![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
man gan veicas, 9. klase, un piekdienaas buu tikai 5 stundas
![]() ![]() -------------------- |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Kagome @ Sep 1 2005, 18:46) man gan veicas, 9. klase, un piekdienaas buu tikai 5 stundas ![]() ![]() he he Kagome!man tā ir 2 stunda... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
"Apsveicu" visus ,Vidusskolniekus iipashi
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Man vispār tādu nav! Es laimīgā...
|
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
|
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
lai nu kaa nepatiik skola, bet es apsveicu arii ar skolas saaksanos
![]() ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 19:49) Aga, a man 2 stunda fizika, 4 algebra, 5 himija ![]() Lai nebuutu offtopika: ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
[quote=EndlessReality,Sep 1 2005, 17:32]
[quote=sipps,Sep 1 2005, 18:30][quote=EndlessReality,Sep 1 2005, 16:28][quote=sipps,Sep 1 2005, 18:27][quote=EndlessReality,Sep 1 2005, 16:26][quote=sipps,Sep 1 2005, 18:25][quote=EndlessReality,Sep 1 2005, 16:21][quote=sipps,Sep 1 2005, 18:20][quote=EndlessReality,Sep 1 2005, 16:16][quote=sipps,Sep 1 2005, 18:15][quote=fuyo,Sep 1 2005, 16:13]Nu ja cilveeks juut ka vina lielaakais aicinaajums ir graavju raksana, tad jau viss ir pareizi. Un nekaada izgliitiiba tad jau nav vajadziiga. Dziive ir vislabaakaa skola. Raks un raks tos graavjus, ar katru reizi arvien labaak. Beigaas cilveeki teiks: viirs ar zelta rokaam... un dabuus darbu vins taapat... [/quote] nevis ar zelta rokam, bet gan cilveks ar lāpstu [/quote] Un ar smadzenēm valrieksta lielumā, visticamāk ![]() [/quote] nav jau ta ja reiz roc gravjus tas nozime ka esi stulbs ![]() [/quote] Nē, ir pavisam otrādi: Tu roc grāvjus, ja esi stulbs. ![]() [/quote] var jau but, bet nu apspriest ir cilveks stulbs tapec ka rok gravjus vai ari rok gravjus tapec ka ir stulbs ir parak garlaicigi un neproduktivi ![]() [/quote] Zinu. Ir arī kaut kas cits? [/quote] kadi ieteikumi? [/quote] Nē nav. Tev? [/quote] ari nav, bet jaieceko ko sarakstijusi parejie un jaizsaka savs viedoklis par notiekoso,taka seit esmu loti nesen varu atlauties visadas izdaribas ![]() [/quote] Es jau arī, tikai daudz postoju ![]() [/quote] Man liekas, ka shis ir lielaakais citeejumu sakopojums foruma veesturee, un man kauns nepiedaliities. Bet apsveicu visus ar septembri! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
EndlessReality
![]() tu pārkāp virkni foruma noteikumu. proties -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Paši saprotat par ko topic closed!
Īpašs brīdinājums EndlessReality. Pie laba gala tava spamošana nenovedīs. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 04:17 |