![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
bet taas mangas ir kr. valodaa -.-'' un man taa kaa daudziem citiem gribas zinaat kas laaciitim veederaa pirms peerku
-------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
bet taas mangas ir kr. valodaa -.-'' un man taa kaa daudziem citiem gribas zinaat kas laaciitim veederaa pirms peerku face it, you`re screwed. kārtējo reizi tev tiek atgādināts, ka valodu zināšanas ir vērtīgākais, kas tev var būt bez tēva zelta kredīkartes. -------------------- ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Tā kā Chibi ar savu pirmo ierakstu ir principā nospērusi visu saturu postam, ko šajā sakarā gribēju te nīgri iepļūtīt, iztikšu ar lakonisko atbildi: absolūti neko.
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Apmēram to pašu ko iepelējušas maizes vārdā: zagt, melot, lamāties, vemt, piesmiet un izvarot, apgānīt kapus, iespert zīdainim, uzspļaut ubagam, apgāzt invlīdu ratiņus ar invalīdu tajos, apčurāt Saeimas māju, principā daudz un dažādu lietu. Kā jau nopratāt, man nevajag īpaši lielu pamudinājumu, lai veiktu augstākminētās darbības.
Long live the Great Sociopath! -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
eto_silo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 7-March 07 ![]() |
Varētu maksāt naudu par DVD gadījumā, ja kāda iemesla dēļ zustu iespēja izmantot p2p. Šķiet, ka vairāk neko.
-------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Varētu maksāt naudu par DVD gadījumā, ja kāda iemesla dēļ zustu iespēja izmantot p2p. Šķiet, ka vairāk neko. Maksaagt naudu? Neesi pretiigs! Par taam shausmaam ko shobriid laizh aaraa maksaat tos cennjikus, kas vinjiem pilikti, nav praata darbs muusu banaanu republikas ekonomikas ietvaros. -------------------- Because i can!
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Kādreiz - izmest līdz 50-100Ls mēnesī par oriģinālajiem anime DVD. Tagad - neko.
-------------------- Press any key to continue
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Kādreiz - izmest līdz 50-100Ls mēnesī par oriģinālajiem anime DVD. Tagad - neko. Taka protams visu cienju tev, bet tomeer pie muusu algu liimenja tomeer sapraatiigak ir visu to panjemt pa velti. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Kādreiz - izmest līdz 50-100Ls mēnesī par oriģinālajiem anime DVD. Tagad - neko. Taka protams visu cienju tev, bet tomeer pie muusu algu liimenja tomeer sapraatiigak ir visu to panjemt pa velti. seviskji njemot veeraa ka dazhreiz par velti dabuutais ir pat kvalitatiivaaks. Kaa piemeeru var mineet Tokyopop Initial D lokalizaaciju ar pilniigu seriaala izcuukoshanu "lokaalajaa" versijaa un pamatiigu seriaala sagraiziishanu "origjinaalajaa" versijaa. Un nee, neesmu tik taalu attiistiijies lai to visu baudiitu origjinaalaa formaataa, japaanju valoda man joprojaam ir svesha. Bet ja cilveekam ir veelme un iesopeejas teeret naudu par DVD, neviens vinjam to nespees aizliegt. EDIT: Gribeeju piebilst, ka taa ieguushana par velti jau arii iisti nelegaala daudzos gadiijumos, cik zinu, neskaitaas. This post has been edited by ETM: Jun 13 2007, 15:05 -------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
runājot par naudas tērēšanu par lietām ko var dabūt citā pa velti...
Londonā nācās sastapties ar cilvēkiem kas pirka oriģinālos Larc'n'Ciel albūmus, un uz frāzi - man ir uz leptopa, atbildēja - es vēlos atbalstīt mūziķus. Vēlēos piebilst ka tie albūmi maksāja ~70 mārciņas -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
runājot par naudas tērēšanu par lietām ko var dabūt citā pa velti... Londonā nācās sastapties ar cilvēkiem kas pirka oriģinālos Larc'n'Ciel albūmus, un uz frāzi - man ir uz leptopa, atbildēja - es vēlos atbalstīt mūziķus. Vēlēos piebilst ka tie albūmi maksāja ~70 mārciņas Yume saproti kas pa lietu pie vinjiem tur normaalaa darbaa ir pavisam cits algu liimenis nekaa mums. Negribu teikt ka pie mums ir pavisam suudiigi, bet kaut kur 2x mees tomeer atpaliekam. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
eto_silo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 7-March 07 ![]() |
Maksaagt naudu? Neesi pretiigs! Par taam shausmaam ko shobriid laizh aaraa maksaat tos cennjikus, kas vinjiem pilikti, nav praata darbs muusu banaanu republikas ekonomikas ietvaros. Tas bija domāts nākotnē, kurā būs uzvarējusi LaMPA. Tas ir, ja atņemtu visas iespējas un atstātu tikai "legālās", es maksātu. -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Yume saproti kas pa lietu pie vinjiem tur normaalaa darbaa ir pavisam cits algu liimenis nekaa mums. Negribu teikt ka pie mums ir pavisam suudiigi, bet kaut kur 2x mees tomeer atpaliekam. Yuem zin, Yume Londonā pietiekoši ilgi dzīvoja, pie reizes arī strādāja un iepirkās, tāpēc cenu savstarpējā attiecība tiešām ir aptuveni 1:2, atskaitot nekustamo īpašumu cenas, taču tas nemaina to faktu ka 70 mārciņas par vienu CD ir daudz par daudz, un viņi to pērk. -------------------- ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Maksaagt naudu? Neesi pretiigs! Par taam shausmaam ko shobriid laizh aaraa maksaat tos cennjikus, kas vinjiem pilikti, nav praata darbs muusu banaanu republikas ekonomikas ietvaros. Tas bija domāts nākotnē, kurā būs uzvarējusi LaMPA. Tas ir, ja atņemtu visas iespējas un atstātu tikai "legālās", es maksātu. Ja uzvarēs lampūni (as if...), es emigrētu (tas arī varētu būt trakākais, ko es anime dēļ būtu gatavs izdarīt (lai arī es to plānoju darīt neatkarīgi no tā, kā Latvijā būs ar P2P pēc gadiem)). P.S. Tā vis nesaki, jo amerikāņu lokalizācija + kāda vidusmēra anime, kas radīta pēdējos dažos gados = absolūts s**s, protams, kāds šedevrs vācu lokalizācijā varētu būt arī kādus 30 LVL vērts (vismaz tik daudz es būtu ar mieru maksāt, ja patiešām P2P pazustu no zemes virsas un nekas cits tā vietā nenāktu). This post has been edited by Niks: Jun 13 2007, 18:16 |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Šķiet, visā visumā tēmu varētu apkopot zem secinājuma, ka galvenais dzīvē ir ir zāģēt.
Jā. Galvenais ir zāģēt. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:13 |