![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Latvijas televīzijām nav naudas tik dārgu seriālu iepirkšanai.
Saproti, ka mums ir viena milzīga problēma - TIRGUS PAR MAZU!!! ![]() Neatmaksājas. End of story. Tāpēc veidojam anime klubu, kačājam, pasūtam DVD no citām zemēm, mangojam (ir arī tādi ![]() Aizmirsti par vietējām televīzijām. -------------------- Press any key to continue
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
sailermoonam vidu esmu redzeejis bet vai kats nezin kur var nokaccāt sākumu un beigas???
-------------------- ![]() |
Kanako |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 23-December 04 ![]() |
Vispar, man jau ari nepatik, ka ir ierunats tas anime. Bet kad izdzirdu drausmigo tulkojumu, tad gribas televizoru atspardit. Sis Anime man patik, bet tulkojuma tas ir otrais sliktakais tulkojums aiz Pokemoniem. Baaaaaaaac!
|
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
baac tauta juus nopietni skataaties seilormoon- nu vismaz dazhi - cik gadinhu jums ir ja driikst prasiit- es vinhu diezgan esmu redzeejis - man jau 14 gados tas meesls piespiedu kaartaa bija jaaskataas -jo redziet maasiica pa vasaru ciemojaas (12) gadinni) un vinna protams okupeeja manu istabu- tas bija murgs - tik stulba anime nav veel redzeeta nu ok dazhz laba arii var paarspeet - kautgan par gaumi nestriidas...
-------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
gaumes lieta
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Sep 3 2004, 09:45) Es laikam esmu viens no tiem retajiem cilvēkiem sjeitan, kas vispār neko no Sailormoon nav redzējis un kam nav ne jausmas ap ko tur sizjets grozās, tacju spriezjot pēc lasītā tā nebūtu anime manai gaumei. Tad jau labāk Cowboy Bebop, Lain, Paranoia agent, Kenšin, GitS un NGE ceļiet prieksjā. Mjā, interesanti pēc cik gadiem kāda no Latvjas televīzijām sadūsjotos kaut ko no sjī repertuāra paraadiit gribi iepriecināšu sailermoonu pa rtl2 drīzumā rādīs -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Pa rtl2 , nu ta beidzot. es jau apsveru iespeju kopet no interneta.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Beidziet kaardinaat, a to veel saakshu vilkt
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Sailor Moon 2. openings "Sailor Star Song" ļoti laba dziesma.
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
AAAh.. Sailor moon .. nu gan.. tas ir "iistais" anime, ko skatiities, it sevishki nemot veeraa taa "nelielo" garumu. Neatceros cik vinam tur taas seerijas bija, bet liekas, ka vairaak par 100 jau nu toch.
Ak jaa shito es (vismaz peedeejaas beigu ~30seerijas) redzeeju par RTL2, kad vinu peedeejo reizi raadija. Atminaa veel tagad palicis peedeejais beigu kadrs, nez likaas tiiri ok, BET tas bija pasen, man bija kaut kur 14 gadu (laikam). Nez vai tagad buutu liidziigaas domaas... -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
Sailor Moon ir ap 200 sēriju. Un vācu openings arī labs.
Kurš grib paklausīties super labu angļu remixu? ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Eu, labais, shito dziesmu labaa kvalitaatee es gribeeju ieguut jau kopsh tiem senajiem laikiem, kad peedeejo reizi pa RTL2 raadiiju sho seriaalu..
THNX, Hikaru ![]() -------------------- |
NO_ONE |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 22-December 04 ![]() |
Dazjreiz paskatos, ja sanaak.............
-------------------- ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Kādreiz skatījos, bet tad izbesīja, ka Jugio mūžīgi uzvar.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:41 |