![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
man gan pirmais septembris normaals(heh tomeer taboo) daudzkas skolaa maiiniijies, yaay arii klasesbiedri.
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
maakoniitis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 14-February 05 From: Ventspils ![]() |
Jauna skola = jauna klase = jaunas iespeejas... wee
![]() ![]() -------------------- Taisni uz priekšu jau nevar nekur tālu aiziet...
|
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
kaa var priecaaties par faktu, ka riit atkal stundas liidz 4 un kaads jau daudzus, daudzus gadus noriitiem atkaarto viskaitinshaako fraazi ''celies, laiks uz skolu''
|
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Nesaprotu ka jums nevar patikt skola???
![]() Isteniba tas ir labakais laix jo tad tu vari but lidzas draugiem un nav jasezh majas un janixt, galu gala mes veidojam savu nakotni... >.< Tapec saku ta : Priecigo 1.septembri ![]() -------------------- |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Es gan saaku ūberkūlo studenta dzīvi
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(direktors @ Sep 1 2005, 12:51) musdienas tiek kas rok gravjus nemaz tik slikti nepelna un das labs ar vairak neka pedagogs ar 2 augstakajam izglitibam. bet tas jau nenozime ka jabeidz macities, velak atceroties liksies ka skola bija tira izklaide un nozelo ka neizmantoji laiku macitos [SIZE=14] LAI SPEKS IR AR TIEM KAM SKOLA JAIET ![]() ![]() ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
ja 4alji jus gan te valju dodat....
un par mashinam... nevienmer tas ir mashinas transhejas rok ari cilveki... ![]() tapec macaties berni macaties!!!!!!!!! >.< -------------------- |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Shoune @ Sep 1 2005, 13:53) ehh skola, asociejas ar "MURGU," aizgaju uz jauno skolu, viss ok, kamer ieraudziju savu klasi , ak dievs, ne nu nekas traks, bet puse metalisti puse reperi =DD Un viens Otaku pa vidu. ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
-------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Galīgi neapskatiet iespēju, ka kādam grāvju rakšana varētu būt arī sapņu darbs? Var taču tā būt, vai ne?
Bet visādi citādi priecīgus zinību svētkus. Mācieties, mācieties, bet nepārmācieties. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
nja.skola.atkal.un wisi tie noteikumi un prasiibas..weh. wieniigajs labums,ka klase taada jawtra,ta jaw garlaiciigi nebuus. bet tomeer man skolas saakums asocieejas newis ar "apsweicu!", bet gan "izsaku liidzjuutiibu.." un tomeer labi,kameer weel war dziiwot uz wecaaku reekjina,nejuutoties wajniiga,ka wareetu taksh pati straadaat.
![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Sep 1 2005, 17:13) Galīgi neapskatiet iespēju, ka kādam grāvju rakšana varētu būt arī sapņu darbs? Var taču tā būt, vai ne? Bet visādi citādi priecīgus zinību svētkus. Mācieties, mācieties, bet nepārmācieties. Piekrītu... ![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(direktors @ Sep 1 2005, 12:51) a neesi pamanijis tur arii augtaako izgliitiibu vajag taaka nesanaaks pat graavjus rakt ja nemaaciisies ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ta ar nesmu sapratis kapec 95% cilveku kuriem bija jadodas sodien uz skolu ir panika vai ari dzili neapmierinati
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:55 |