![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
tas par to dubultwaardu bij domaac kaa dmonstram..esmu dumja,atwainojiet mani...
njubet tagad anketinsh... 1. No kurienes njemts niks? tas taa kaa buutu jaatulko no anglju walodas un tad tas kka sasaucas ar manu dziljaako buutiibu..aaa un weel ir wiena taada greenday dziesma 2. Miiljaakas anime seriaals nju..inuyasha,one piece.. I's, es tik nezinu,waj winsh wispaar ir serijaals,jo es winju lasii kaa mangu,nez kaa ir ar animi.. 3. Miiljaakais anime OVA nemz nezinu,waj esmu redzeejusi kaadu... 4. No kurienes njemt avatars bij wienc taac.. tagad iisti nepatejkshu,bet tas bij netaa ![]() 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ) naf,naf.. 6. Miiljaakaa filma uii..waren daudz,bet peedeejaa lajkaa lajkam tuvaak...nez,nez..bet zinu,ka wiena no filmaam,kas mani wiswairaak ietekmeeja,bija bembijs...tad man bij' kaadi 3 gadinj...iisti neatceros,bet esmu winju atkal redzeejusi sapnjos..eh,buut pawisam mazinjaj bij tik forshi.. 7. Kaapeec saaku skatiities anime? nezinu...tad,kad bija lielais sailormuunu bums, es nemazaakajaa meeraa nebiju iespaidota.neskatiijos weel. bet peectam lajkam kkaada draudzene kko staastiija un tad jaw es pati saaku intereseeties,jo winji (anime chari) bija tik smukinji...P.S. bet sailormuuuunas mani nekad naw sajstiijushas..taadas samaaxlotas liekas 8. Cik man gadu maz - 15, bet dazhrejz man liekas,ka tas ir par daudz - ja wien es buutu saakusi anime skatiities aatraak,warbuut tagad wareetu smukaak ziimeet..heh... ![]() ![]() P.S. sorry,ka es taa dawdz raxta..bet es tur nekaa newaru izdariit,wienmeer esmu bijusi paaraak runiiga..skolotaaji paarswaraa mani newar ciest.. ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Atskjiriiba no runaashanas un rakstiishanas ir taa, ka uzrakstiito var arii dzeest un labot.
I's man likaas, ka ir anime, bet taa kaa tu liki shaubiities, tad iechekoju, ka ir 2 seeriju OVA, kas skaitaas suudiiga. http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=404 http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=animeatt&aid=404 -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(rebel @ Mar 29 2005, 18:51) ew,Tew tak sanaak kaa 2 waardu apwienojumz - d (dee)mon un monster.. nja..bet droshwien pac jaw buusi pamaniijiz ![]() Nu tas ar vārdu ir tākā drusciņ sarežģīti, jo burts d ir domāts kā vārda d(ragon) vai d(ream) saīsinājums un monster domāts kā pastiprinājumu forma. Tāpēc iznāk 2 vārdu apvienojums. Un, ja mans niks kādam nepatīk vai arī ir pa garu sauciet mani par d(e)mo (e iekavās nerakstot ![]() QUOTE(rebel @ Mar 29 2005, 19:09) 1. No kurienes njemts niks? tas taa kaa buutu jaatulko no anglju walodas un tad tas kka sasaucas ar manu dziljaako buutiibu..aaa un weel ir wiena taada greenday dziesma Your no rebel(maybe, maybe not), your no saint(actually it is posible that your not), your no assult on the earth(please not I don't wana dye), your not dangerous(I really hope so). No Greenday es esmu dzirdējis padaudz tāpēc šito zinu. ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
hehe..es jaw neteica,ka dziesma sasaucas ar mani,bet gan tas rebel..
![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
|
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
1. Samurai Showdown Warrior's Rage
2. GTO, FMA, FMP, Cowboy Bebop, Chobits, Angel Sanctuary(vai arī tā ir OVA (īsti nezinu)) 3. Naf(vai skat. augstāk) 4. ![]() 5. GTO 6. dunno... Matrix, Lelles arī ir labas, Waterworld nav ne vainas, LOTR. 7. Ōi.... Ļōōōti sen skatījos pokēmonus pa RTL II un tā arī sākās. Pēc tam nāca Sailormoon un DB(Z), vēlak jau skatījos kaut ko nopietnaku kā Cowboy Bebop, Golden Boy, Hellsing utt... 8. 15 9. Chiiiiii ![]() -------------------- Geeks rock!
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(Ray @ Mar 30 2005, 20:10) He he tas ar digimoniem bija man jau sen bija pārgājis pirms es savu niku veidoju. Bet es nesaku, ka digmoni ir s... 1ā un 2ā daļa nebija sliktas(1ā man vislabāk patīk), 3ā, 4ā man liekas kautkā nepierasti (nuja pirmās 2 daļas redzētas ar atkārtojumiem kopā sešas reizes). Nu bet apvainoties es ne ![]() QUOTE(rebel @ Mar 30 2005, 19:44) hehe..es jaw neteica,ka dziesma sasaucas ar mani,bet gan tas rebel.. ![]() ![]() 1. tas VAR notikt, ka tavs mīļotais tev uzrakstza(vēlāk, tagad, man duno?) 2.Ja rakstītu tev ir divas iespējas vainu viņš ir grupā vai nav. Ja nav tad dziesmas nākšani no sirds ir 60%, ja ir tad arī 60%, bet pastāv iespēja. ka dziesma tiks izmantota mūzikas industrijā ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
rebel |
![]()
|
emm..nju gan idejinjas...aber yes,nekas jaw naw neiespeejamz..
![]() ![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
dmonster |
![]()
|
Nu rebel no manas puses es ceņšos tā līdz 15,16 par tādām lietām nedomāt. Anime kārtīgi jaiespiež galvā, bet, kas lai zin
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
1. No kurienes njemts niks?
Sen jau taa mani sauc... =) 2. Miiljaakas anime seriaals Ruruoni Kenshin 3. Miiljaakais anime OVA neesu iipashi daudz redzeejis, bet laikam ar no Ruruoni Kenshin 4. No kurienes njemt avatars atkal tas pats => Ruruoni Kenshin 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir) nav 6. Miiljaakaa filma LOTR 3: Return of the King 7. Kaapeec saaku skatiities anime? Paaris cilveeki skatiijaas un es noleemu pievienoties... =) un tagad netieku valjaa... =) 8. Cik man gadu tie pashi 18 -------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
Call a friend, Call Janchux! |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
taka es vienmēr pedejais uzinu par visu nebrinaties ka tik velu postoju un vel man ir drausmigi garlaicigi tapec ka dators uz kura atrodas visas manas nenoskatitas animes ir aizņemts
![]() 1.mans niks nenāk nenokurienes prosto iešavas prata un cs ari ar to spēleju. zinu tikai to ka ari viena filma ta saucās. 2.hmmm laikam jau gundami diemžēl tas nav viens seriāls bet vesels lērums ar tiem tapec pieņemsim ka vismaz daļa no tiem. 3.laikam jau oh! my goddess tas 5 seriju gabals man vinš diezgan daudz patik. 4.no bleach šķiet prom nemainīšu ja vien neatradīšu kādu labaku bildi no bleach 5.vienkārsi random atradu neta. 6.neapšaubami star wars es uz tiem ari mazliet ķerts.. 7.tapēc ka iepatikās lai cik divaini nebūtu tādam veprim ka man tas iepatikās ja godīgi nekad nebutu domājis ka man tadas patiks. man iepatikāts tas ka ainavas dažās animes ir tieām sakistais, laba mūzika, + vel man tiegan labi iet pie sirds japaņu valoda. kautkad deretu sakt macīties ar. dažreiz šķiet ka esu piedimis nepareizaja valsti jo lat val nam pašam riebjas. to gan es lāga nesaprotu jo esu tirasinu letiņšs ![]() 8.15 9. es esu tizlu jautājumu uzdeveju karalis mani topiki parasti ir galīgi garam ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
1. niks: saīsinājums no mana čata nika (antikrists). niks stulbs, tādēļ arī tiek saīsināts. izvēlēts tika nejauši, bet nu.. kaut kā tā arī palika. jau gadus 4us :)
2. anime seriāls: nu, pašlaik - Otogizoushi un Fullmetal Alchemist :) 3. anime OVA: Zetsuai 4. avatars: es pati (bildēts ar mobilo) 5. signature: nau un nebūs (neredzu jēgu) 6. filma: ak vai.. slinkums domāt. iespējams, ka Shawshank Redemption 7. anime sāku skatīties, jo interesēja taču :) kaut kas savādāks kā parastās "multenes". sižeti & varoņi piesaistīja. 8. 22 *sigh* -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Michiru |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 9-May 05 ![]() |
1. No kurienes njemts niks? - Mans uzvards ir no Kodziki (sintoisma gramatina par dieviem) Un vardu no anime.
2. Miiljaakas anime seriaals - Samurai-X 3. Miiljaakais anime OVA - nav 4. No kurienes njemt avatars - http://www.liveinternet.ru/users/emsemble/ 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ) 6. Miiljaakaa filma - visas japanu filmas 7. Kaapeec saaku skatiities anime? ta sanak 8. Cik man gadu 17 -------------------- Okami Michiru
|
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
1. niks njemts no animes Inuyasha
2. hmm..., protams ka Inuyasha ![]() 3. naw 4. avatars njemts no www.anime-kun.net 5. signature pati uztaisiiju 6. daudzas 7. noskatiijos pirmo animi (rurouni kenshin), iepatikaas un saaku mekleet citas animes, kaa Naruto, Inuyasha, FMA u.c 8. 14 -------------------- |
Masha |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 92 Joined: 22-April 05 ![]() |
1. No kurienes njemts niks? Atminas no kada piedzivojuma 2. Miiljaakas anime seriaals- paslaik Last Exile 3. Miiljaakais anime OVA- nezinu... 4. No kurienes njemt avatars- nav, bet laikam bus pie ta japiestrada;) 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ) -nav! 6. Miiljaakaa filma-- Lost in Translation, 2046, Withnail&I un vel daudz citas 7. Kaapeec saaku skatiities anime? nejausi iesledzu tv piemerota bridi:) 8. Cik man gadu -- 24 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:30 |