![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Grrr... Izlasiet to "Kas ir anime" topiku...
|
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
kuram ta maaciibu gada saakshanaas ir laba, mums veel gada beigaas buus lielie exaameni....... ehhhh, negribu skolu. bet savaa zinjaa maaciibu gads man iesaakaas normaali, tagad skaidri zinu ka muusu skolaa vairaak nebuus viena reti riebiiga skolotaaja
![]() ![]() -------------------- |
EndlessReality |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
QUOTE(Kagome @ Sep 1 2005, 19:34) kuram ta maaciibu gada saakshanaas ir laba, mums veel gada beigaas buus lielie exaameni....... ehhhh, negribu skolu. bet savaa zinjaa maaciibu gads man iesaakaas normaali, tagad skaidri zinu ka muusu skolaa vairaak nebuus viena reti riebiiga skolotaaja ![]() ![]() Manā gan ir... es viņu ienīstu... 1) Apcirta manu zīmēšanas prasmi, 2) Skaļi kliedza uz visiem, 3) Izsaka riebīgas piezīmes. ![]() Kas īsti ir tā administrācija? |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
uiuiuiui, dzeki te ir radiits MILZIIGS SPAMS!
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
EndlessReality |
![]()
|
Vajadzētu... Kā?
Ei?! Spamojam kamēr aiztaisīs? To es jau atklāju... |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
viss būtu ok...bet ja jau nākamajā dienā 8 stundas kuru laikā ir fizika,algebra,ģeometrija....*huh*bet tā viss labi...
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
EndlessReality |
![]()
|
|
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(EndlessReality @ Sep 1 2005, 18:26) QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 20:25) viss būtu ok...bet ja jau nākamajā dienā 8 stundas kuru laikā ir fizika,algebra,ģeometrija....*huh*bet tā viss labi... ![]() ![]() ![]() ![]() Neapskaužu tevi... Man ir tikai septiņas, par laimi. Kurā klasē tu ej? 8....*huh* sakārtoju somu un likas kad es tur ķieģeļus ieliku.... -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
EndlessReality |
![]()
|
QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 20:28) QUOTE(EndlessReality @ Sep 1 2005, 18:26) QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 20:25) viss būtu ok...bet ja jau nākamajā dienā 8 stundas kuru laikā ir fizika,algebra,ģeometrija....*huh*bet tā viss labi... ![]() ![]() ![]() ![]() Neapskaužu tevi... Man ir tikai septiņas, par laimi. Kurā klasē tu ej? 8....*huh* sakārtoju somu un likas kad es tur ķieģeļus ieliku.... Ouch. Man 7, soma 'nedaudz' vieglāka... Man nākošgad piemetīsies skolasfobija! ![]() Man arī sports, starp citu. 2 stundas... ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 19:28) QUOTE(EndlessReality @ Sep 1 2005, 18:26) QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 20:25) viss būtu ok...bet ja jau nākamajā dienā 8 stundas kuru laikā ir fizika,algebra,ģeometrija....*huh*bet tā viss labi... ![]() ![]() ![]() ![]() Neapskaužu tevi... Man ir tikai septiņas, par laimi. Kurā klasē tu ej? 8....*huh* sakārtoju somu un likas kad es tur ķieģeļus ieliku.... nevajag kārtot somu, jo rīt stundās tiks runāts par iekšējās kārtības noteikumiem, varbūt parastajās skolās tā nav, bet arodskolās gan. |
EndlessReality |
![]()
|
QUOTE(Dero @ Sep 1 2005, 20:31) QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 19:28) QUOTE(EndlessReality @ Sep 1 2005, 18:26) QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 20:25) viss būtu ok...bet ja jau nākamajā dienā 8 stundas kuru laikā ir fizika,algebra,ģeometrija....*huh*bet tā viss labi... ![]() ![]() ![]() ![]() Neapskaužu tevi... Man ir tikai septiņas, par laimi. Kurā klasē tu ej? 8....*huh* sakārtoju somu un likas kad es tur ķieģeļus ieliku.... nevajag kārtot somu, jo rīt stundās tiks runāts par iekšējās kārtības noteikumiem, varbūt parastajās skolās tā nav, bet arodskolās gan. Just for the record, visi neiet arodskolās. Tur gadījumā nebija no 10 klases? |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Mde apsveicu visus kas svin šos "sveetkus"
![]() bet nu tomer - pirmklasniekiem prieks, bet man kaut ka negribas baigi priecaties 11kl tomer...... labi vel ka riit var neiet uz skolu, maacibas tik no pirmdienas sakas.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Sep 1 2005, 20:34) Mde apsveicu visus kas svin šos "sveetkus" ![]() bet nu tomer - pirmklasniekiem prieks, bet man kaut ka negribas baigi priecaties 11kl tomer...... labi vel ka riit var neiet uz skolu, maacibas tik no pirmdienas sakas.... ![]() Haļava... -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |