![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ceru, Yume, ka tas nebija adresēts man. Kā jau būsi pamanījusi es savu viedokli argumentēju un aizstāvu, nevis vienkārsji izsperu paaris vispārīgas frāzes (gadās jau arī tā). Tas ko es pasjlaik daru gluzji vienkārsji ir dēvējams par objektīvu situācijas novērtējumu. Ja distancējamies no tādiem jēdzienām kā labs un slikts. Tad situācija ir tiesji tāda kāda tā ir, un, proti, Eiropas etnosi ir apdraudēti un liela daļa atbildības gulstās uz feminisma ideju propagandētājiem. Sievietes vair nedzemdē tad, kad tām ir labākais reproduktivais vecums, liela daļa vispār nedzemdē un neveido stabilas ģimenes tā vietā izveloties apsjaubāmus gadījuma sakarus, jo visa dzive tiek pakārtota karjerai. Un cena ko par to nakas maksāt ir tas ko pasjlaik redzam Eiropā - katrā vācijas veikalā paardevējs turks, katrā Francijas taksometrā sjoferis neeģeris vai arābs. Protams liela daļa atbildības gulstās arī uz vīriesjiem, tacju tev ir jāpiekrīt, ka situācija ar feminisma propagandētajām vērtībām nav īsti riktīga.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ShinChan, nee tu tas nebiji domaats..
Un runaajot par feminisma propogandu, nee draudzinj, tu mani nepareizi saprati, es nebuut nepropagendeeju feminismu, es vienkaarshi aiztaavu savu viedokli, kas nezkaapeec tiek uztverts ar agresiivu noskanju... -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
normaalus argumentus vairs nevari atrast, jau jaasaak kjerties pie atklaatiem uzbraucieniem?
QUOTE kas nezkaapeec tiek uztverts ar agresiivu noskanju un tas jau ir smiekliigi... nevaig izmantot argumentus kuri ir nepatiesi... |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
huh, Sigfa... man laikam shodien ilgi pielec, es sapratu ka tu man meeginaaji uzbraukt.. bet es nesapratu pashu domu... kas ir smiekliigi? Un kuri argumenti ir nepatiesi? Cieniijamais kungs, tu vispaar zini vaarda arguments noziimi?
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
LOL, nee TU man centies uzbraukt.
un smiekliigi ir tas, ka iisteniibaa vairaaki, bez manis, taas tavas feminisma izpausmes uztver agresiivi. Tapeec arii tas citaats (sk. ieprieksheejaa postaa). un QUOTE pat neizprotot shii vaarda pilno noziimi. Un galvenias ka "aiz muguras". taadas lietas parasti saka aciis. shie ir piemeeri ir tie nepatiesie fakti (kas atbalsta sho argumentu- QUOTE [ja ir drosme...] par ko es saaku shaubiities, juusu aprindaas (nedaudz pielaboju interpunkciju un dazhas vaardu kljuudas.)*lai gan man jaaatziist, ka nepareizi izmantoju vaardu arguments vaarda fakts vietaa... ![]() |
Yume |
![]()
|
Gomen, tava dizhaa doma atkal aizsliideeja man garaam...
Es meeginaaju tev uzbraukt? Kaapeec es to nezinaaju.. Katrs uztver uzraxtiito taa kaa vinjam gribaas... nu taalaak vari spriest pats. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
Ok, ja nesaproti tad nav veerts turpinaat diskusiju. Earth- out.
|
Yume |
![]()
|
Paaareizi, nevajag turpinaat diskusijas ar aprobezhotiem, hajaa gadiijumaa mani. Maz-kas, varbuut manai kaite ir lipiiba... buuuuu...
-------------------- ![]() |
deBUGa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Totaals pagrimums... vienaa threadaa ciinaas pret feminismu... otraa pret nacionaalismu... treshajaa ar HP faniem... booooring....
![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
w3rd
-------------------- 6 E Q U J 5
|
Crash |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
|
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() -------------------- 6 E Q U J 5
|
Yume |
![]()
|
Lol, a ko lai dara ja nav citas teemas par ko runaat...
Taa steidzami jaameklee kautkaada cita teema sarunaam. -------------------- ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Ja tas buus kaarteejais "Mees pret ***" varbuut tomeer labaak pakluseet...
![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Crash |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:05 |