![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Njaaa maaciibas un darbs nav svesha lieta arii man.
Shodein visiem par prieku straadaaju a vakaraa lekcijas ies pa gaisu. Luuk jums matemaatiskas formula darbs + maaciibas = nav briiva laika vispaar Sestdiena pa pusei un vieniigaa ir sveetdiena (paldies jau par to pashu laikam ir jaasaka) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
A man sjis gads neko labu nesola, smirdiigais bakalaura darbs staav prieksjaa (ja liidz tam vispaar tiksju).
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
1 septembris skola
un manad dzim d kāpēc šajā sēru diēnā??? -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
tostermaize he heee katram sava nasta nesama
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kikyou |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mja... katrai tostermaizei savs sviests uz kura taa gandriiz vienmeer piezemeesies tad kad kritiis... =D |
||
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
es ir ienīst 1 septembri es ir m
![]() -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Khmm... mācīties ir veselīgi. Pēc tam var darbu labu dabūt, arī animei nauda būs
![]() -------------------- Press any key to continue
|
tostermaize |
![]()
|
mācīties es jau laprāt bet pirmo septembri vajag anulēt tas datums ir nejēdzīgs jo tajā neko nemācas un tad es labāk sēžu šeit nekā eju uz skolu 1. septembrī!!!
-------------------- ![]() |
tihiro |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
Es arii stradaaju un maacos,veel pedejais kurs..............diplomdarbs...........
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
UUu apsweicu! Man katru gadu uz vasaras beigaam sagribas uz skolu, bet kkad otrajaa nedeeljaa taa gribeeshana pazuud
![]() ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
aaaa!!!!!!!..... uz skolu joooooooohaidiiiiiiiii....
![]() ![]() ![]() ![]() |
fuyo |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 31-August 05 ![]() |
Nu nebija un nebija man shoriit taadas sajuutas, ka ir 1. septembris. Pat mammas noskaitiitais dzejoliitis "Shurp graamatas uz skolu..." nespeeja mani uzmundrinaat
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
jeeeeeiiii...... 1. septembris..... ko nu dariis...... ehh........ shogad ar guleeshanu lekcijaas manaa gadiijumaa viss nebeigsies, beidzot esmu atradis darbu.
-------------------- Because i can!
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
keh... Ir skola, nav skola...... tsi
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
ehh skola, asociejas ar "MURGU," aizgaju uz jauno skolu, viss ok, kamer ieraudziju savu klasi , ak dievs, ne nu nekas traks, bet puse metalisti puse reperi =DD
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:56 |