e patu komentējat tas nav pieklājīgi mad.gif mad.gif

--------------------
image
+Quote Post
Sigfa
post Sep 15 2004, 19:23
Post #56

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

jaa jaa, tostermaize, tu jau buusi iistais kas mums maaciis kas ir pieklaajiigi un kas ne.

Bet man laikam jaaatvainojas biggrin.gif piedo, yume, vnk no reekas taa vien nevareeju notureeties laugh.gif
+Quote Post
Crash
post Sep 16 2004, 18:16
Post #57

Unregistered

QUOTE(Sigfa @ Sep 15 2004, 19:00)
ok, liidz ar sho tematu Yume ir paartapusi par vienkaarshi nozheelojamu feministi laugh.gif , labi, ka ar citaam nenotiek taapat.
*

Jaa, feminisms tach sen vais naf modee, nesaprotu, kur taas diivaines veel uzrodas cool.gif Nu bet nekas, driiz Turcija iestaasies ES un tad jau taadas dumiibas kaa feminisms pazudiis musulmanju baros... rolleyes.gif
+Quote Post
ShinChan
post Sep 17 2004, 12:17
Post #58

ultrafilozofs

Jaa, feminisms tach sen vais naf modee, nesaprotu, kur taas diivaines veel uzrodas cool.gif Nu bet nekas, driiz Turcija iestaasies ES un tad jau taadas dumiibas kaa feminisms pazudiis musulmanju baros

Kaada Turcija, kaadaa ES? Paarredzamaa naakotnee tas nenotiks, ticiet man, cita lieta, ka turki iepluudiis kaa imigranti, tacju tas cipars nebuus tik liels, lai radikaali izmainiitu etnisko sastaavu. Lielaakas probleemas buus ar citiem araabiem un driizumaa arii ar Indiesjiem un kjiiniesjiem. Juus paskatieties, vai tad Eiropaa vairs ir kas straadaa? dzimstiiba zema, mirstiiba liela - Eiropa noveco, bez tam eiropietis neveelas straadaat zemi atalgotu darbu, tamdeelj sjajaas vietaas ierikteejusjies visi sjie imigranti, kas pie tam veel sanjem soliidu cociaalo paliidziibu. Eiropa vienkaarsji buus spiesta uznjemt imigrantus lai buutu, kas straadaa. Un te nu mees atkal nonaakam liidz sjai feminisma teemai. Kaapeec dzimstiiba zema? Taapec ka mums pilns ar biznesvumeniem-kajeristeem, kam gjimenes plaanosjana un beernu dzemdeesjana ir otraa plaana jautaajums. Turpretii ljauzji tresjaas pasaules valstiis vairojas kaa trusji. Vinji muus ar masu izspiediis. Mark my words...

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Crash
post Sep 17 2004, 17:40
Post #59

Unregistered

Nu lab, ja ne turki, tad citi musulmanji, liela atshkjiriiba jau naf, vienk turki veel i kau cik ar demokraatiju paziistami.
Bet runaajot par turku skaitu, skatoties kas daraas Vaacijaa, man nemaz neliekas, ka jamo tik maz buutu... cool.gif
+Quote Post
Yume
post Sep 18 2004, 11:22
Post #60

challenger

Khem, kungi. ja jau runaa -par manu feminismu, tad kaapeec juus negribat pamaniit pashi savu nostaaju? Es neteiktu ka taa ir neitraala. Ja jau striidaties pretii un ar taadu sparu, tad kautkas te nav tiirs. ( un taas nav manas zekes)
Hehe un vispaar, jums jaabuut nokauneejushamies... baigie varonji, speej visaa baraa nosaukt meiteni par nozheelojamu feministi, pat neizprotot shii vaarda pilno noziimi. Un galvenias ka "aiz muguras" taadas lietas parasti saka aciis, ja ir drosme... par o es saaku shaubiities, juusua aprindaas.

--------------------
IPB Image
+Quote Post

6 Pages V « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 22:03