![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
fuyo |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 31-August 05 ![]() |
Nu ja cilveeks juut ka vina lielaakais aicinaajums ir graavju raksana, tad jau viss ir pareizi. Un nekaada izgliitiiba tad jau nav vajadziiga. Dziive ir vislabaakaa skola. Raks un raks tos graavjus, ar katru reizi arvien labaak. Beigaas cilveeki teiks: viirs ar zelta rokaam... un dabuus darbu vins taapat...
|
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(fuyo @ Sep 1 2005, 16:13) Nu ja cilveeks juut ka vina lielaakais aicinaajums ir graavju raksana, tad jau viss ir pareizi. Un nekaada izgliitiiba tad jau nav vajadziiga. Dziive ir vislabaakaa skola. Raks un raks tos graavjus, ar katru reizi arvien labaak. Beigaas cilveeki teiks: viirs ar zelta rokaam... un dabuus darbu vins taapat... nevis ar zelta rokam, bet gan cilveks ar lāpstu |
fuyo |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 31-August 05 ![]() |
Protams, ja muusdienaas cilveeks rok graavjus, tas noziimee, ka vins ir galiigi neapteests, truls un bez izgliitiibas. Taa tas ir vairaakums gadiijumu. Tomeer, maaciishanaas nenoziimee tikai skolu. Tas, ka "graavjraceejs" nezin kas ir kvadraatsakne, vai nemaak angliski pateik labriit, veel neko nenoziimee...........vismaz man taa liekas......
![]() |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
|
EndlessReality |
![]()
|
Cilvēkiem vajadzēja smagāk strādāt skolā!
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Yo... šeit nav čats.
Offtopic nenozīmē čats. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Bērni pastav ari tada lieta kā PM, tā ka ludzu savas problēmas šeit neapspriediet.
-------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(EndlessReality @ Sep 1 2005, 18:45) QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 1 2005, 18:44) Sorry, bet kas ir PM? Es neesmu ekperts saīsinājumu atšifrēšanā... Personal message. Lūgums - par tēmu. Tas ko jūs seit darat jau klasificejams ka spams. -------------------- |
TradeMAAK |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 112 Joined: 26-June 05 ![]() |
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
1. septembris.. huh? tāda pati darbdiena ka citas :>
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
eeem... shis topics patieshaam ir viens liels apalsh drausmiigs spams monstrinja paskataa...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bet ja runa par skolu... - nemazam negribaas ![]() -------------------- ![]() |
EndlessReality |
![]()
|
Es ienīstu skolu vispār.
Gramatika, gramatika, tā mums visiem nepatika ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
shis bija suudiigaakais maacibu gada saakums manaa muuzaa, man liekas, ka man ies ljoti slikti, shii diena suu***a!!!!!!! Man veel joprojaam ir slikti......... lai nu kaa ceru, ka citiem maaciibu gada saakums bija patiikams, un maaciishanaas veelmes stimuleejosh, apsveicu!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:16 |